Proiect cu Finantare Proprie - Student's Camp

Imagine preview
(7/10 din 2 voturi)

Acest proiect trateaza Proiect cu Finantare Proprie - Student's Camp.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 4 fisiere doc, ppt de 37 de pagini (in total).

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Management

Cuprins

I. DATE INTRODUCTIVE
1.1 TITLUL PROIECTULUI
1.2 INITIATORUL PROIECTULUI
1.3 BENEFICIARUL PROIECTULUI
II. DESCRIEREA PROIECTULUI
2.1 DEFINIREA PROBLEMEI
2.2 REZUMAT
2.3 JUSTIFICAREA NEVOII PROIECTULUI
2.4 SCOPUL PROIECTULUI
2.5 OBIECTIVE
2.6 ORGANIZAREA PROIECTULUI
2.6 DURATA SI PLANUL DE ACTIUNE
III. BUGETUL PROIECTULUI
IV. REZULTATELE ASTEPTATE
4.1 REZULTATE
4.2 EFECTE MULTIPLICATOARE

Extras din document

Descriere: Asociatia Studentilor din Universitatea Oradea este persoana juridica de drept privat, cu scop nepatrimonial, independenta si apolitica; ASUO a fost infiintata in primavara anului 2003, ca raspuns la dorinta studentilor de a avea o organizatie studenteasca reprezentativa la nivel de Universitate.

Initiativa infiintarii a inceput sa se concretizeze in februarie 2003, pentru ca pe data de 9 Mai 2003, ASUO sa dobandeasca personalitatea juridica.

Scop: Scopul declarat al ASUO, asa cum este el specificat in Statutul asociatiei, este de promovare a actiunilor cultural civice ale studentilor si de respectare a drepturilor care li se cuvin. ASUO apara drepturile studentilor membri, intervenind in scopul rezolvarii problemelor lor si peste tot unde ei sunt neindreptatiti.

Structura: Structura ASUO este astfel gandita incat sa asigure reprezentativitatea echilibrata a facultatilor din Universitatea Oradea: astfel, pentru fiecare facultate in parte se formeaza cate un Club cu un corp de conducere propriu format din: presedinte, trei vice-presedinti (proiecte, imagine si politici de tineret) si un secretar general. Cluburile au autonomie, putand sa desfasoare si organizeze proiectele proprii, pentru care beneficiaza insa de sprijinul intregii asociatii.

Presedintii fiecarui Club ASUO formeaza Comitetul Director al ASUO. Dintre acestia se alege presedintele ASUO, 2 vicepresedinti ASUO, secretarul general al ASUO si trezorierul.

II. DESCRIEREA PROIECTULUI

2.1 DEFINIREA PROBLEMEI

Datorită numărului mare de studenţi din cadrul Universităţii din Oradea, care provin din judet sau din judetele limitrofe s-a ajuns la o insuficienta a locurilor de cazare in caminele detinute de UO.

2.2 REZUMAT

Proiectul STUDENT’S CAMP – „Un loc pentru fiecare student” implementat de catre Asociatia Studentilor din Universitatea Oradea este un idee a studentilor din asociatie care locuiesc in camin, care s-a materializat cu ajutorul sprijinului financiar oferit de conducerea Universitatii din Oradea.

Prin prezentul proiect se urmareste construirea unui spatiu de cazare modern, cu camere de cate 3 persoane, care sa includa si alte facilitati, o cantina, o sala de lectura si o spalatorie.

In urma finalizarii proiectului se vor obtine 243 de locuri de cazare, o cantina cu capacitate de 250 locuri, o sala de lectura dotata cu 20 de calculatoare conectate la Internet si o minibiblioteca, o curatatorie pusa la dispozitia studentilor cazati.

2.3 JUSTIFICAREA NEVOII PROIECTULUI

UO detine 2 camine in campus cu o capacitate de cazare de 656 de studenti si inca 3 camine inchiriate in Oradea cu o capacitate de 500 locuri de cazare, in total un numar de 1156 de locuri de cazare.

Fisiere in arhiva (4):

  • Proiect cu Finantare Proprie - Student's Camp
    • front page.doc
    • MNProiectelor97-03.ppt
    • STRUCTURA PROIECTULUI.doc
    • Student Camp varianta finala.doc

Alte informatii

Aplicatie practica la Managementul Proiectelor, simulare de proiect cu finantare proprie. Universitatea din Oradea