Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 23 în total
Cuvinte : 6956
Mărime: 32.64KB (arhivat)
Publicat de: Paul Robu
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

1.1 Date generale

Societatea Comerciala Apa Nova Ploiesti S.R.L. este infiintata prin transformarea Regiei Generale de Apa Ploiesti in societate comerciala cu capital mixt, incepand cu data de 12.06.2000, prin Hotararea nr. 48/ 31.03.2000 a Consiliului Local Ploiesti.

Societatea Comerciala Apa Nova Ploiesti este inscrisa la Oficiul Registrului Comertului Prahova sub numarul R. 29 / 527 / 2000. Sediul Societatii Comerciale Apa Nova Ploiesti este in orasul Ploiesti, strada Bobalna nr.10, judetul Prahova. Societatea Comerciala Apa Nova Ploiesti este persoana juridica, avand forma juridica de societatea cu raspundere limitata. Aceasta îsi desfasoara activitatea in conformitate cu legile române, cu statutul sau si in conformitate cu regulamentul sau de functionare si organizare.

Cadrul juridic al acestei activitati il reprezinta Contractul de Concesiune, incheiat in iunie 2000 cu Consililul local Ploiesti si Regulamentul de organizare si functionare a serviciilor publice de alimentare cu apa si de canalizare din Municipiul Ploiesti, aprobat prin Hotararea Consiliului Local nr. 144/ 2005, conform prevederilor Regulamentului cadru aprobat prin Hotararea Guvernului 1591/ 2002, ale art. 14, alin1 din Legea nr. 326/2001 privind serviciile publice de gospodarie comunale si ale art. 32, alin. 4 si art. 37 din OG 32/2002 privind organizarea si functionarea serviciilor publice de alimentare cu apa si canalizare, aprobata prin legea 634/ 2002.

Capitalul social al societatii este de 7.110.580 RON. Asociatii sunt Le Societaté Generale des Eaux, titulara a 520.668 parti sociale reprezentand 73,22 % din capitalul social si Municipiul Ploiesti, titular al 190.390 parti sociale, reprezentand 26,78 % din capitalul social.

Societatea Comerciala Apa Nova Ploiesti poate avea sucursale, filiale, reprezentante, agentii situate si in alte localitati din tara cu respectarea cerintelor legale privind autorizarea si publicitatea cu aprobarea.

Durata Societatii Comerciale Apa Nova Ploiesti este nelimitata, de la data inregistrarii la Oficiul Registrului Comertului, cu exceptia dizolvarii anticipate hotarâte de asociati conform Actului Normativ sau prin efectul legii.

1.2 Scurt istoric

Veolia Apa, asociatul principal al societatii Apa Nova Ploiesti este liderul mondial in sectorul apei

Peste 110 milioane de oameni in intreaga lume sunt beneficiarii serviciilor de distribuitie a apei potabile si de colectare a apelor menajere prestate de Veolia Apa. La acestia se adauga peste 40000 de clienti industriali.

Veolia Apa beneficiaza de experienta de peste 150 de ani a societatii farnceze Generale des Eaux in domeniul gestiunii servicilor de apa potabila si uzata oferite colectivitatilor locale. In Franta, Generale des Eaux este liderul pietii, cu o cota de peste 50 %.

In afara Frantei, Veolia Apa este lider in Germania, Cehia, Romania, Mexic, Spania si Marea Britanie, asigurand servicii unor metropole precum Berlin, Praga, Bucuresti, Budapesta, Paris, Marsilia, Lyon, Indianapolis, etc..

In Romania, prin cele doua societati la care este asociat principal: Apa Nova Ploiesti si Apa Nova Bucuresti, Veolia Apa este primul actor privat in domeniul serviciilor de distribuitie a apei potabile si a serviciilor de evacuare a apelor uzate. Acest fapt dovedeste increderea pe care grupul o are in dezvoltarea acestui sector in Romania.

Prin filiala sa Veolia Water Systems, grupul este primul conceptor si fabricant pe plan mondial de echipamente destinate tratarii apei (OTV) si primul conceptor de retele de canalizare (SADE).

Printre partenerii industriali ai Veolia Apa se numara firme care activeaza in urmatoarele domenii: petrochimie, chimie, farmacie, agroalimentar, constructii de masini, siderurgie, microelectronica, energie, papetarie, etc..

In domeniul industrial, Veolia Apa ofera o paleta completa de servicii de la conceptia si productia de echipamente si servicii de mentenanta a acestora pana la externalizarea completa a activitatilor legate de productia si distributia apei si evacuarea apelor uzate.

Din aceste motive, printreclienti industriali ai Veolia Apa se numara companii de prestigiu precum: Danone, Ford, General Motors, Gloxo Welcome, Hyundai, l’Oreal, Nestle, Peugeot, Renault, Coca Cola, etc…

1.3 Obiectul de activitate

Scopul societatii este prestarea de servicii in domeniul producerii si distributiei apei potabile cat si a preluarii si epurarii apelor uzate si pluviale.

Obiectul principal de activitate al societatii este:

CAEN 410 – captarea, tratarea, distributia apei potabile in orasul Ploiesti si localitatile limitrofe.

Activitatile principale sunt:

Preview document

Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 1
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 2
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 3
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 4
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 5
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 6
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 7
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 8
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 9
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 10
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 11
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 12
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 13
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 14
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 15
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 16
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 17
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 18
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 19
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 20
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 21
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 22
Prezentarea generală a SC Apa Nova Ploiești SRL - Pagina 23

Conținut arhivă zip

  • Prezentarea Generala a SC Apa Nova Ploiesti SRL.doc

Te-ar putea interesa și

Prezentarea Serviciului de Alimentare cu Apă din Municipiile Sibiu și Ploiești

1. SERVICIUL PUBLIC DE ALIMENTARE CU APĂ ŞI CANALIZARE DIN MUNICIPIUL SIBIU Alimentarea cu apă a Sibiului a fost începută cu 115 ani în urmă,...

Ai nevoie de altceva?