Campania Sociala Impotriva Cancerului la San - Avon

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Campania Sociala Impotriva Cancerului la San - Avon.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 2 fisiere doc, ppt de 13 pagini (in total).

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Troanca Dumitru

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Marketing

Extras din document

Despre campanie

In 1955 se infiinteaza Fundatia Avon, a carei misiune este imbunatatirea vietii femeilor si a familiilor lor. Activitatea Fundatiei Avon se concentreaza pe trei arii principale: lupta impotriva cancerului la san si a violentei domestice si asistenta in caz de dezastru. In lupta impotriva cancerului la san, din 1992 si pana in prezent, Avon a strans si donat peste 660 milioane de dolari, finantand in 50 de tari din intreaga lume programe specializate in prevenirea si tratarea acestei boli.

Incepand de anul acesta, noul Ambasador Global Avon este cunoscuta actrita Reese Witherspoon.

Campania “1 din 8 femei” desfasurata de Avon Romania se inscrie in efortul global al Fundatiei Avon de a informa populatia privind incidenta si diagnosticarea precoce a cancerului la san si gasirea unui tratament care sa duca la eradicarea acestei boli.

Misiunea campaniei Avon impotriva cancerului la san este sa stranga fonduri pentru a finanta programe educative destinate informarii si educarii femeilor din Romania in privinta diagnosticarii precoce a cancerului la san si pentru a asigura ingrijire medicala de calitate pentru toti pacientii diagnosticati cu cancer la san.

Obiectiv 2008: Cresterea notorietatii privind depistarea precoce a cancerului mamar in randul femeilor peste 30 de ani. De ce? In Romania, aproximativ 5600 de femei afla in fiecare an ca au cancer la san. Mai putin de 10% dintre acestea ajung sa fie diagnosticate in faza incipienta, cand sansele de tratament si supravietuire sunt maxime.

Obiectiv 2009: Integrarea autoexaminarii si a ingrijirii sanatatii sanilor in ritualul firesc de infrumusetare pe care orice femeie il face zilnic. De ce? In Romania, aproximativ 5600 de femei afla in fiecare an ca au cancer la san. Mai putin de 10% dintre acestea ajung sa fie diagnosticate in faza incipienta, cand sansele de tratament si supravietuire sunt maxime.

Cum sunt folosite fondurile stranse

Avon sprijina inaugurarea celui mai modern centru oncologic din Timisoara

Centrul de Oncologie Oncohelp, cea mai noua clinica de oncologie din Banat,

a fost inaugurat astazi 1 octombrie 2009 la Timisoara. Peste 900 de pacienti vor putea beneficia anual de servicii medicale gratuite in cadrul Clinicii Oncohelp.

Constructia centrului este sustinuta de Avon Romania printr-o sponsorizare de peste 138.000 euro, ca parte a campaniei sale de constientizare publica si diagnosticare precoce a cancerului de san, “Afla ca esti bine!” Parte din aceeasi campanie, in perioada 1-8 octombrie in Piata Operei din Timisoara vor functiona centre de informare unde voluntari special instruiti vor acorda asistenta oricarei persoane care doreste sa afle mai multe despre cum poti sa previi aceasta boala. Tot in Piata Operei, timisorenii vor avea ocazia sa transmita un mesaj de solidaritate si speranta pentru pacientii din Centrul Oncohelp, participand la un proiect artistic inedit - realizarea a 64 de desene colective care vor decora, din 4 octombrie, saloanele si coridoarele centrului proaspat inaugurat.

“Le multumim tuturor clientilor nostri care ne ajuta in fiecare an cumparand produsele dedicate. Fara ei si fara credinta lor ca pot schimba calitatea vietii femeilor din comunitatea in care traiesc, centrul de oncologie Oncohelp ar fi fost un proiect neterminat inca”, a declarat Razvan Diratian, Director Comercial Avon Romania si Moldova.

Despre Avon

In toata lumea, compania AVON este preocupata nu numai sa aduca frumusete si oportunitate de cariera femeilor, dar si sa le imbunatateasca viata, promovand respectul pe care societatea il datoreaza rolului lor in dezvoltarea sociala si militand continuu pentru sanatatea si standardul lor de viata. Misiunea campaniei Avon impotriva cancerului la san “Afla ca esti bine!”, este sa stranga fonduri pentru a finanta programe destinate informarii si educarii femeilor din Romania in privinta diagnosticarii precoce a cancerului la san si pentru a asigura ingrijire medicala de calitate pentru toti pacientii diagnosticati cu cancer la san.

Fisiere in arhiva (2):

  • Campania Sociala Impotriva Cancerului la San - Avon
    • campania sociala avon.ppt
    • campanie sociala avon.doc