Proiect de investiții - SC Choco SRL

Proiect
9/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 2510
Mărime: 56.70KB (arhivat)
Publicat de: Lorin Boboc
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Stoica Maricica
Academia de Studii Economice Facultatea de Management Economic

Extras din proiect

I. Denumirea, descrierea

S.C. choco S.R.L. doreste prin prezentul proiect de incestitii construirea unei cofetarii. Firma are ca obiect principal de activitate obţinerea de produse de cofetarie si patiserie.

Cofetăria pune la dispoziţia clienţilor săi prăjituri şi torturi pentru nunţi, botezuri şi zile onomastice. Firma dispune de autoutilitare frigorifice termoizolate pentru transportul mărfurilor.

Produsele sunt realizate in laboratorul propriu, amenajat in concordanta cu toate normele igienico-sanitare.

Modalitatea principală de diferenţiere faţă de produsele similare ale concurenţei este calitatea. Produsele de cofetărie şi patiserie sunt fabricate după reţete originale, din ingrediente naturale, proaspete şi atent selecţionate, dorinţa de satisfacere a gusturilor clienţilor fiind conjugată cu grija permanentă pentru sănătatea acestora. De asemenea, un detaliu important al strategiei de marketing este preocuparea pentru estetica produselor.

Preocuparea permanenta pentru sanatatea clientilor ne-a determinat sa facem o selectie foarte riguroasa a ingredientelor folosite si a oamenilor cu care lucram, respectand in acelasi timp si normele europene in domeniul alimentatiei.

La prepararea produselor sunt folosite numai ingrediente naturale si proaspete, iar angajatii sunt permanent instruiti.

Obiectivele urmarite:

- Să mărim producţia de produse de patiserie pentru a satisface necesarul dorit

- Să ne creăm o clientelă stabilă

- Sa cream o gama cat mai variata de produse

- Începând din al doilea an ne propunem să lărgim volumul activităţii ajungând la un grad de utilizare a capacităţii de producţie de 95%

- Promovarea unei linii de fabricat inghetata cu ajutorul unui tehnolog specialist in domeniu si pe baza unei retete traditionale, astfel sa reusim sa fabricam o inghetata delicioasa.

- ne propunem extinderea afacerii

- promovarea afacerii prin introducerea unei cofetarii online

Amplasament

În ceea ce priveşte preferinţele clienţilor, trebuie precizat că cererea are o importantă componentă geografică, de aici şi importanţa poziţionării corecte a spaţiului în care urmează să se desfăşoare activitatea.

În viziunea noastră, cel mai indicat ar fi un amplasament aflat unde nu sunt deschise alte societati cu acelasi domeniu de activitate, oamenilor fiindu-le mai usor sa merga intr-un loc cat mai aproape de ei, si tot odata trebuie sa fie si o zona populata. De aceea am ales ca suprafata de desfasurare a activitatii teren in sectoru 6, Bucuresti, str. Apusului. Suprafata este de 150 mp, este invecinata cu o scoala generala si un liceu. Zona este foarte populata. Ceea ce mai trebuie precizat este faptul ca in acea zona nu mai este nici o alta firma cu acest domeniu de activitate, cu exceptia unui Forneti.

Produse si servicii

Inca de la inceput calitatea produselor reprezinta o prioritate pentru noi. Cream o gama larga de produse de cofatarie si patisserie.

Din ingrediente atent selectionate, prajiturile noastre se vor bucura de aprecierea clientilor nostri atat la ocazii speciale cat si atunci cand o prajitura este cel mai bun mod de a incheia o masa in familie.

Cofetăria pune la dispoziţia clienţilor săi prăjituri şi torturi pentru nunţi, botezuri şi zile onomastice. Firma dispune de autoutilitare frigorifice termoizolate pentru transportul mărfurilor.

Cum oamenii sunt crativi, societatea le raspunde ideilor indraznete - distributie cadouri cu ciocolata, ciocolata personalizata, torturi personalizate sau alte noi ideii.

Produsele de cofetărie şi patiserie sunt fabricate după reţete originale, din ingrediente naturale, proaspete şi atent selecţionate, dorinţa de satisfacere a gusturilor clienţilor fiind conjugată cu grija permanentă pentru sănătatea acestora. De asemenea, un detaliu important al strategiei de marketing este preocuparea pentru estetica produselor.

Serviciile pe care le oferim clientilor:

-Se ofera sfaturi in alegerea produselor functie de eveniment

-Se pot realiza comenzi decorate conform unui model ales de client

-La cerere, produsele de cofetarie, patiserie pot fi transportate contracost la adresa specificata.

Preview document

Proiect de investiții - SC Choco SRL - Pagina 1
Proiect de investiții - SC Choco SRL - Pagina 2
Proiect de investiții - SC Choco SRL - Pagina 3
Proiect de investiții - SC Choco SRL - Pagina 4
Proiect de investiții - SC Choco SRL - Pagina 5
Proiect de investiții - SC Choco SRL - Pagina 6
Proiect de investiții - SC Choco SRL - Pagina 7
Proiect de investiții - SC Choco SRL - Pagina 8
Proiect de investiții - SC Choco SRL - Pagina 9
Proiect de investiții - SC Choco SRL - Pagina 10
Proiect de investiții - SC Choco SRL - Pagina 11
Proiect de investiții - SC Choco SRL - Pagina 12
Proiect de investiții - SC Choco SRL - Pagina 13
Proiect de investiții - SC Choco SRL - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Proiect de Investitii - SC Choco SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?