Situația firmei Atena SRL pe timp de criză

Proiect
6/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 2483
Mărime: 25.68KB (arhivat)
Publicat de: Caterina Cozma
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Andrei Nestian

Cuprins

  1. 1.Descrierea firmei (scurta pre
  2. 2. Prezentarea situaţiei manageriale a firmei în condiţiile crizei (Analiza Swot)
  3. 3.Analiza situatiei firmei

Extras din proiect

Descrierea firmei S.C. Atena S.R.L.

1.Scurta prezentare a firmei :

In acest proiect este prezentata descrierea firmei S.C. Atena S.R.L.,domeniul de activitate- comertul cu materiale de constructii (produse de tamplarie PVC, aluminiu si mobilier ) ,cifra de afaceri estimata la o valoare de 1500 de euro,produsele si serviciile acesteia precum si pozitia pe piata.

Nr. Registrului Comertului (RC): J52/135/2002

Cod fiscal: R5276563

Cont BRD:251100996334

Cont Trezorerie:50695276563

S.C.Atena S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 avand un capital social de 1.300.00 lei.Firma este profilata pe productia de mobilier si tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan sub licenta Deceuninck.S.C. Atena S.R.L. are ca domeniu de activatate principal comertul cu materiale de constructii (produse de tamplarie PVC, aluminiu si mobilier).

Oferind o gama larga de produse de tamplarie cu geam termopan,tamplaria este executata cu profile din aluminiu sau PVC de inalta calitate.Primul atribut al tamplariei aluminiu si PVC cu geam termopan, este fara indoiala confortul. Fata de o tamplarie clasica din lemn creste confortul termic cu peste 30%, scade nivelul de zgomot peste 40%, are o intretinere mult mai usoara si etanseitate durabila.Toata gama de tamplarie PVC si aluminiu produsa de catre Atena beneficiaza de un proces de productie bine controlat bazat pe cele mai noi tehnologii din domeniu precum si de o echipa de specialisti foarte pregatiti. Materiile prime folosite sunt de cea mai inalta calitate, peste 80% dintre acestea provenind din import. Firma S.C. Atena S.R.L. isi propune promovarea sistemelor in toata tara in functie de cererea pietei a tuturor produselor de tamplarie PVC si aluminiu necesare pentru confectionarea: ferestrelor, obloanelor,a tamplariei securizate(blindate), a tamplariei glisante cu bariera termica. Va ofera o gama larga de produse de tamplarie cu geam termopan. Tamplaria este executata cu profile din aluminiu sau PVC de inalta calitate.Primul atribut al tamplariei aluminiu si PVC cu geam termopan, este fara indoiala confortul. Fata de o tamplarie clasica din lemn creste confortul termic cu peste 30%, scade nivelul de zgomot peste 40%, are o intretinere mult mai usoara si etanseitate durabila.Toata gama de tamplarie PVC si aluminiu produsa de catre Atena beneficiaza de un proces de productie bine controlat bazat pe cele mai noi tehnologii din domeniu precum si de o echipa de specialisti foarte pregatiti. Materiile prime folosite sunt de cea mai inalta calitate, peste 80% dintre acestea provenind din import.

Avand propietati termice deosebite si durata medie de viata de peste 30 de ani tamplaria bazata pe profile PVC si geam termopan asigura un TCO(cost total de intretinere) sensibil mai mic in comparatie cu alte solutii. Firma noastra executa tamplarie PVC cu profile Kommerling si tamplarie aluminiu cu profile Balkan.Tamplaria se executa cu feronerie marcile G.U.,Roto si Siegenia ce asigura o fiabilitate mare si o usurinta in folosire si intretinere.

Pe langa aceste produse Atena va mai ofera: usi cu si fara geam termopan, pentru interior sau exterior;structuri usoare si inchideri de balcoane; pereti cortina si luminatoare;termopan cu geam reflexiv, geam float, geam low-e; jaluzele de interior si exterior,rulouri obloane si plase de tantari.

Ferestrele Velux ofera o luminare adecvata si un aspect deosebit.Atena va ofera urmatoarele servicii:

- Consultanta-Ofertare: inainte de achizitionarea unui produs de la firma noastra puteti beneficia de consultanta in alegerea unei solutii. In urma stabilirii solutiilor care se potrivesc puteti primi o oferta de pret pentru fiecare dintre ele, astfel puteti sa o alegeti pe cea care se inscrie in bugetul propus. Odata stabilite aceste coordonate unul dintre specialistii nostri se vor deplasa la locul lucrarii, pentru masuratorile necesare.

