Compania de Software - Siveco

Proiect
8.3/10 (3 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 7024
Mărime: 41.75KB (arhivat)
Publicat de: Carmina Sandor
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: A. CRETU
Prezentat in cadrul A.S.E. Prezinta imaginea companiei de software SIVECO, evolutia sa, clientii, partenerii si concurentii sai, programele realizate si cele in curs de realizare, proiectele viitoare si crizele de imagine: care u fost si cum au fost gestionate. ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE BUCURESTI FACULTATEA DE FINANTE, ASIGURARI, BANCI SI BURSE DE VALORI

Extras din proiect

DESPRE SIVECO ROMANIA

In cei 15 ani de existenta, SIVECO România a devenit unul dintre cei mai importanti furnizori si integratori de solutii EAS, eLearning, eHealth, eBusiness, eGovernment si de proiecte software la cheie din România.

Compania si-a dobândit în acest rastimp o solida reputatie pe piata internationala. Datorita pozitiei sale geografice si facilitatilor multi-lingvistice, SIVECO România este în masura sa ofere solutii informatice pentru toate tarile central - est europene precum si în tari din Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii. Compania s-a clasificat pe primul loc în rândul producatorilor de produse software in clasificarile oficiale ale Camerei de Comert si Industrie (2002, 2003, 2004).

Echipa SIVECO România ofera servicii pentru toata durata de viata a unui proiect informatic, incluzând:ingineria cerintelor; analiza detaliata a cerintelor; scrierea de cod sursa; testare; asigurarea si controlul calitatii; consultanta, implementare, instruire, asistenta tehnica; întretinere si uport tehnic; management de proiect.

Solutiile propuse de SIVECO România se adreseaza întreprinderilor medii si mari din toate sectoarele industriale si comerciale, precum si administratiilor publice si companiilor prestatoare de servicii.

Între referintele de succes se numara proiecte de mare complexitate, având dimensiuni strategice prin amploare si implicatii: introducerea platformei de eLearning AEL în toate liceele din România, informatizarea unor companii nationale precum PETROM si Administratia Porturilor Maritime Constanta, a numeroase companii producatoare energie electrica si termica din tara noastra.

EVOLUTIE

O succinta trecere în revista a celor mai importante etape din evolutia companiei

1992 - Se înfiinteaza SIVECO România, ca divizie de cercetare-dezvoltare în cadrul grupului international SIVECO - primul obiectiv fiind dezvoltarea si întretinerea unui pachet software din domeniul Sistemelor de Întretinere Asistata de Calculator - CMMS (Computerized Maintenance Management Systems).

1994 - Compania începe sa dezvolte propriul sistem informatic integrat denumit SIVECO Applications, una din cele mai valoroase aplicatii ERP (Enterprise Resource Planning), perfect adaptata pietei românesti.

1995 - Organizatia începe implementarea sistemului de calitate, conform prevederilor standardului ISO 9001:1994.

1997 - SIVECO România îsi schimba statutul legal în S.A. (societate pe actiuni).

1998 - Participarea în consortiu la primul proiect de anvergura, cel mai mare dezvoltat pâna atunci în România, informatizarea Administratiei Porturilor Maritime Constanta; în urmatorii ani, compania contribuie la implementarea cu succes a unor proiecte de mare amploare (proiectul SEI – Sistem Educational Informatizat începând cu anul 2001, PETROM –începând cu anul 2002, CNAS – Casa Nationala de Asigurari de Sanatate -din 2003, RAAVJ – Regia Autonoma a Apelor Valea Jiului - 2001 etc.).

1999 - Sistemul de calitate SIVECO România este certificat ISO 9001: 1994 de catre AFAQ – ASCERT INTERNATIONAL si de catre OMCAS (Organismul Militar de Certificare Acreditare si Supraveghere al Ministerului Apararii).

2000 - Actionar majoritar devine fondul de investitii olandez DANEL Business Ventures; este lansat produsul AeL (platforma de învatare asistata de calculator).

2001 - sunt lansate produsele SIVABON (produs de verificare a bonitatii clientilor) si SIVADOC (sistem de gestiune a documentelor si a fluxurilor de lucru).

2002 - Sistemul de management al calitatii din SIVECO România este recertificat de catre AFAQ-ASCERT în conformitate cu standardul ISO 9001:2000.

2003 - Actionar majoritar devine SIVECO (Netherlands) B.V.

2003 - Este lansata versiunea pentru corporatii a platformei de eLearning AeL – Advanced eLearning si versiunea internationala a sistemului ERP SIVECO Applications.

2004 - S-au semnat parteneriate în Austria, Elvetia, Germania si în Franta. De asemenea, s-au încheiat parteneriate de distributie pentru pietele din Asia de Sud-Est. În anul 2004 compania a consolidat relatiile deja functionale si a largit reteaua cu noi parteneri în Moldova, Ungaria, Bulgaria, Elvetia, Turcia, Marea Britanie si America Centrala, constituind parteneriate strategice pentru unele dintre noile piete.

