Practică la SC Izone Management Consulting SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 19 în total
Cuvinte : 3740
Mărime: 124.99KB (arhivat)
Publicat de: Emanoil Stănescu
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Puiu Nistoreanu
ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE FACULTATEA DE COMERŢ

Cuprins

  1. Introducere 3
  2. 1. Prezentarea partenerului de practică 3
  3. 2. Descrierea activităţilor desfăşurate 9
  4. 3. Rezultatele perioadei de practică 10
  5. 4. Concluzii şi propuneri 10
  6. Bibliografie 11
  7. Anexe 11

Extras din proiect

Introducere

În cadrul programei de studii apărea o materie numită Practică de specialitate, erau prevăzute 90 de ore. Cum facultatea nu ne-a asigurat loc unde să efectuăm practica, am fost nevoită să caut o firmă unde să realizez aceste ore pentru a putea promova această materie. Am ales această firmă, deoarece cunoşteam directorul general. M-am adresat dumnealui cu rugămintea de a-mi permite să-mi efectuez stagiul de practică în cadrul firmei conduse de el. Când am aflat obiectul de activitate al firmei, am fost foarte încântată, pentru că voiam să aplic ce învăţasem în facultatea de Management – Administraţie Publică, din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti şi să învăţ lucururi noi.

1. Prezentarea partenerului de practică

Deşi este o firmă mică şi relativ recent apărută pe piaţă, SC Izone Management Consulting SRL a reuşit să se afirme prin respectarea principiilor firmei de către angajaţi, principii care sunt bazate pe: ascultare, comunicare deschisă, grijă pentru cel de alături şi pentru mediul înconjurător pentru a putea contribui la un viitor prosper şi prin calitatea serviciilor oferite.

Obiectivul principal al firmei SC Izone Management Consulting SRL este de a se mobiliza şi valorifica continuu resursele informaţionale şi intelectuale de care dispune pentru a atinge cel mai înalt nivel de profesionalism şi eficienţă în activităţile realizate, în scopul satisfacerii depline a cerinţelor clienţilor.

SC Izone Management Consulting SRL a fost înfiinţată în anul 2009. Funcţionează în baza Legii nr. 31/1990 din 16/11/1990 privind societăţile comerciale, actualizată în data de 12 ianuarie 2007. Este înregistrată la Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti cu nr. J40/9608/01.10.2009 şi cod unic 26053696. Sediul se află pe B-dul Pache Protopopescu, nr. 6, sector 2, Bucureşti. Este o companie românească cu capital privat care furnizează servicii de:

• Consultanţă de afaceri.

IZONE MC oferă management şi consultanţă pentru dezvoltarea unei afaceri nou înfiinţate sau în curs de înfiinţare. În cazul în care deţineţi deja o companie activă pe piaţă, vă poate ajuta în managementul, dezvoltarea, auditarea, poziţionarea sau în restructurarea acesteia în funcţie de nevoile dumneavoastră şi de piaţă.

• Management de proiect.

Compania poate sprijini managementul, dezvoltarea şi implementarea de proiecte finanţate din resurse proprii sau din surse de finanţare externe (ex. Fonduri Structurale ale Uniunii Europene) care să optimezeze activitatea din cadrul organizaţiei dumneavoastră. Serviciile firmei include, printre altele, consultanţă în vederea elaborării cererilor de finanţare, cât şi consultanţă în managementul de proiect pe perioada de implementare a acestuia.

• Formare profesională.

Firma consideră că oamenii reprezintă cea mai importantă resursă şi, în acelasi timp, o investiţie solidă atât pentru companiile private, cât şi pentru organizaţiile din administraţia publică. Compania vă oferă servicii complete care acoperă întregul ciclu de formare de la analiza nevoilor de formare, trecând prin etapa de livrare/implementare a programului de formare până la etapa finală de evaluare.

SC Izone Management Consulting SRL beneficiază de un personal calificat cu o înaltă pregătire profesională, ceea ce a permis societăţii şă-şi facă un cerc de clienţi fideli. Firma are 4 angajaţi. Numărul mic de angajaţi este direct proproţional cu dimensiunile firmei, având în vedere că este o firmă relativ mică. Echipa este formată din :

1. SORIN DUMITRAŞCU - PARTENER/DIRECTOR - 32 de ani

• Master in Policy Making in EU, University of Loughborough, Marea Britanie

Experienţă: - în sectorul public în poziţii de middle şi top management în Ministerul Justiţiei, Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Institutul Naţional de Administraţie şi Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor;

- în sectorul privat în calitate de consultant şi trainer pe domeniile management, management public, resurse umane, management financiar şi bugetar, managementul performanţei, negociere şi gestiunea conflictelor pentru Ministerul Justiţiei, Ministerul Administraţiei şi Internelor, European Consultants Organization (ECO) şi East-West Consulting (EWC).

2. ALEXANDRA GHENEA – CONSULTANT - 27 de ani

• Master în cercetare European Politics and Policies, diplomă obţinută la Universitatea Manchester, Marea Britanie

Experienţă: - evaluator certificat al performanţelor individuale şi trainer certificat;

- experienţă în dezvoltarea şi implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene în domeniul formării profesionale şi al reformei administraţiei publice;

- experienţă în design, organizare şi livrare de programe de formare profesională;

- experienţă în managementul performanţei.

Preview document

Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 1
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 2
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 3
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 4
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 5
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 6
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 7
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 8
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 9
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 10
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 11
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 12
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 13
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 14
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 15
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 16
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 17
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 18
Practică la SC Izone Management Consulting SRL - Pagina 19

Conținut arhivă zip

  • Practica la SC Izone Management Consulting SRL.docx

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Dosar practică - consultanță și management Salma Com SRL

Motivaţie Am ales să îmi desfăşor stagiul de practică la firma S.C. Salma Com S.R.L. Iaşi deoarece aceasta prezintă importanţă economică pe Piaţa...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?