Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 18 în total
Cuvinte : 4200
Mărime: 44.83KB (arhivat)
Publicat de: Aleodor Militaru
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Buzoianu Daniela
despre resurse umane

Extras din proiect

Valenii de Munte este asezarea urbana cea mai insemnata din partea de nord-est a judetului Prahova, care a indeplinit de-a lungul existentei sale functii importante: capitala de judet, vama, targ, centru politic al raionului Teleajen si cetate de cultura. Localitatea se intinde pe o lungime de mai bine de 5km, pe Valea Teleajenului, pe DN1A Bucuresti-Ploiesti-Brasov, la 98 km de capitala, la 29 km de Ploiesti si la 87 km sud-est de Brasov.

Zona este cunoscuta pentru potentialul sau in domeniul industriei lemnului si derivate din aceasta. Competitia dintre firmele ce activeaza in acest domeniu este stransa, toate incercand sa satisfaca pe cat posibil mai bine cerintele clientilor, sa "cucereasca" din ce in ce mai multe piete de desfacere.

Firma analizata aici, cu toate ca este nou intrata pe piata a reusit sa se afirme si a capatat teren in fata unor alte firme cu renume si vechime.

Societatea SC Mobreal Divers SRL a fost infiintata in conformitate cu prevederile Legii 31/1990 republicata in 1998 in baza actului constitutiv sub nr. 987/20.05.2002 si este platitoare de TVA de la infiintare. Activitatea principala o reprezinta productia altor tipuri de mobilier (cod CAEN 3614). Societatea desfasoara si alte activitati, respectiv intermediere in comertul cu ridicata de material lemnos si de constructii, comert cu ridicata al bunurilor de consum, altele decat cele alimentare.

Statutul firmei este cel de societate cu raspundere limitata. Societatea cu raspundere limitata este o forma de societate comerciala care integreaza in functionarea ei elemente imprumutate atat de la societati de persoane cat si de la societati pe capitaluri.

Societatea cu raspundere limitata este larg raspandita si folosita ca forma de organizare a societatilor comerciale mixte.

Contractul de societate al firmei se numeste, in baza prevederilor legale, dupa 1998, act constitutiv. Cum societatea SC Mobreal Divers SRL a fost infiintata in 2002, vom enumera cateva din articolele actului contitutiv:

Art. 1: denumirea societatii

Denumirea societatii va fi aceea de "Mobreal Divers" si va fi insotita obligatoriu de forma de societate cu raspundere limitata SRL, de numarul de ordine in registrul comertului, capitalul social si sediul societatii.

Art. 2: sediul societatii

Sediul societatii este in orasul Valenii de Munte, str. Cuza Voda nr. 45, judetul Prahova, conform contractului de inchiriere nr. 32, 13 mai 2002, incheiat cu SC Agromec SA.

Societatea va putea infiinta sucursale si filiale in orice localitate din tara, cu respectarea Legii 31/1990 republicata, privind inmatricularea in registrul comertului din judetele unde vor functiona.

SC Mobreal Divers SRL isi infiinteaza puncte de lucru in comuna Drajna conform contractului de inchiriere si in municipiul Campina conform contractului de subinchiriere din 10 mai 2002.

Art. 3: forma juridica

Forma juridica a sociatatii va fi aceea de societate cu raspundere limitata, se constituie si va functiona in conformitate cu legislatia din Romania si cu prezentul act constitutiv.

Art. 4: durata societatii

Societatea se constituie pe o perioada nelimitata incepandu-si activitatea de la data inmatricularii in registrul comertului. Societatea poate fuziona si cu alte societati dar cu respectarea prevederilor legale.

Art. 5: obiectul de activitate

SC Mobreal Divers SRL va avea urmatoarele obicte de activitate:

- fasonarea si finisarea sticlei;

- productia altor tipuri de mobilier;

- confectionarea tamplariei de aluminiu;

- confectionarea tamplariei de PVC;

- confectionare geam termopan;

- intermediere in comertul cu produse diverse.

Art. 7: capitalul social

Preview document

Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 1
Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 2
Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 3
Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 4
Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 5
Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 6
Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 7
Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 8
Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 9
Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 10
Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 11
Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 12
Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 13
Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 14
Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 15
Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 16
Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 17
Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL - Pagina 18

Conținut arhivă zip

  • Resurse Umane SC Mobreal Divers SRL .doc

Ai nevoie de altceva?