Cercetarea direct selectivă Mega Image

Proiect
7.5/10 (4 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 16 în total
Cuvinte : 2183
Mărime: 132.50KB (arhivat)
Publicat de: Mina Martin
Puncte necesare: 8

Cuprins

  1. I.Despre MegaImage
  2. 1. Prezentarea MegaImage 2
  3. 2. Produsele MegaImage 3
  4. 3. Clienţii MegaImage 3
  5. II.Cercetarea direct selectivă ȋn cadrul MegaImage
  6. 1. Definirea scopului cercetării 4
  7. 2. Definirea problemei decizionale 4
  8. 3. Definirea obiectivelor 4
  9. 4. Definirea ipotezelor cercetării 5
  10. 5. Definirea variabilelor 5
  11. 6. Definirea coletivităţii generale 6
  12. 7. Definirea unităţii de sondaj 6
  13. 8. Definirea eşantionului 6
  14. 9. Intocmirea chestionarului 7
  15. 10. Recoltarea datelor 9
  16. 11. Analiza datelor şi interpretarea informaţiilor 11
  17. 12. Raportul final al cercetărilor 16

Extras din proiect

I.Despre MegaImage

1. Prezentarea MegaImage

Fondată ȋn 1995, Mega Image este una dintre primele reţele de supermarketuri apărute pe piaţa locală. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international ȋnfiinţat ȋn 1867 ȋn Belgia ce operează pe trei continente. Mega Image este o companie ȋn plin proces de expansiune care ȋşi propune sa fie prima alegere a clienţilor ȋn ceea ce priveşte alimentele proaspete, calitatea produselor şi sortimentaţia unică şi diversificată, toate oferite ȋntr-un mediu ambiant cȃt mai plăcut.

In tot ceea ce face, Mega Image pune pe primul loc calitatea şi prospeţimea, alături de o ambianţă specifică cu un caracter inconfundabil, originală, menită ȋn primul rand, să asigure clienţilor confort şi un acces cȃt mai facil la toate produsele oferite ȋn cadrul unei sortimentaţii foarte variate.

Compania deţine ȋn prezent pe piaţa locală două formate de magazine: Mega Image şi Red Market- un low cost supermarket ce se bazează pe costuri reduse şi simplitate, lansat pe piaţa din Romania ȋn decembrie 2009.

In prezent, reţeaua Mega Image cuprinde 72 de magazine, dintre care 12 Red Market, 2 Shop&Go şi activează ȋn Bucuresti (inclusiv Ilfov), Ploieşti, Constanţa, Braşov şi Dȃmboviţa.

Red Market este un nou concept de supermarket dezvoltat de MegaImage ȋn 2009. Primul magazin deschis ȋn Romania a fost amplasat ȋn apropierea Bucureştiului, ȋn comuna 1 Decembrie pe drumul naţional către Giurgiu. In momentul de faţă reteaua Red Market numară 12 magazine ȋn Bucureşti, Ilfov, Constanţa, Braşov, Tȃrgovişte şi Găeşti.

2. Produsele MegaImage

Marca proprie 365 oferă preţuri foarte bune pentru produsele care acoperă nevoile dvs. zilnice. In plus, produsele 365 va oferă garanţia calităţii Mega Image. Oferta de produse proprii 365 este realizată special pentru ca dvs. să aveţi parte timp de 365 de zile pe an, de cele mai bune cumpărături ȋn fiecare zi. Produsele 365 sunt uşor de identificat ȋn cadrul raioanelor, fiind marcate cu o etichetă specială la raft şi ambalaje simple cu logo-ul specific 365. Marca proprie 365 poate fi regăsită ȋn aproape toate departamentele magazinelor, de la dulciuri, produse de curăţenie, de igienă, de menaj, produse pentru bebeluşi şi produse culinare.

Marca BIO desemnează produse ecologice, ce provin din culturi controlate, ȋn producţia cărora nu au fost utilizaţi fertilizanţi, hormoni sau alte substanţe chimice sau sintetice dăunătoare, ci metode şi materiale cu un impact scăzut asupra mediului. Marca BIO se regăseşte ȋn dulciuri, produse culinare şi produse pentru micul dejun.

Marca Delhaize vă oferă soluţii atunci cȃnd aveţi nevoie de o mȃnă de ajutor sau inspiraţie la gătit. Marca proprie Delhaize are produse lactate, aperitive şi sosuri.

MegaImage a realizat ȋn 2009 marca proprie Gusturi Romȃneşti, primele produse fiind lansate la ȋnceputul anului 2010 ȋn categoriile lactate, carne, paste făinoase, dulciuri. Această gamă cuprinde produse cu specific romȃnesc realizate ȋn Mărginimea Sibiului, urmȃnd să se extindă ȋn perioada următoare ȋn toate categoriile de produse alimentare.

Le Boucher. Standardele ȋnalte ale calităţii Mega Image se regăsesc acum şi ȋn sortimentele de carne. Avȃnd la dispoziţie un laborator propriu de tranşare şi pregătire a cărnii, specialiştii Mega Image garantează că toată carnea ce ajunge la consumatori respectă toate normele de securitate alimentară.

3. Clienţii MegaImage

Clienţii MegaImage sunt de toate vȃrstele, datorită gamei variate de produse, care permite achiziţionarea de produse de către oricine.

Preview document

Cercetarea direct selectivă Mega Image - Pagina 1
Cercetarea direct selectivă Mega Image - Pagina 2
Cercetarea direct selectivă Mega Image - Pagina 3
Cercetarea direct selectivă Mega Image - Pagina 4
Cercetarea direct selectivă Mega Image - Pagina 5
Cercetarea direct selectivă Mega Image - Pagina 6
Cercetarea direct selectivă Mega Image - Pagina 7
Cercetarea direct selectivă Mega Image - Pagina 8
Cercetarea direct selectivă Mega Image - Pagina 9
Cercetarea direct selectivă Mega Image - Pagina 10
Cercetarea direct selectivă Mega Image - Pagina 11
Cercetarea direct selectivă Mega Image - Pagina 12
Cercetarea direct selectivă Mega Image - Pagina 13
Cercetarea direct selectivă Mega Image - Pagina 14
Cercetarea direct selectivă Mega Image - Pagina 15
Cercetarea direct selectivă Mega Image - Pagina 16

Conținut arhivă zip

  • Cercetarea Direct Selectiva MegaImage.docx

Alții au mai descărcat și

Analiza comparativă dintre Mega Image și Kaufland

Prezentarea Firmelor Scurt istoric. 1.Mega Image Fondata in 1995, Mega Image este una dintre primele retele de supermarketuri aparute pe piata...

Cercetare de Marketing

Cercetare de marketing privind măsurarea satisfacției clienților Mega Image Introducere Satisfacţia consumatorului este de o importanţă...

Analiza Mediului de Marketing al Firmei Mega Image

Cap.1 Istoric Mega Image este una dintre primele rețele de supermarketuri apărute pe piața din România. În luna mai a anului 1995 a fost deschis...

Elaborarea strategiei de piață - caracterizarea pieței locale a magazinului Mega Image

Introducere Cu ce ne ajută acest proiect? Proiectul ne ajută să avem o perspectivă mult mai bună și mai eficientă asupra stragiei de piață cu...

Mega-Image - Delhaize Goup

Delhaize Goup este unul din cele mai mari lanturi de retail din lume, avand sediul central in Belgia. Delhaize Group a fost fondat in Belgia in...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?