Cazanele Dunarii - Locul in care Dunarea Pare ca Fierbe

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Cazanele Dunarii - Locul in care Dunarea Pare ca Fierbe.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 23 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Foltean F

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Marketing

Cuprins

1.Informaţii generale despre firmă pag 4
2.Planul strategic al firmei – Expunere introductivă pag 6
2.1.Misiunea
2.2.Obiective generale de marketing
3.Analiza mediului pag 7
3.1.Auditul extern de marketing
3.1.1.Analiza P.E.S.T
3.1.2.Concurenţa
3.1.3.Piaţa
3.2.Auditul intern de marketing
4.Analiza SWOT a agenţiei de turism BTT Drobeta pag 12
5.Ipoteze şi previziuni pag 13
6.Obiective de marketing pag 14
7.Strategii de marketing pag 14
7.1.Strategia de piaţă
7.2.Strategia de preţ
7.3.Strategia de produs
7.4.Strategia de distribuţie
7.5.Strategia de promovare
8.Produsul turistic “Cazanele Dunării – locul în care Dunărea pare că fierbe “ pag 17
9.Program de marketing pag 19
10.Buget pag 21
11.Evaluare şi control pag 22

Extras din document

Potenţialul turistic al judeţului Mehedinţi îl formează grandiosul peisaj format de fluviul Dunărea şi defileul său, de diversitatea reliefului din zona muntoasă, de existenţa elementelor floristice şi faunistice deosebite, multe dintre ele fiind înscrise în rezervaţii ştiinţifice, la care se adaugă impresionante mărturii ale unui trecut de milenii, exprimat printr-o serie de monumente istorice, de arhitectură şi artă, unele unice prin valoarea şi ineditul lor.

Municipiul Drobeta Turnu Severin, prin poziţia sa la ieşirea Dunării din defileu, dar şi datorită numeroaselor sale obiective social-istorice şi culturale, ar putea constitui un centru polarizator al industriei turistice mehedinţene.

Din întregul defileu însă, zona Cazanelor este cea mai spectaculoasă. Aval de bazinetul Dubovei, pe o lungime de 3,6 km, se desfăşoară Cazanele Mici (150 - 350 m lăţime), iar amonte - Cazanele Mari (3,8 km lungime şi 200 - 350 m lăţime). Calcarele din zona Cazanelor Dunării au favorizat dezvoltarea formelor de relief carstic: versanţi abrupţi, coline, numeroase peşteri (Ponicova, Veterani, Fluturilor). Este locul unde apa este forţată să treacă printre stânci, iar astfel Dunărea pare că fierbe.

1.Informaţii generale despre firmă

Societatea SC.Biroul de Turism pentru Tineret Drobeta.SRL este o societate comercială cu răspundere limitată ce are ca domeniu de activitate turismul intern şi internaţional.

Activitatea desfăşurată de agenţie se rezumă la conceperea şi comercializarea de produse şi servicii turistice destinate consumatorilor de toate vârstele şi din toate clasele sociale, furnizând pachete turistice de cea mai înaltă calitate, la preţuri avantajoase.

Scopul urmărit de agenţia BTT Drobeta este acela de a oferi clienţilor săi pachete turistice de cea mai înaltă calitate, la preţuri avantajoase pentru ambele părţi.

Obiectivele principale ale agenţiei sunt următoarele:

- Dezvoltarea unei game largi de pachete turistice de cea mai înaltă calitate, la preţuri avantajoase atât pentru clienţi, cât şi pentru agenţie

- Asigurarea unei satisfacţii maxime a clienţilor în vederea câştigării fidelităţii acestora

- Dezvoltarea unor strategii care să implice anumite avantaje concurenţiale şi să faciliteze crearea unor parteneriate de lungă durată cu alte firme din domeniu

- Dezvoltarea afacerii, exclusiv prin eforturi proprii, prin profesionalism şi disponibilitate, care să asigure acoperirea unui segment semnificativ al pieţei turistice, la un standard calitativ de nivel european

DATE DE CONTACT

ADRESA: 220103 str.I.G.Bibicescu, nr.4, sc.A, etj.1, ap.3, Drobeta Turnu Severin, Jud.Mehedinţi

FAX: 0352.805.375 / 0252.31.51.31

E-MAIL: office@bttdrobeta.ro

WEB: http://www.bttdrobeta.ro

TELEFON: 0252.31.51.31 / 0744.397.387

Înfiinţată în 1968, BTT Drobeta este prima agenţie de turism din judeţul Mehedinţi. În cei 41 de ani de existenţă agenţia a reuşit de fiecare dată să ofere servicii de cea mai înaltă calitate ţinând cont de necesităţile în continuă schimbare şi diversificare ale clienţilor săi.

În acest moment BTT Drobeta este o societate cu capital privat în proporţie de 100%, fapt ce i-a creat o poziţie de lider în domeniul turismului din judeţul Mehedinţi în ultimii ani. Acest lucru este confirmat şi de clasamentul firmelor din domeniul turismului pe judeţul Mehedinţi.

BTT Drobeta este o firmă prestatoare de servicii din domeniul turismului şi o agenţie renumită pentru pachetele turistice pe care le pune la dispoziţia clienţilor săi, având mereu grijă ca aceştia să fie foarte mulţumiţi de ceea ce li se oferă. Astfel, agenţia de turism BTT Drobeta reuşeşte întotdeauna să câştige fidelitatea clienţilor săi!

Este o agenţie competitivă, cu experienţă pe piaţa serviciilor turistice, care şi-a câştigat prestigiul prin calitatea şi promptitudinea ofertelor, având în spate o echipă entuziastă, cu pregătire profesională în turism, echipă care stă mereu la dispoziţia clienţilor pentru a le da acestora cele mai bune sfaturi cu privire la alegerea destinaţiei şi programului unei vacanţe perfecte.

Fisiere in arhiva (1):

  • Cazanele Dunarii - Locul in care Dunarea Pare ca Fierbe.doc

Alte informatii

UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIŞOARA FACULTATEA DE ECONOMIE ŞI DE ADMINISTRARE A AFACERILOR