2004 - SIVECO Romania isi largeste protofoliul de clienti din Romania pe diverse verticale industriale: RAIFFEISSEN BANK, BANCA NATIONALA A ROMÂNIEI, BIROUL ROMÂN DE CREDIT, NTCS, RAFO ONESTI, GENERAL TURBO, CERNONAV, ALCOA FUJIKURA ROMÂNIA, SERVTRANS, CARPATAIR, GIURGIU NAV, ROMANCERAM, STEAUA BUCURESTI ajungând la peste 300 de organizatii mari in România.

2005 - Portofoliul de clienti include companii precum AMANO (Belgia), CESKY MOBIL (Cehia), FELDMANN MEDIA GROUP (Germania), HEWLETT PACKARD (Germania), INTERNET DRIVER (SUA), LOCKHEAD MARTIN (SUA), NEPENTHES (Franta), REDMATCH (Israel), VSOFT (Israel) si peste -400 de organizatii mari din România: URBAN, COM AUTO MERIDIAN, URSUS BREWERIES, METACOM GRUP, COMVEX CONSTANTA, ULTEX TANDAREI, EXCLUSIV ENB ALIMENT, FEA, PRIMARIA SECTOR 3, AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA, BANCA TRANSILVANIA etc.

2005 - A fost lansat AeL Enterprise (Learning Content Management System dedicat companiilor).

2005 - Sistemul de management al calitatii din SIVECO România este recertificat de catre AFAQ-AFNOR în conformitate cu standardul ISO 9001:2000.

2005 - Intel Capital si Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors) devin actionari SIVECO România.

2006 - Între companiile care au devenit clienti SIVECO România în 2006 se numara: WINMARKT, RODMIR EXPERT, TMUCB, MEDLIFE, UNIVERSITATEA SUCEAVA, ROMENERGO, DINAMO BUCURESTI, INTFOR GALATI, MAREX Braila, AKER Tulcea, AUTORITATEA NAVALA ROMÂNA, TOTAL ELECTRIC OLTENIA Râmnicu Valcea, ELPROF, COMISIA DE SUPRAVEGHERE A ASIGURARILOR, APIA ((Agenþia de Plãþi ºi Intervenþie pentru Agriculturã), etc.

Preview document

Compania de Software - Siveco - Pagina 1
Compania de Software - Siveco - Pagina 2
Compania de Software - Siveco - Pagina 3
Compania de Software - Siveco - Pagina 4
Compania de Software - Siveco - Pagina 5
Compania de Software - Siveco - Pagina 6
Compania de Software - Siveco - Pagina 7
Compania de Software - Siveco - Pagina 8
Compania de Software - Siveco - Pagina 9
Compania de Software - Siveco - Pagina 10
Compania de Software - Siveco - Pagina 11
Compania de Software - Siveco - Pagina 12
Compania de Software - Siveco - Pagina 13
Compania de Software - Siveco - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Compania de Software - Siveco.doc

Te-ar putea interesa și

Proiectarea Sistemelor Informatice Financiar Contabile

CAPITOLUL I. SISTEMUL INFORMAŢIONAL CONTABIL 1.1. Dezvoltarea tehnicii de calcul şi creşterea nevoii de informaţii Noi toţi trăim în prezent...

Analiza comparativă a produselor ERP Siveco Applications și Charisma

TotalSoft software solutions for a world in motion Istoric La scurt timp după înfiinţarea sa în 1994, TotalSoft a devenit una dintre cele mai...

Perfecționarea utilizării programelor specializate în contabilitatea firmei pe exemplul SC Rapsodia Conf SA

Introducere La ora actuală, întreprinderea modernă şi sistemul său informaţional contabil sunt subiecte dezbătute aprins în literatura de...

Proiecte economice - firma Infosoft Group SRL

1. Analiza macromediului 1.1.Mediul politic 1.1.1. ForCele politice ce acCioneaza si consecinCele acestora 1.1.1.1. Partidele politice...

Analiza comparativă a sistemelor ERP Clarvision & Siveco

1. Scurt istoric Clarvision ERP a fost conceput pentru gestiunea firmelor cu activităţi de producţie de tip industrial. Sistemul este o soluţie...

SIVECO - Mixul de Marketing

INTRODUCERE Conceptia de marketing a întreprinderii moderne ridica la rangul de necesitate orientarea ei spre exterior, deoarece ea trebuie sa...

Noi tendințe în domeniul tehnologiei logistice - softuri ERP de logistică

INTRODUCERE In cursul ultimelor decenii, specialistii in domeniul marketingului au utilizat diversi termeni pentru a descrie fluxul fizic al...

Analiza comparativă a produselor ERP Siveco Applications și Charisma

1.Date generale despre producători ERP Siveco ERP Charisma Data înființării 1992 1994, purtand numele TotalSoft Sediul central in Victoria Park...

Ai nevoie de altceva?