Plan de Afaceri SC Innovation SRL

Proiect
9/10 (3 voturi)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 23 în total
Cuvinte : 8269
Mărime: 179.35KB (arhivat)
Publicat de: Codin Maftei
Puncte necesare: 7
Facultate de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor

Cuprins

  1. CUPRINS
  2. INTRODUCERE 4
  3. 1.1 Descrierea ideii de afacere 5
  4. 1.2 Denumirea firmei 5
  5. 1.3 Logo-ul firmei 5
  6. 1.4 Obiectul de activitate al firmei 6
  7. 1.5 Localizarea firmei 6
  8. 1.6 Capitalul social al firmei 7
  9. 1.7 Forma de organizare 7
  10. 1.8 Acţionarii principali, asociaţii, angajaţii 7
  11. 1.9 Descrierea produselor şi a servicilor 8
  12. 1.9.1 Proiectarea şi realizarea paginilor web 8
  13. 1.9.2 Realizare designului pentru paginile create 8
  14. 1.9.3 Implementarea softwere 8
  15. 1.9.4 Mentenenţă softwere 8
  16. 1.10 Analiza mediului extern al firmei 9
  17. 1.11 Analiza PEST 10
  18. 1.11.1 Mediul Politic 10
  19. 1.11.2 Mediul Economie 11
  20. 1.11.3 Mediul Social 11
  21. 1.11.4 Mediul Tehnologic 11
  22. 1.12 Planul de marketing 11
  23. 1.12.1 Descrierea Pieţei 11
  24. 1.12.2 Segmentul de piaţă căruia ne adresăm 12
  25. 1.13 Concurenţa 12
  26. 1.14 Analiza SWOT 13
  27. 1.15 Strategia de marketing 14
  28. 1.15.1 Obiectivele de marketing 14
  29. 1.15.2 Mixul de marketing 15
  30. 1.16 Previziunea vânzărilor 17
  31. 1.17 Planul de management 18
  32. 1.17.1 Misiunea şi obiectivele generale 18
  33. 1.17.2 Planul operaţional 18
  34. 1.17.3 Riscurile associate ideii de afacere 19
  35. 2.1 Prezentarea situaţiei actuale a firmei 21
  36. 2.2 Prezentarea ipotezelor pe care se bazează previziunile 21
  37. 2.3 Prezentarea situaţiei previzionate 21
  38. 2.3.1 Fluxul de numerar 21
  39. 2.3.2 Factorii care influenţează fluxul de numerar 22
  40. 2.4 Bugetul de Cheltuieli 22
  41. Prezentarea concluzilor 23

Extras din proiect

INTRODUCERE

SC Innovation SRL este o firmă din domeniul IT care are ca scop principal elaborarea unor programe pentru calculatoare care să fie de o preformanţă înaltă, realizarea paginilor web şi implementarea unui design potrivit şi util pentru acestea.

Această firmă a fost creată datorită faptului că tehnologia informaţională a suferit o evoluţie bruscă, fapt care a dus la o creştere mare a cererii pe piaţă a produselor softwere, de accea noi ne propunem să elaborăm cât mai multe produse care să satisfacă în totalitate nevoile clienţilor noştri.

Tot acum se observă o explozie bruscă a cererii pentru site-uri web, deoarece tot mai multă lume doreşte să-şi promoveze afacerea online, de accea apelează la aceste servicii, considerând această tehnică online ca şi una dintre cele mai bune metode de promovare. Lumea virtuală a devenit unul dintre cele mai căutate medii în zilele noastre, de aceea am optat pentru realizarea de site-uri, ca una din ramurile principale ale afacerii noastre.

Pregătirea profesională la un nivel foarte ridicat al echipei noastre, imaginaţia şi creativitataea de care dispunem ne va ajuta la realizarea celor mai bune proiecte, şi la implementarea unui design la un nivel foarte ridicat de performanţă.

Avem o metodologie bine pusă la punct pe care o adaptăm şi o aplicăm în procesul de dezvoltare a tuturor soluţiilor software.

Ne prounem să utilizăm unele tehnici care să ne ajute să ajungem la nivelul propus, adică mult peste aşteptările clienţilor, şi anume: costuri sub nivelul concurenţei, calitatatea crescuta a paginilor de web realizate precum şi aa designului implementat, productivitatea crescută prin folosirea unor biblioteci extinse de elemente grafice web, calitate maximă a programelor elaborate printr-o cercetare detaliată a preferinţelor clienţilor înainte de realizarea lor.

