Plan de Afaceri SC Happy Garden

Proiect
8.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 29 în total
Cuvinte : 6514
Mărime: 262.09KB (arhivat)
Publicat de: Luana Albu
Puncte necesare: 10
Universitatea Babeș Bolyai Facultatea de Ştiinţe Economice și Gestiunea Afacerilor

Cuprins

  1. 1. Sinteza afacerii .2
  2. 2. Descrierea afacerii 3
  3. 2.1. Descrierea ideii afacerii 3
  4. 2.2. Descrierea firmei 4
  5. 2.3. Descrierea serviciilor oferite 6
  6. 2.4. Descrierea localizării firmei 8
  7. 2.5. Descrierea mediului firmei 9
  8. 3. Planul de marketing 13
  9. 3.1. Piața afacerii 13
  10. 3.2. Analiza strategică 16
  11. 3.3. Strategia de marketing 16
  12. 3.4. Vânzările previzionate 19
  13. 4. Managementul afacerilor 19
  14. 4.1. Echipa de management 19
  15. 4.2. Plan de management 20
  16. 5. Ipotezele realizării previziunilor financiare .22
  17. 6. Situaţiile previzionate 24
  18. 6.1. Indicatori 24
  19. 6.2. Bugetul de V si CH 26
  20. 6.3. Cash flow 27
  21. 7. Riscurile afacerii. 27

Extras din proiect

1. Sinteza afacerii

Firma SC.Happy Garden. SRL este o firmă formată dintr-un colectiv unit de persoane care se ocupă cu amenajările exterioare ale spațiilor verzi. Este o firma specializata in proiectarea si amenajarea spatiilor verzi precum si in amenajarea de gradini interioare. Echipa noastra este formata din tineri talentati, dornici sa creeze pentru tine un spatiu unic, in care sa poti petrece clipe minunate impreuna cu familia si prietenii tai.

SC.Happy Garden.SRL este o firma nou infiintata, in anul 2012, actionarii acesteia fiind persoane fizice de nationalitate romana.

Toate serviciile oferite se desfășoară într-un permanent dialog cu clientul, ținând cont de dorințele acestuia, fără ca estetica ansamblului peisagistic ce urmează a fi creat să aibă de suferit din punct de vedere al funcționalității și esteticului.

Compania urmărește satisfacerea cerințelor pieței, în special a segmentului de piață format din clienții potențiali prin promovarea nu doar a ultimelor produse apărute cât și a serviciilor oferite clienților, servicii complete cuprinzând: consiliere, proiectare, livrare, montaj.

Avantajele gazonului artificial pentru decoratiuni exterioare sunt atat aspectul placut cat si reducerea riscului de accidentari, creand un spatiu ideal pentru copii si pentru animale domestice si costurile scazute pentru intretinerea acestuia. Poate fi instalat oriunde chiar si in locuri umbrite, neprielnice.

O dată cu perfecţionarea serviciilor şi creşterea nivelului de cunoaştere datorită tehnologiilor avansate, compania se va dezvolta oferind servicii complete, facilităţi tehnice şi soluţii viabile în orice context.

Portofoliul de lucrari al firmei cuprinde atat spatii verzi si parcuri publice, cat si lucrari de amenajare gradini private pentru ansambluri rezidentiale, persoane fizice, firme, centre comerciale, centre medicale, centre de cultura, scoli, licee, gradinite si altele.

Happy Garden te poate ajuta sa dai viata ideilor tale sau te va intampina cu un concept personalizat, care sa fie in armonie cu necesitatile tale si in acelasi timp, cu arhitectura constructiei.

Indiferent dacă aveţi nevoie de un pachet complex de servicii, o soluţie individuală sau una cu caracter aparte, veţi beneficia întotdeauna de cunoştintele, profesionalismul şi experienţa noastră.

2. Descrierea afacerii

2.1. Descrierea ideii afacerii

SC. Happy Gardern.SRL este o firmă ce oferă servicii de proiectare, amenajare, întreținere grădini, spații verzi și parcuri publice.

Happy Garden vă stă la dispoziție cu ingineri peisagiști, ai generației tinere, totul pentru a transforma într-o ambianță unică grădina, spațiul verde sau parcul pe care doriți să le amenajați.

Datorită colectivului nostru, format din absolvenţi de peisagistică, politehnică şi construcţii reuşim să devenim, începând din anul 2012, o echipă de profesionişti de sector, care ne demonstrăm capacităţile gestionând cu succes proiecte de anvergură mare, dar şi elegante proiecte rezidenţiale.

