Asigurări de viață Interamerican România

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 3057
Mărime: 17.91KB (arhivat)
Publicat de: Florea Diaconu
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Calin Veghes
Este un proiect despre asigurari de viata de la interamerican. A fost prezentat la ASE

Extras din proiect

De peste 10 ani, Interamerican Romania ofera clientilor sai solutii profesionale in domeniul asigurarilor, ajutandu-i sa investeasca intr-un viitor mai bun.

Misiunea companiei este de a pune la dispozitia clientilor cele mai bune programe si produse, asigurandu-le protectia financiara de care au nevoie. Parteneriatul cu clienti este unul de lunga durata, cladit pe incredere, respect si profesionalism. Pentru a-si indeplini aceasta misiune, Interamerican Romania beneficiaza de suportul a doua mari companii europene: Interamerican Grecia si EUREKO.

Interamerican Romania

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata asigurarilor, Interamerican ofera clientilor sai protectia financiara de care au nevoie, garantandu-le solutii financiare profesioniste si sigure, ajutandu-i sa investeasca intr-un viitor mai bun.

Interamerican Romania s-a infiintat in 1995, in urma extinderii catre Europa de Est a grupului Interamerican Grecia. Din 2002, Interamerican beneficiaza de sustinerea financiara si soliditatea grupului financiar european Eureko.

Prin investitii inteligente si o retea de 55 de agentii aflate in cele mai importante orase ale tarii, Interamerican Romania ofera servicii financiare profesionale si sigure, adaptandu-se la cerintele unei piete aflate mereu in schimbare si din ce in ce mai exigente.

O gama larga de programe de asigurari de viata si de asigurari generale vin in intampinarea clientilor, oferindu-le, pe langa garantarea sumei asigurate, si protectia necesara atat lor cat si familiei lor.

In 2005, Interamerican si-a completat gama de servicii financiare cu cel mai complex sistem de sanatate, Medisystem. Astfel, Interamerican are avantajul unic de a pune la dispozitia clientilor sai toate cele trei clase de asigurari: viata, generale si sanatate.

Valorile companiei sunt inovatia si transparenta, la care se adauga o valoare mai putin declarata, dar foarte des regasita in atitudinea consultantilor sai fata de clienti: compasiunea.

Misiunea Interamerican este aceea de a asigura clientilor sai, prin profesionalismul consultantilor financiari si prin programele financiare cele mai bune, protectie, incredere, transparenta si un parteneriat de lunga durata.

Eureko Group

Eureko B.V., actionarul majoritar al companiei INTERAMERICAN ROMANIA, este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa, operand in 15 tari.

In Romania este principalul investitor strain in sistemul privat de sanatate, prin cei peste 10 milioane de Euro folositi pentru construirea primului spital privat, Euroclinic.

Grupul Eureko a fost infiintat in anul 1992, la Utrecht, in Olanda, avand ca activitati principale asigurarile de viata, de bunuri si de sanatate si fondurile de investitii - managementul activelor si produselor bancare.

Scopul principal al Eureko a fost acela de a pune bazele unei aliante de companii care sa asigure o dezvoltare internationala, cautand oportunitati de parteneriat, atat pe pietele deja mature, cat si pe cele aflate in dezvoltare.

In 2006, rezultatele financiare ale Eureko au atins valori record, datorita cresterilor de cota inregistrate pe toate cele 3 clase de asigurari oferite: viata, generale si sanatate. Profitul net al tuturor operatiunilor desfasurate de catre Eureko a fost de 985 milioane Euro, in crestere cu 39% fata de anul 2005. Capitalul social al Eureko a atins valoarea de 9,632 milioane Euro.

Misiunea Eureko

Misiunea Eureko este de a fi cel mai solid grup financiar, un adevarat lider al pietei, inovativ si deschizator de drumuri, aliniat cu interesele clientilor, distribuitorilor, actionarilor si angajatilor, in aceeasi masura.

Companii membre Eureko:

- Achmea, Olanda

In anul 2005, in urma fuzionarii cu Interpolis, ramura de asigurari a Rabobank, a devenit cel mai mare grup de asigurari de pe piata olandeza.

- Interamerican, Grecia

Cea mai mare companie de asigurari de viata. Cel mai mare administrator de fonduri mutuale non-bancare si lider de piata in asigurarile de sanatate, prin Medisystem.

- PZU, Polonia

Cea mai mare companie de asigurari de viata si non-viata din Europa Centrala.

A treia companie ca marime pe piata fondurilor de pensii.

- Friends First, Irlanda

Lider pe piata asigurarilor de viata si pe piata de pensii

Preview document

Asigurări de viață Interamerican România - Pagina 1
Asigurări de viață Interamerican România - Pagina 2
Asigurări de viață Interamerican România - Pagina 3
Asigurări de viață Interamerican România - Pagina 4
Asigurări de viață Interamerican România - Pagina 5
Asigurări de viață Interamerican România - Pagina 6
Asigurări de viață Interamerican România - Pagina 7
Asigurări de viață Interamerican România - Pagina 8
Asigurări de viață Interamerican România - Pagina 9
Asigurări de viață Interamerican România - Pagina 10
Asigurări de viață Interamerican România - Pagina 11
Asigurări de viață Interamerican România - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Asigurari de Viata Interamerican Romania.doc

Alții au mai descărcat și

Particularitățile activității de marketing

Introducere Înainte de a-si satisface nevoile de siguranta, educatie, cultura, omul cauta sa-si satisfaca nevoile primordiale, fiziologice, puse...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Studiu Privind Asigurările de Viață Existente în Cadrul Societăților de Asigurări din România

Fără capacităţile intelectuale ale oamenilor, societăţile de asigurări sunt doar clădiri dotate cu calculatoare” David Frost, The journal...

Studiu Comparativ pe Piața Asigurărilor intre Produsele AIG Life și Asirom Vienna Insurance Group

Capitolul 1. Piaţa asigurărilor de viaţă în România 1.1 Aspecte generale privind asigurările de viaţă din România 1.1.1. Scurt istoric al...

Piața asigurărilor în România

INTRODUCERE Importanţa şi necesitatea asigurărilor au fost resimţite încă din cele mai vechi timpuri, datorită faptului că viaţa şi sănătatea...

Plan de afacere - asigurări

Planul de afaceri pentru înfiintarea unei societati comerciale cu activitate în domeniul brokerajului în asigurari reprezinta documentul ce...

Asigurări Private

INTRODUCERE În prezenta lucrare am abordat anumite aspecte legate de sistemele de asigurări de sănătate existente în ţara noastră respectiv cel...

Politică de marketing

1.1.Conţinutul si rolul mix-ului de marketing Prin politica de marketing întreprinderea îşi adaptează deciziile la exigenţele pieţei, având ca...

Asigurările de viață

1.Introducere "New York-ul nu este opera oamenilor, ci a asiguratorilor.Fara asigurari n-ar exista zgarie-nori, deoarece nici un muncitor n-ar...

Importanța Asigurărilor în Societatea Contemporană

Oricine are nevoie de protecţie, indiferent dacă ne gândim la persoane fizice sau persoane juridice. În timpul unei vieţi întregi se acumulează o...

Ai nevoie de altceva?