Studiu de Caz - SC ErgoStyle SRL

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Studiu de Caz - SC ErgoStyle SRL.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 28 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Management

Cuprins

I. Produsul si materiile prime 3
1.Planificarea productiei 3
2. Structura produsului 3
3. Analiza pietei 6
4. Cererea de oferta pentru materii prime 9
5. Oferta de materii prime 10
6. Analiza ofertelor prin metoda utilitatilor 12
7. Contractul de vanzare  cumparare comerciala 14
II. Cumpararea utilajelor de pe piata 18
1. Determinarea necesarului de utilaje 18
2. Identificarea furnizorilor 18
3. Cererea de oferta pentru utilaje 20
4. Oferta de utilaje 21
5. Analiza ofertelor 22
6. Contractul de vanzare  cumparare de utilaje 23
III. Analiza economico - financiara 27
1. Determinarea pretului produsului 27

Extras din document

Prezentarea societatii

SC ErgoStyle SRL cu sediul in Iasi str. Primaverii nr.4, nr.ord.registru com./an: J40/26984/2001, cod unic de inregistare: 6789562, tel.: +40232/252689, fax.: 0232/262487, www.ergotemp.ro, cont Raiffesen Bank SMB: IBAN RO12RZBR0000060002407135, capital social: 20.000.000.000 lei ce are ca obiect de activitate producerea si comercializarea de scaune ergonomice pentru birouri. Pe viitor se doreste extinderea productiei prin realizarea de scaune ergonomice executive si pentru copii.

ErgoStyle are o experienta de 5 ani pe piata pruducatorilor de scaune ergonomice.

Datorita promovarii produselor de o calitate foarte buna, a crescut cererea consumatorilor fapt ce a determinat marirea volumului productiei. Implicit s-au marit spatiile alocate procesului de productie. Ca urmare a dezvoltarii unor programe Phare spatiile productive vor depasi la sfarsitul anului 2005 suprafata de 8600 mp.

Reteaua de distributie proprie s-a extins la nivel european iar produsele marca ErgoStyle sunt solicitate din ce in ce mai mult de clientii straini.

Prin extinderea exportului societatea isi va deschide noi orizonturi cautand in continuare noi parteneri de afaceri si produse conform cerintelor. Dotarea economica corespunzatoare va permite o mai mare flexibilitate iar strategia de marketing adoptata va duce la diversificarea tipurilor de clienti si a pietei.

In acest secol in care tehnologia ocupa un loc foarte important, operatiile din procesele de productie sunt coordonate de specialisti care stau pe scaune. Scaunele disponibile sunt de cele mai multe ori rudimentare si incomode pentru a desfasura o activitate mai multe ore. Solutia acestei probleme este scaunul ergonomic care se adapteaza si pastreaza permanent in echilibru pozitia corpului.

Gasirea celui mai potrivit scaun ergonomic este o problema des intalnita in special pentru oamenii care vor sa cumpere un produs care sa le ofere comoditate si sanatate.

Design-ul acestor produse este modern si confortabil. Concurenta pe aceasta piata este stransa dar produsele marca ErgoStyl sunt apreciate atat de clientii din tara cat si din strainatate. Componentele produselor sunt certificate calitativ dupa standardele ISO 9001.

Clientii nostri beneficiaza de un design inovativ si noi tehnologii de productie care ofera produse moderne, confortabile si durabile la un pret acceptabil.

Gama variata de ajustari permite obtinerea celei mai comode pozitii potrivita mediului de lucru.

Scaunele ergonomice produse de ErgoStyle imbunatatesc performantele de lucru si ajuta la eliminarea durerilor de spate.

I. Produsul si materiile prime

1.Planificarea productiei (Q planificat)

Qplanificat = 8.000 buc./an - 4.000 buc export

- 4.000 buc piata autohtona

ex.: Norma de consum pentru tesatura sintetica: 1,5 m + 5% rebut = 1.575 m pentru un scaun

Cantitatea necesara de tesatura sintetica: 1,575 m X 8.000 = 12.600 m

2. Structura produsului

Scaunele ergonomice marca ErgoStyle ofera calitate superioara la un pret convenabil. Sunt disponibile cu cilindru adaptabil si cu cilindru pneumatic ce asigura durabilitate produsului. Aceste produse au diverse optiuni care confera utilizatorului confort si relaxare.

Dimensiunile scaunelor sunt proiectate pentru a se adapta perfect lucrului la birou. Permite relaxarea picioarelor si a coloanei vertebrale in timpul activitatii.

Pivotul scaunului este asezat exact in

centrul de greutate pentru a se evita miscarile relative

care cauzeaza dureri de spate si pozitii incomode.

De asemenea flexibilitatea spatarului si a bratelor

permit miscari lejere.

Fisiere in arhiva (1):

  • Studiu de Caz - SC ErgoStyle SRL.doc