Analiza pieței pe care SC Consilier Construct SRL își desfășoară activitatea

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 2852
Mărime: 22.15KB (arhivat)
Puncte necesare: 5

Extras din proiect

Infiintata in 1995, firma CONSILIER CONSTRUCT SRL a cucerit progresiv piete din diferite sectoare ale constructiilor, diversificandu-si de la an la an gama de servicii oferite. Ne propunem ca, urmand acelasi trend ascendent, sa ajungem leader pe piata proiectarii, consultantei si asistentei in constructii.

Firma CONSILIER CONSTRUCT S.R.L. se situeaza in topul firmelor romanesti din domeniul proiectarii, consultantei si asistentei tehnice si financiare pentru lucrari de constructii.

Activitatea firmei se desfasoara in stransa corelare cu strategia generala rutiera din Romania si se adapteaza permanent cerintelor impuse de obiectivul principal de integrare a acesteia in Uniunea Europeana.

Firma dispune de o baza materiala si logistica importanta care asigura realizarea de servicii de inalta calitate intr-un timp redus. Astfel, mentionam echipamentele de ultima generatie pentru determinarea in sistem integrat a starii tehnice a drumurilor: laborator mobil multifunctional ASTRA (Bump Integrator, georadar), deflectograf Lacroix, statii totale SOKKIA si LEICA pentru masuratori topo, laborator geo echipat cu toate utilitatile. Echipamentele sunt asistate de computer prin soft-uri specifice. Culegerea, prelucrarea si interpretarea rezultatelor se face prin programe performante cum ar fi: SDR Map, AutoCAD, BMS, PMS, HDM 4, Primavera, Project Manager, MOSS, AutoCAD Raster Design, Nemetschek, etc.

Un alt atu semnificativ al firmei il reprezinta personalul. Avand o vasta experienta in domeniu completata de stagii de specializare si cursuri de perfectionare in tara si strainatate, angajatii sunt artizanii succesului nostru.

Datorita dezvoltarii si diversificarii rapide a activitatii noastre care au dus la cresterea cifrei de afaceri de la an la an, am deschis filiale si puncte de lucru in tara, respectiv la Brasov, Constanta, Sibiu, Craiova, Cluj, Arad si Timisoara. Acest pas ne-a asigurat o pozitie avantajoasa in ceea ce priveste relatiile de afaceri si relatiile cu autoritatile locale.

Calitatea lucrarilor noastre, satisfacerea cu succes a solicitarilor clientilor nostri, precum si achitarea prompta a obligatiilor financiare au fost recunoscute de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului si de institutiile finantatoare cu care am avut si avem o colaborare activa si eficienta.

SC CONSILIER CONSTRUCT SRL este membru al Asociatiei Profesionale de Drumuri si Poduri din Romania si al Comisiei Nationale de Comportare in situ a Constructiilor din Romania si colaboreaza permanent cu Universitatile Tehnice de profil din tara.

Firma noastra a obtinut certificarea Sistemului Calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2001 prin SRAC, IQNET si CISQ si a obtinut diferite alte autorizatii si diplome de recunoastere in domeniul nostru de activitate.

CONSILIER CONSTRUCT, companie având ca obiect principal de activitate proiectarea, consultanta si asistenta tehnica în domeniul constructiilor civile si industriale îsi desfasoara activitatea atât pe plan intern, cât si pe plan extern, în strânsa corelare cu strategia de dezvoltare a pietei europene a serviciilor. Printre partenerii externi ai companiei gasim nume sonore de pe scena internationala de profil, precum Scetauroute, Colas, BCEOM, Spea, Bonifica Spa si Louis Berger.