Principiul de baza al activităţii noastre este "calitatea", conştienţi fiind, că oferirea unor servicii de calitate, reprezintă cea mai bună carte de vizita, cel mai eficient mod de a vă câştiga încrederea, de a ne face recunoscuţi, de a ne dezvolta afacerea.

Satisfacerea nevoilor clienţilor noştri este pentru noi principalul scop, întrucat o colaborare în care clientul nostru se declară mulţumit , este pentru noi semnul unui nou succes!

Tratăm orice probleme cu seriozitate, pentru că ştim cât de importantă este afacerea dumneavoastra. O asftel de abordare , conduce la rezultate pe masura aşteptărilor clienţilor noştrii, atât în privinţa rezultatelor obţinute, cât şi a termenelor de execuţie a lucrarilor.

La baza dezvoltarii unei companii stă competenţa ce caracterizează echipa, iar noi inţelegem exact acest lucru şi tratam fiecare client ca fiind unic in cerinţele şi nevoile sale.

Munca noastra reprezintă valoarea generată de disciplina în muncă, de reputatia lucrului făcut bine ce se reflectă în calitatea şi operativitatea serviciior furnizate clienţilor. Experienţa tehnică a echipei rămâne caracteristica principală ăi dominantă a serviciilor oferite.

Vom investi resurse substanţiale în realizarea de parteneriate cu clienţii noştri. Ne place să avem relaţii excelente de colaborare şi înţelegem importanţa furnizării deservicii de calitate şi la timp clienţilor noştri.

Considerăm necesară implicareaclienţilor pentru succesul fiecărui proiect şi asigurăm integrarea pe termenlung în sistemul de afaceri al fiecărui client.

CAPITOLUL 1 “Prezentarea afacerii”

1.1 Descrierea ideii de afacere

SC Innovation SRL este o firmă de prestări servicii IT şi softwere, care are ca scop elaborarea de programe, crearea de site-uri şi implementarea designului pentru acestea.

Firma este o societate cu răspundere limitată, având un singur acţionar principal, şi în total un număr de 100 de angajaţi.

Obiectivul principal al firmei noastre este să pătrundem pe piaţa domeniului IT, să ne ascultăm cu atenţie clienţii pentru a putea percepe cu exactitate nevoile lor, astfel încât să dezvoltăm şi să implementăm cele mai bune soluţii, să le oferim servicii software care să-i ajute la dezvoltarea afacerii acestora, la fluidizarea procesele operaţionale, la reducerea timpului de realizare şi a costurilor , şi astfel să reuşim să ne menţinem pe această piaţă garantându-le acestora calitatea şi performanţa produselor noastre .

Alte obiectivele urmărite

a) super rentabilitatea: datorită apariţiei legii a drepturilor de autor preconizăm că toate soft-urile produse de SC Innovation SRL vor fi vândute foarte bine datorită facilităţilor decomunicare cu clienţii, a preţurilor accesibile în raport cu alte soluţii oferite pe piaţa românească şi a costului relativ scăzut al forţei de muncă comparativ cu cel din Uniunea Europeană, soft-urile noastre fiind protejate de această lege (deasemenea soft-urile vor include secvenţe de codificare extrem de bine executatecare vor face aproape imposibilă piratarea copierea şi distribuirea neautorizată aacestor programe informatice

b) autonomia – prin produsele create de firma noastră vom obţine o autonomiemult mai mare şi nu vom mai depinde numai de rezultatele comercializării. Această autonomie nu ne va stopa în nici un caz eforturile de adezvolta relaţiile de afaceri cu partenerii

c) expansiunea – dezvoltarea se va face exponenţial, prin lansarea software-lor noastre pe piaţă din ce în ce mai multe firme vor fi tentate, precum şi prin prezentarea serviciilor de realizare a site-urilor şi impelmentare de web design pentru acestea.

1.2 Denumirea firmei

Denumirea firmei este SC Innovation SRL.

Am ales acest nume deoarece firma noastră este într-o contiună dezvoltare din punct de vedere al creativităţii, de aceea am optat pentru inovatie, deoarece evidenţează această dezvoltare permanent.

