Sisteme Integrate de Management la Global Security

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Sisteme Integrate de Management la Global Security.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 37 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Mihaela Maftei

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Management

Extras din document

Majoritatea firmelor existente pe piață își doresc să obțină calitate și tocmai de aceea, acestea depun eforturi considerabile. Acestea implementează sisteme de calitate/mediu/sănătate și securitate ocupațională în propriile companii și totodată își doresc ca și furnizorii cu care colaborează să aibe sisteme implementate și certificate.

Global Security Sistem este certificată și deține licențele de funcționare eliberate de autoritățile române atât în ceea ce privește activitățile de pază cât și pentru cele de proiectare, instalare și întreținere.

Global Security Sistem respectă procedurile și standardele de calitate pentru serviciile prestate și este acreditată în sistemul SR EN ISO 9001:2001 de către Germanischer Lloyd - una din cele mai mari companii din lume în acest domeniu.

Personalul Global Security Sistem - atât agenții de pază și securitate cât și pompierii sunt calificați și certificați conform prevederilor legale. Selecția personalului se face riguros, prin verificări și testări atât înainte de angajare cât și în perioada contractuală. Pentru pozițiile speciale din cadrul companiei se efectuează și testarea cu aparatul poligraf în aceleași condiții - înainte de angajare și pe durata perioadei contractuale.

Global Security Sistem a dezvoltat și implementat propriul său sistem de pregătire și calificare profesională atât în domeniul pazei și protecției cât și în domeniul PSI, acestea fiind autorizate de Ministerul de Interne și de Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Personalul operativ - 70 % din managementul companiei sunt absolvenți sau în curs de absolvire a cursurilor de management performant, financiar, resurselor umane, proiectelor, marketing la CODECS - Open University; 50 % sunt absolvenți sau în curs de absolvire a "Certificatului în Managementul Securității" desfășurat de către Asociația Română a Industriei de Securitate în cooperare cu "International Institute of Security" din Marea Britanie. Managementul provine din angajați proprii pe care compania i-a susținut în procesul de dezvoltare profesională prin suportarea cheltuielilor pentru cursurile universitare și profesionale.

Capitolul 1. Prezentarea generală a organizaţiei

1.1 Scurt istoric/Domeniul de activitate

Global Security Sistem, înfiinţată în 1999, este o companie privată de servicii de pază şi protecţie. Din anul 2002 a devenit parte a Grupului Rompetrol, care deţine 51% din acţiunile companiei.

SC GSS SA este unul dintre membrii fondatori şi principalii susţinători ai Asociaţiei Române a Industriei de Securitate, asociație care respectă şi impune standarde profesionale de vârf. Acestei calităţi i se adaugă şi recunoaşterea, în calitate de membru, al Fundaţiei Internaționale a Ofiţerilor de Pază şi Protecţie din SUA.

Global Security Sistem asigură paza şi protecţia unor obiective industriale din domeniul petrolier – rafinării, conducte de transport, produse petroliere, staţii de benzină, depozite de petrol, dar şi pentru alte categorii de locaţii industriale.

Compania operează în București și în cele 14 subsidiare din România prin mai mult de 700 de agenți de pază și securitate, pompieri, tehnicieni ai sistemelor de securitate electronică precum și alte categorii de personal prestator de servicii. Global Security Sistem este shareholder și subsidiară a A.S. Advanced Security AG, companie germană cu sediul la München, cu 28 de subsidiare în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană, la acestea adăugându-se Rusia, Turcia și Bosnia-Herțegovina.

Fisiere in arhiva (1):

  • Sisteme Integrate de Management la Global Security.docx