Dupa doar un deceniu de la infiintare, Consilier Construct se mandreste cu o lista impresionanta de realizari (servicii de proiectare pentru infrastructura de transport - Autostrada Bucuresti-Constanta, pe sectorul Lehliu-Drajna, Autostrada Sibiu-Deva, Autostrada Ploiesti-Sculeni, servicii de proiectare pentru constructii civile - reabilitarea infrastructurii educationale a Municipiului Bucuresti - 106 institutii de invatamant, servicii de consultanta si asistenta tehnica pentru dezvoltarea infrastructurii de transport, de afaceri si de turism pentru proiecte finantate prin programe internationale - PHARE, ISPA. Anul 2007 gaseste compania Consilier Construct implicata intr-un alt program complex, de anvergura nationala, denumit „Asistenta tehnica pentru pregatirea portofoliului de proiecte finantabile prin Programul Operational Regional 2007-2013“, autoritatea ce gestioneaza programul fiind fostul Minister al Integrarii Europene si beneficiari ai proiectelor din cadrul programului fiind diferite primarii si consilii judetene sau locale. Proiectele din cadrul acestui program vor contribui la realizarea obiectivelor Strategiei Nationale de Dezvoltare Regionala a Planului National de Dezvoltare 2007-2013, privind diminuarea decalajelor de dezvoltare dintre regiunile si zonele tarii, prin investitii în diferite tipuri de infrastructura si mediu de afaceri, investitii care vor contribui la cresterea coeziunii economice si sociale în România.

In cadrul programului, Consilier Construct va furniza servicii de proiectare si asistenta tehnica pentru un numar de peste 20 de proiecte. Astfel, in ceea ce priveste reabilitarea infrastructurii de drumuri a României, Consilier Construct va realiza proiecte având ca scop decongestionarea traficului rutier in apropierea oraselor - proiectarea centurilor ocolitoare ale oraselor Oradea si Cluj in nord-vestul tarii, centura ocolitoare a orasului Brasov in regiunea centrala si centurile oraselor Tecuci si Medgidia in estul Romaniei. Consilier Construct se va implica si in dezvoltarea infrastructurii de afaceri prin proiectarea unui centru de inovare in orasul Galati, dotat cu un incubator de afaceri, laborator, biblioteca, centru de consultanta, centru de e-learning si hale de productie, a unui centru de afaceri multifunctional in orasul Trotus si a unui incubator de afaceri in municipiul Urziceni. Nici infrastructura turistica nu excede preocuparile Consilier Construct, compania angajân-du-se si in proiecte privind reabilitarea si amenajarea statiunii balneo-climaterice Techirghiol, valorificarea turistica a manastirilor tulcene, capitalizarea infrastructurii balneare a statiunii Amara si integrarea in circuitul turistic european a cetatilor dacice din Muntii Orastiei. Cât despre lucrarile de infrastructura urbana, Consilier Construct se va ocupa de proiectul de reabilitare a centrului cultural - istoric al Municipiului Bârlad, proiect ce implica, printre altele, consolidarea si renovarea imobilului monument istoric si de arhitectura de importanta nationala in care rezida Muzeul „Vasile Pârvan“ si Teatrul „V.I. Popa“.

Anul trecut firma finlandeză de consultanţă şi inginerie Pöyry, specializată în domeniile energetic, forestier, de infrastructură şi mediu, a cumpărat compania Consilier Construct Srl din România.

Prin intermediul achiziţiei, Pöyry urmăreşte să-şi dezvolte poziţia în domeniul infrastructurii din Europa de Est. Vânzările companiei finlandeze, unde lucrează 7300 de experţi, s-au cifrat la aproximativ 720 milioane de euro anul trecut.

Preview document

Analiza pieței pe care SC Consilier Construct SRL își desfășoară activitatea - Pagina 1
Analiza pieței pe care SC Consilier Construct SRL își desfășoară activitatea - Pagina 2
Analiza pieței pe care SC Consilier Construct SRL își desfășoară activitatea - Pagina 3
Analiza pieței pe care SC Consilier Construct SRL își desfășoară activitatea - Pagina 4
Analiza pieței pe care SC Consilier Construct SRL își desfășoară activitatea - Pagina 5
Analiza pieței pe care SC Consilier Construct SRL își desfășoară activitatea - Pagina 6
Analiza pieței pe care SC Consilier Construct SRL își desfășoară activitatea - Pagina 7
Analiza pieței pe care SC Consilier Construct SRL își desfășoară activitatea - Pagina 8
Analiza pieței pe care SC Consilier Construct SRL își desfășoară activitatea - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Analiza Pietei pe Care SC Consilier Construct SRL isi Desfasoara Activitatea.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Plan de Afacere

1 APRECIERI GENERALE 1.1 Scopul evaluarii si destinatarul lucrarii Scopul evaluarii îl constituie stabilirea valorii de piata a unui pachet de 26...

Ai nevoie de altceva?