Crearea grădinilor este o capodoperă a artei care decorează mediul cotidian în care trăim, fiind ca oricare operă de artă, fără a fi un lux ci o necesitate. Grădina fiind o parte importantă a spaţiului locativ, trebuie modelată în aşa fel încât să vină în ajutorul celor care o folosesc, să fie un loc revigorant, intim şi comod, dar în acelaşi timp şi uşor de întreţinut. Suntem o echipă tânără care oferă maximul de cunoştinţe pentru realizarea unor spaţii cât mai familiare. Vom crea spaţiul perfect pentru fiecare familie.

Gazonul este un element de bază în orice grădină, punând în valoare aspectul ei îngrijit. Pentru gazonare, trebuie de la bun început să avem în vedere toate posibilele sale întrebuinţări, iar în funcţie de acestea vom alege soiurile de iarbă potrivite. În cazul gazonului folosit pentru joacă sau pentru practicarea sportului, ideale sunt ierburile robuste, rezistente la uzura cauzată de treceri repetate prin anumite locuri. Dacă dorim un gazon pur decorativ, vom alege ierburi cu frunze şi tulpini subţiri, care pot de asemenea să-i ofere un grad optim de densitate/m2.

Activitatea noastră este de a transforma orice spațiu de la zero la un colț de rai, așa cum se procedează la mobilarea unei camere, adică:

• proiectare spații verzi

• amenajare grădini

• construcții de alei

• plantare

• însămânțare de gazon prin sămânță sau prin rulouri

Oferim servicii complete de întreținere a spațiilor verzi sau întrețineri sezoniere, în funcție de cerințele clienților și nevoiile lor. Pe lângă calitate, oferim seriozitate și promptitudine în efectuarea lucrărilor, iar ceea ce ne place nouă cel mai mult este să venim în întâmpinarea clientului cu idei și soluții în funcție de pretențiile acestuia, de zona în care locuiește, de condiții pedro-climatice, de alternanța iarnă-vară, precum și de calitatile solului.

Clienții vor căuta, spre exemplu, în zilele toride de vară, un loc răcoros, umbrit și ferit de agitația din jur, în care să se refugieze ori de câte ori simt nevoia sau vor dori, cel mai probabil, să își petreacă serile din weekend, alături de prieteni, într-un loc cât mai frumos, refugiat.

Preview document

Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 1
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 2
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 3
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 4
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 5
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 6
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 7
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 8
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 9
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 10
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 11
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 12
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 13
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 14
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 15
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 16
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 17
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 18
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 19
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 20
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 21
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 22
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 23
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 24
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 25
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 26
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 27
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 28
Plan de Afaceri SC Happy Garden - Pagina 29

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri SC Happy Garden.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de Afaceri - Kid's Mall

1.Sinteza Acest plan de afaceri are ca scop conturarea posibilităţilor ideii de înfiin- ţare a unui spaţiu de agrement pentru copii....

Plan de Afaceri - Design Interior

I. SINTEZA PLANULUI DE AFACERI S.C. „ Glamour Room Design”S.R.L este o societate cu răspundere limitată şi asociat unic. Firma se ocupă cu...

Proiect de amenajare peisageră a unei grădini de lux

1. Obiectivul general al propunerii de proiect Obiectivul general al propunerii de proiect este, imbunatatirea si cresterea calitatii vietii prin...

Plan de Afaceri SC Mossini SRL

A.1. Denumirea completa: S. C. MISSONI GROUP SRL A.2. Coordonatele firmei: - Adresa sediului inregistrat: Bucuresti, Str. Ion Campineanu, nr. 5,...

Plan de Afaceri pentru Dezvoltarea Firmei SC Evenimente-Festive SRL

1. Prezentarea generala a firmei S.C. Evenimente-festive S.R.L isi desfasoara activitatea in scopul devenirii uneia dintre cele mai importante...

Plan de afaceri - Prestări servicii de întreținere peisagistică

I. DESCRIEREA AFACERII 1.1. INTRODUCERE S.C. MAGIC GARDEN S.R.L. este o firma care si-a propus desfasurarea principalei activitati in sectorul...

Managementul Financiar al Proiectelor

1. Profilul de activitate Firma specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru firme, companii, birouri, locuinte...

Plan de afaceri - înființarea unei firme de servicii software

1.Sinteza planului de afaceri Societatea X este o societate comerciala nou constituita avand asociat unic. Societatea este persoana juridica din...

Ai nevoie de altceva?