1.3 Logo-ul firmei

Logo-ul firmei noastre este prezentat mai jos, şi am optat pentru acest design deoarece cuprinde atât denumirea firmei în prim plan cât şi domeniul principal de activitate în cadrul căruia activăm, şi anume dormniul IT.

1.4 Obiectul de activitate al firmei

Principalul obiect de activitate al firmei este prestarea de servicii IT şi softwere care au ca şi scop designul şi implementarea de softwere.

Firma se ocupă cu proiectarea programelor, şi îşi propune o continuă dezvoltare a acestora în permanenţă, care să asigure calitatea maximă şi satisfacţia clienţilor. De asemenea asigură un suport cu indicaţiile necesare instalării programelor realizare, şi detaliile complete despre competenţa fiecărui soft.

Personalul nostru calificat în domeniu va realiza studii detaliate despre preferinţele şi necesităţile clienţilor, apoi va realize produsul în conformitate cu aşteptările acestora, în acelaşi timp operindu-le sprijin în mod direct celor care necesită ajutor în alegerea softului pe care îl doresc.

De asemenea firma pune accent pe realizarea de pagini web şi web design, oferindu-le clienţilor sprijin online, asigurându-le crearea unor site-uri conform aşteptărilor acestora şi o dezvoltare a designului site-urilor la nivel maxim precum şi al dezvoltării alicaţiilor.

Garantăm o întreţinere permenentă a site-ului, proiectarea şi configurarea reţelelor, realizarea proiectelor de întreţinere şi update a reţelelor, asigurarea mediului de lucru, prin scanarea staţiilor de lucru şi curăţarea în permanenţa a regiştrilor corupţi si realizarea backup-urilor de date care reprezinta ameninţări pentru medil de lucru.

Ne asumăm si responsabilitatea de a promva site-urile în topul motoarelor de căutare, rpin realizarea unei publicităţi intense.

Realizam optimizarea sistemului de operare, a mail-ului, a navigării pe internet, instalăm sistemele de operare, precum si drivere necesare calculatoarelor, prelucrăm şi optimizăm fotografiile digitale.

Preview document

Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 1
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 2
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 3
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 4
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 5
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 6
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 7
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 8
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 9
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 10
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 11
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 12
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 13
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 14
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 15
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 16
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 17
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 18
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 19
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 20
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 21
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 22
Plan de Afaceri SC Innovation SRL - Pagina 23

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri SC Innovation SRL.docx

Alții au mai descărcat și

Plan de afaceri - cașcavalul

PLAN DE AFACERI Noţiuni introductive: Se remarcă în ultima perioadă o evoluţie din ce în ce mai accelerată a economiei în ansamblul ei, evoluţie...

Plan afaceri sală fitness

CAPITOLUL I-DESCRIEREA AFACERII 1. Descriere generala firma: Denumire: S.C. Gold Gym S.A. Sediu: Strada Vasile Lupu nr.105A, Tatarasi,Iasi....

Elaborarea planului de afaceri a firmei de construcții CreativConstruct SRL

O afacere, cunoscută și sub denumirea de business sau firmă, reprezintă o organizație care se ocupa cu comerțul de bunuri și/sau servicii către...

Plan Afaceri - Netexpert SRL

1. Sinteza planului de afaceri Netexpert va fi o firma furnizoare de servicii de internet pe o piata locala, concomitent cu prestarea de servicii...

Plan de afaceri pentru obținerea unei finanțări de către SC Sidet SA - Deva

Capitolul I - Importanta si continutul planului de afaceri 1.1 Studiul de fezabilitate : punct de pornire in elaborarea unui plan de afaceri...

Plan de afaceri - furnizarea de servicii de web design pe piața din județul Bacău

CAPITOLUL 1 PREZENTAREA S.C. BCWEB DEVELOPMENT S.R.L. BACAU 1.1. Scurtă prezentare Denumirea societății Denumirea societății este S.C BCWEB...

Proiect la Managementul Afacerilor Mici și Mijlocii

1 Sumar executiv: Tema proiectului: Plan de afaceri pentru introducerea unei linii de produse proprii la S C Euroconf S A Proiectul se...

Plan de afacere - Grădinița Strumfulic

1. Sinteza planului de afacere - Scopul planului de afacere este: • Dobândirea unei imagini pertinente a pietei pe care vom evolua, a...

Ai nevoie de altceva?