- Transport-Montaj: pentru toate produsele noastre asiguram transport gratuit in localitatile in care avem reprezentante.In cazul in care comanda trebuie livrata in afara acestor localitati, plata transportului este negociabila in functie de valoarea comenzii.Montajul este asigurat de catre specialistii nostri si se face gratuit indiferent de valoarea comenzii.La montarea tamplariei se asigura si indepartarea celei vechi.

- Livrare-Plati: orice comanda ferma trebuie insotita de plata unui avans de minim 30% din valoarea lucrarii.Dupa ce a fost platit avansul produsele sunt livrate in 3-4 zile lucratoare.Aceasta perioada este depasita in cazul lucrarilor foarte mari, sau la care sunt necesare materiale ori prelucrari speciale ale acestora.

Din dorinta de a impune noi standarde in domeniu si pentru a arata increderea pe care o avem in calitatea materiilor prime furnizate de partenerii nostrii, compania Atena a decis sa ofere garantia integrala asigurata de catre producatori, la toate elementele de tamplarie.In urma acestui fapt clientii vor beneficia de urmatoarele termene de garantie: pentru ingalbenire profilelor PVC si aluminiu 15 ani, pentru craparea profilelor PVC 15 ani,pentru feroneria aferenta tamplariei PVC si aluminiu 10 ani.

Din dorinta de a impune noi standarde in domeniu si pentru a arata increderea pe care o avem in calitatea materiilor prime furnizate de partenerii nostrii, compania Atena a decis sa ofere garantia integrala asigurata de catre producatori, la toate elementele de tamplarie.In urma acestui fapt clientii vor beneficia de urmatoarele termene de garantie: pentru ingalbenire profilelor PVC si aluminiu 15 ani, pentru craparea profilelor PVC 15 ani,pentru feroneria aferenta tamplariei PVC si aluminiu 10 ani.

Firma S.C. Atena S.R.L. isi propune promovarea sistemelor in toata tara in functie de cererea pietei a tuturor produselor de tamplarie PVC si aluminiu necesare pentru confectionarea: ferestrelor, obloanelor,a tamplariei securizate(blindate), a tamplariei glisante cu bariera termica etc.Sediul firmei noastre este: Giurgiu- soseaua Giurgiu-Bucuresti km 5, tel/fax: 0246/230215, e-mail sales@atena.ro.De asemenea firma noastra are filiale si in tara: Bucuresti(Soseaua Stefan Cel Mare nr 232) si Ploiesti(B-dul Republicii nr.199a)

In cursul anului 2003 S.C. Atena S.R.L. a produs circa 50 000 mp geam termoizolant. Dintre principalele lucrari pentru care compania noastra a livrat geam termoizolant in cursul anului 2007 mentionam: C.E.C. Brasov, C.E.C.Alba Iulia, BRD Sibiu, A.E.M. Timisoara .Referitor la anul 2008, s-a observat o crestere a volumului vanzarilor pentru sticle speciale, in principal termopan de joasa emisivitate, sticla Low-E . Principala noastra dificultate a fost circuitul greoi al incasarilor.

Obiective 2009:

-cresterea cifrei de afaceri cu 15% fata de 2008;

-consolidarea pozitiei de lider pe piata;

-extinderea gamei de produse si servicii.

Preview document

Situația firmei Atena SRL pe timp de criză - Pagina 1
Situația firmei Atena SRL pe timp de criză - Pagina 2
Situația firmei Atena SRL pe timp de criză - Pagina 3
Situația firmei Atena SRL pe timp de criză - Pagina 4
Situația firmei Atena SRL pe timp de criză - Pagina 5
Situația firmei Atena SRL pe timp de criză - Pagina 6
Situația firmei Atena SRL pe timp de criză - Pagina 7
Situația firmei Atena SRL pe timp de criză - Pagina 8
Situația firmei Atena SRL pe timp de criză - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Situatia Firmei Atena SRL pe Timp de Criza.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza diagnostic a societății Nuf Nuf SRL

I . DIAGNOSTICAREA VIABILITATII ECONOMICE SI MANAGERIALE 1.1.1. Caracteristici tipologice ale firmei Societatea comerciala NUF-NUF SRL este o...

Studiu de Caz Neo-Stil

Capitolul 1 Capitalul social al firmei este de 2.000.000 lei (100% privat românesc). Sediul central se află în Oradea, Str. Pacii, nr. 27 şi este...

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Factorii de Succes în Managementul SC Group SRL

Cap.I. Prezentarea societăţii comerciale „Izotec Group” S.R.L. Izotec Group S.R.L, a fost fondată în anul 2002 în Piatra Neamţ şi este o companie...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Analiza mediului concurențial - Bit Defender

1. BitDefender – prezentare generala BitDefender ofera solutii de securitate pentru satisfacerea nevoilor mediului IT actual, oferind...

Ai nevoie de altceva?