Serviciul de Iluminat Public in Romania si Cehia

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Serviciul de Iluminat Public in Romania si Cehia.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 18 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Management

Extras din document

I. Serviciul de iluminat public in Bucuresti- firma S.C. Luxten Lighting

Compania Luxten Lighting are o lunga traditie in fabricarea surselor de iluminat si a accesoriilor. In 1949 incepe productia de lampi cu incandescenta sub licenta Tungsram. Dupa 1959 productia a fost diversificata prin producerea de tuburi fluorescente, lampi cu vapori de mercur de inalta si joasa presiune si balasturi sub licenta Philips. Incepand cu 1980 intra in productie lampi concept propriu cu vapori de sodiu de inalta presiune si lampi miniatura. Experienta conducerii Luxten este extrem de importanta nu numai pentru rezultatele obtinute, cat si pentru modul in care a reusit sa organizeze si sa schimbe dinamica firmei pentru a face fata cerintelor economiei de piata.

Privatizarea totala a companiei in 1993 si infuzia de 18 milioane $ a dat posibilitatea unei schimbari rapide si radicale in evolutia companiei. Luxten s-a dezvoltat permanent de atunci, diversificand gama de produse si investind in tehnologii noi.

Selectia de personal se face foarte atent utilizand metode specializate de testare si selectie. In prezent compania are peste 500 de specialisti cu inalta calificare in proiectarea, productia si distributia de surse de iluminat.

Incepand cu 1996 Luxten Lighting a participat si a castigat multe licitatii publice pentru proiectarea si realizarea iluminatului public in orase importante din Romania. Cea mai notabila realizare fiind castigarea licitatiei organizata de Primaria Municipiului Bucuresti pentru reabiliarea si mentinerea sistemului de iluminat public. Contractul a fost semnat pe o perioada de 15 ani si stipuleaza o investitie de 75 milioane USD in primii 4 ani.

Segmentul de piata:

Produsele Luxten au fost exportate mai mult de 30 de ani in peste 40 de tari ale lumii unde au fost apreciate pentru performante si competitivitate.

Pozitia ocupata pe piata romaneasca:

• Industria electro-energetica

• Transport si distributie

• Cladiri civile si industriale

• Sisteme de iluminat public

Piata internationala. Clienti pe piata mondiala:

Albania, Argentina, Australia, Bahrain, Bangladesh, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Cipru, Columbia, Egipt, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Israel, Italia, Iordania, Coreea, Kuweit, Liban, Norvegia, Pakistan, Quatar, Arabia Saudita, Africa de Sud, Spania, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, SUA, Venezuela si altii.

Se remarca astfel pozitia importanta de care se bucura pe piata mondiala, atragand clienti din toate colturile lumii.

Scopul companiei :

• Cresterea cotei de piata in pietele existente si in piete noi

• Cercetarea si proiectarea de sisteme moderne si economice de iluminat.

• Devotamentul catre nevoile clientilor dovedit prin continua reinvestire in scolarizare, echipamente si procese tehnologice.

• Competitivitatea companiei este obtinuta prin flexibilitate si raspuns rapid la solicitarile clientilor.

Cercetare si Dezvoltare

Toate produsele Luxten sunt rezultatul activitatilor de cercetare - dezvoltare, unde echipele de specialisti se concentreaza catre dezvoltarea de produse care sa vina in intampinarea solicitarilor de calitate a clientilor.

Calitate

Obiectivele companiei :

• sa asigure faptul ca produsele si serviciile sunt conforme cu standardele internationale si cerintele si asteptarile clientilor;

• sa construiasca relatii excelente cu clientii;

• sa imbunatateasca permanent procesele si produsele;

• sa implice fiecare angajat in:

o cresterea responsabilitatii pentru munca bine facuta;

o lucrul bun de prima data, de fiecare data;

o identificarea riscurilor; prevenirea problemelor;

o preocupare continua pentru educatie;

o lucrul in echipa.

Fisiere in arhiva (1):

  • Serviciul de Iluminat Public in Romania si Cehia.doc

Alte informatii

Managementul Serviciilor Publice