Brief de Creare a unui Site Web

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 27 în total
Cuvinte : 4581
Mărime: 13.54MB (arhivat)
Puncte necesare: 10

Cuprins

  1. 1. Alegerea temei.pag.2
  2. 2. Documentare pagini similare.pag.3
  3. 3. Alegere partener WebDesign si WebHosting.pag.11
  4. 4. Elaborare layout.pag.25
  5. 5. Elaborare strategie de promovare.pag.27

Extras din proiect

1. Alegerea temei

Un site web este definit ca o entitate virtuala si reprezinta totalitatea informatiilor si serviciilor care sunt asociate cu un nume de domeniu internet. Se pot prezenta serviciile si produsele pe care le ofera o companie si in general se pot prezenta orice informatie doresc companiile,oricarui potential client. Site-ul functioneaza 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, fara nici o interventie sau efort din partea companiei. Continutul este stocat intr-o anumita forma, astfel incat utilizatorii de Internet sa poata vizualiza informatiile. Vizualizarea unui site se face folosind un program numit browser (Internet Explorer, Netscape,Opera,etc) care este instalat in calculatorul vizitatorului.

Tot mai multe firme din toate domeniile de activitate sunt prezente pe Internet. Aceasta se realizeaza prin proiectarea , crearea, optimizarea, plasarea si promovarea unui website pe Internet. Prezenta pe net constituie un avantaj pentru a extinde serviciile oferite deoarece tot mai multi clienti au acces la Internet.

Pentru realizarea brief-ului de creatie am ales ca subiect restaurantul Select, un restaurant ce exista in realitate insa nu beneficiaza de promovare online ;prin intermediul acestui brief de creatie voi incerca sa reproduc imaginea viitorului site.

Conform unor statistici s-a demonstrat ca aproximativ 2 milioane de persoane au acces la Internet , acest lucru este foarte favorabil unei promovari online pentru ca vor exista destul de multe persone care vor descoperi virtual restaurantul Select.

Restaurantul Select este amplasat in centrul orasului Giurgiu , mai exact in Piata Unirii, nr. 25 , este un restaurant destul de cunoscut in randul giurgiuvenilor, iar prin intermediul site-ului dorim atragerea clientilor si din afara orasului .

Site-ul va fi foarte util turistilor bulgari care viziteaza foarte des orasul si care doresc un loc primitor pentru a petrece cateva ore. Site-ul ofera informatii despre meniurile restaurantului,preturile practicate, evenimentele artistice organizate in cadrul restaurantului, o galerie foto si video care descrie cel mai bine atmosefera primitoare din restaurant,deasemenea exista si o sectiune speciala pentru rezervari online.

Pentru promovarea online a restaurantului Select , obiectivele au fost:

- constructia unui site web care sa completeze si sa dinamizeze promovarea clasica offline, aceasta din urma fiind o simpla serie de anunturi la rubrica de mica publicitate a unui cotidian central;

- atingerea unor categorii de potentiali clienti pe care campania clasica nu-i atinge.

Deasemenea promovarea prin intermediul unei pagini web prezinta o serie de avantaje precum :

- costuri scazute de marketing prin micsorarea costurilor legate de distribuirea informatiilor, avand in vedere ca plasarea informatiilor pe web si trimiterea lor catre clienti este cu mult mai putin costisitoare decat tiparirea si trimiterea lor prin posta.

- distributia rapida a informatiilor( informatia poate fi actualizata imediat, instant pe site-ul de web, mult mai rapid si mai putin costisitor decat retiparirea unor materiale promotionale )

- servicii mai bune pentru clienti (un site web bine realizat inseamna pentru clienti acces la informatii 24 de ore pe zi 7 zile pe saptamana. Se poate facilita de asemenea plasarea de comenzi online si verificarea stadiului in care se afla comenzile, se poate plasa un catalog de produse online si puteti oferi un formular pentru contactarea personalului prin e-mail) .

2. Documentare pagini similare

1. http://www.terasadoamnei.ro

Mi-a placut acest site deoarece este realizat foarte bine , are un aer un pic vechi, literele folosite seamana foarte mult cu literele vechi, se folosesc culori foarte placute( nuante de crem ) care nu obosesc ochiul. Ce mi-a placut cel mai mult la acest site este faptul ca meniul se deschide ca o carte, este foarte bine prezentat si avem posibilitatea de a downloada meniu. Un alt lucru care mi-a atras atentia este posibilitatea utilizatorului de a selecta limba in care vrea sa deschida site-ul :limba engleza sau limba romana.

Preview document

Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 1
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 2
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 3
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 4
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 5
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 6
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 7
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 8
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 9
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 10
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 11
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 12
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 13
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 14
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 15
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 16
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 17
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 18
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 19
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 20
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 21
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 22
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 23
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 24
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 25
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 26
Brief de Creare a unui Site Web - Pagina 27

Conținut arhivă zip

  • Brief de Creare a unui Site Web.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Arctic - Campanie de Publicitate

1. Studiul pe piaţa electrocasnicelor din România România este cea mai ieftină tara din Europa cand e vorba de suma plătită pentru cumpararea unui...

Ai nevoie de altceva?