Proiect practică management - SC Tiab SA

Proiect
8.7/10 (3 voturi)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 23 în total
Cuvinte : 5815
Mărime: 55.00KB (arhivat)
Publicat de: Ladislau Achim
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Hermanovski Laszlo
Proiect de practica management

Extras din proiect

Prezentarea societatii

Infiintata in urma cu 59 de ani, SC TIAB SA este o societate specializata in montaj instalatii industriale., cu sediul central in Str. Pictor Verona, nr.17, sector 1, Bucuresti, România, Cod Postal: 010312.

De-a lungul timpului, TIAB si-a castigat o certa reputatie intre firmele de montaj instalatii, reusind sa se adapteze rapid la cerintele pietei de profil si sa-i satisfaca exigentele.

Gama diversificata de servicii si produse oferite, colaborarea cu parteneri si furnizori de prestigiu, constituie o prestigioasa carte de vizita, care au mentinut TIAB in topul firmelor din domeniu.

Numele TIAB este asociat cu tehnologia moderna, calitate sigura, parteneriate puternice si o vasta experienta profesionala acumulata in decursul a peste 50 de ani de existenta.

Preocuparea permanenta de a satisface exigentele de calitate ale serviciilor si produselor oferite clientilor a determinat implementarea unui sistem propriu de management al calitatii conform standardelor internationale SREN ISO 9001:2001.

Din anul 1990, TIAB SA este membra fondatoare a Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii – ARACO prestigioasa organizatie patronala si profesionala in domeniul constructiilor pe plan national. ARACO este asociata la Federatia Europeana a Industriei Constructiilor- FIEC.

SC TIAB SA este o societate pe actiuni cu capital integral privat, avand un capital social (subscris si varsat) de 15 000 000 lei. Obiectul principal de activitate este constituit din׃ instalatii electrice, automatizari de proces, incalzire, ventilatie, aer conditionat, sanitare, fabricarea de produse industriale pentru montajul instalatiilor.

SC TIAB SA – filiala Targu Mures, a fost infiintata in anul 1956 si este situata in Str Depozitelor, Nr. 4, Targu Mures, jud Mures.

Cu un efectiv de peste 60 angajati, Tiab S.A.-filiala Targu Mures presteaza urmatoarele servicii: lucrari instalatii electrice, sanitare, automatizari, ventilatie. Produsele si serviciile firmei au ca piata principala de desfacere Romania.

Clientii societatii sunt firme importante de pe plan local si national.

Istoric

In 1949, ia fiinta " Intreprinderea 18 Instalatii Electrice Bucuresti " prin fuzionarea filialelor unor firme cu capital strain cu firme de profil din tara.

In 1950, sub denumirea de " Intreprinderea 18 Instalatii Electrice si Ascensoare Bucuresti ", unitatea isi extinde profilul cu lucrari de montaj, punere in functiune si intretinere ascensoare. In aceasta perioada se incepe executia instalatiilor electrice pe nave comerciale, maritime si fluviale.

In 1959, ca urmare a extinderii ariei de activitate, unitatea s-a reorganizat, luand fiinta " Intreprinderea de Instalatii Bucuresti " (I.I.B.), unitate care si-a conturat un profil specializat de montaj instalatii pentru obiective industriale.

In 1971, amploarea volumului de investitii in ramura chimiei si petrochimiei, ca si gradul crescut de complexitate si tehnicitate al acestor investitii, realizate in cooperare cu firme de renume din Europa Occidentala si SUA, a orientat dezvoltarea si specializarea unitatii, care sub denumirea de " Trustul de instalatii pentru Industria Chimica Bucuresti ", incepe procesul de adaptare la nivelul acestor exigente.

In 1973, sub denumirea de " Trustul de Instalatii si Automatizari Bucuresti " (TIAB), societatea dobandeste o larga recunoastere in domeniul montajului de instalatii electrice, automatizari, incalzire, ventilatie si conditionarea aerului. Pe baza rezultatelor obtinute pe linia perfectionarii tehnologiilor de executie, a dotarii tehnice si a gradului de profesionalitate, unitatea parcurge o etapa importanta de perfectionare organizatorica, dezvoltandu-si sectoare proprii de conceptie, de productie industriala si informatica.

In 1984, pentru realizarea tuturor lucrarilor de profilul sau de activitate, unitatea le preia in antrepriza, devenind astfel " Trustul de Antrepriza Generala ", iar subunitatiile teritoriale Antreprize de Instalatii si Automatizari.

In 1991, In conditiile trecerii la economia de piata in Romania, a reorganizarii unitatiilor economice cu capital de stat in ramura constructiilor, se infiinteaza Societatea Comerciala " TIAB SA " cu 15 filiale autonome in teritoriu si trei filiale logistice in Bucuresti.

In 1993, TIAB SA¸ prin consecventa participarii la realizarea investitiilor pe plan exterior, isi extinde colaborarea cu firme straine cu renume international prin participarea directa la realizarea de obiective industriale si civile in Orientul Mijlociu.

In 1994, TIAB SA schimba forma de proprietate, devenind societate comerciala pe actiuni, cu capital integrat privat.

In 2004, TIAB SA a aniversat 55 ani de existenta.

In 2007, in luna iulie, TIAB a devenit membra a grupului VINCI-ENERGIES prin participarea acestuia la majorarea de capital a societatii TIAB SA.

Statutul societatii

Denumirea societatii este Societate comerciala TIAB Societate pe Actiuni.

In toate actele, facturile, anunturile, publicatiile si alte acte emanand de la societate, denumirea societatii va fi precedata sau urmata de cuvintele „societate pe actiuni” sau initialele „SA”.

Forma juridica a societatii: societatea comerciala TIAB SA este persoana juridica romana, avand forma juridica de societate pe actiuni. Aceasta isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si cu prezentul statut.

Sediul societatii: sediul central este in Romania, Str. Pictor Verona, nr.17, sector 1,

Bucuresti. Sediul societatii poate fi schimbat in alt loc din Romania, pe baza hotararii adunarii generale a asociatilor, potrivit legii.

Societatea poate avea sucursale, filiale, reprezentante, agentii situate si in alte localitati.

Durata societatii : durata societatii este nelimitata, cu incepere de la data inregistrarii la Camera de comert si industrie.

Preview document

Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 1
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 2
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 3
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 4
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 5
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 6
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 7
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 8
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 9
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 10
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 11
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 12
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 13
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 14
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 15
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 16
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 17
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 18
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 19
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 20
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 21
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 22
Proiect practică management - SC Tiab SA - Pagina 23

Conținut arhivă zip

  • Proiect Practica Management - SC Tiab SA.doc

Alții au mai descărcat și

Practică la SC Site Instalații SRL

CAPITOLUL I. PREZENTAREA SOCIETĂŢII – S.C. S.I.Te. INSTALAŢII S.R.L 1.1 Introducere În perioada 10.05-28.05.2010, am efectuat stagiul de practică...

Firmă executare instalații electrice

Denumire firmă: S.C. ELECTRIC S.R.L Descrierea firmei: Firma S.C ELECTRIC S.R.L se ocupă cu proiectarea,executarea,întreținerea și exploatarea...

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?