Comparație site-uri de comerț electronic din domeniul mobilei

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 3474
Mărime: 54.58KB (arhivat)
Publicat de: Julieta Onofrei
Puncte necesare: 7
ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREŞTI FACULTATEA DE COMERȚ

Extras din proiect

Introducere

Mobilierul ocupă un loc important în viața noastră. Suntem înconjurați de mobilă în fiecare zi şi noapte oriunde ne-am duce. Face parte din viața noastră şi ne oferă un confort aparte. Mobila reflectă lumea noastră interioară, ea stimulează capacitatea de a crea emoții pozitive, senzații plăcute şi o atmosferă mai agreabilă.

Studiile arată că mobilierul poate creşte productivitatea angajaților. Climatul de lucru devine esențial în motivarea angajatului. Un spațiu de lucru rigid, lipsit de viață, ne-ergonomic afectează în timp şi atitudinea angajaților față de muncă. Pe lângă motivarea angajaților, un design eficient al spațiului de birouri are un impact direct asupra eficienței organizației. De-a lungul timpului s-a dovedit că frecvența comunicării se apropie de zero pentru angajații cu birouri separate de mai mult de 30 de metri.

Suntem în epoca vitezei , oamenii nu mai au timp să meargă pe rând la toate magazinele de mobilă pentru a compara ofertele. Dezvoltarea Internetului este unul dintre cele mai mari avantaje al generației noastre. Comerțul electronic oferă posibilitatea oricărei persoane de a-şi achiziționa mobilier, indiferent de locul unde se află sau oraş la care este disponibil.

Piața virtuală oferă nenumărate oportunități industriei mobilei din România, de care trebuie să profite cât mai repede, cu scopul de a se dezvolta cât mai mult, pentru a putea concura cu țările lidere pe acest domeniu.

Site-urile alese spre comparaţie sunt frecvent utilizate de noi tocmai pentru că au produse frumoase, colorate, accesibile ca preţ şi pentru că acestea conţin informaţii esenţiale ce determină cumpărarea. De asemenea, de pe site-ul www.elvila.ro am comandat o măsuță pentu bucătărie şi am fost mulţumită de promptitudinea de care au dat dovadă, dar şi de originalitatea produselor.

Piaţa online a mobilei

Dezvoltarea rapidă a Internetului, dar şi a tehnologiilor au condus la apariţia comerţului electronic, ce a revoluţionat modul tradiţional de a vinde şi cumpăra produse. Astăzi, dezvoltarea unei afacei în mediul online este extrem de profitabilă, datorită promovării mult mai uşoare a produselor, diversificarea clienţilor, lipsa depozitelor, a costurilor de stocare şi multe alte avantaje.

În ultimii ani, piaţa mobilei a crescut covârşitor, atât în modul tradițional de comercializare, cât şi în mediul online. Astfel această piaţă a mobilei oferă posibilitatea consumatorilor să-şi achiziţioneze produse originale, unice. Pentru unii oameni, realizarea lor este doar o pasiune, pe care o fac în timpul liber, pentru alţii s-a transformat într-o afacere ce are foarte mare succes.

Micile afaceri cu produse de mobilier sunt o nişă ce a căpătat o importanţă deosebită pentru industria mobilei din România. Acest domeniu original, creativ, ce se află într-o continuă creştere şi dezvoltare, se adreseză unui numai unui anumit tip de clienţi, a căror nevoie de personalizare creşte.

Piața mobilei în România se poate dezvolta, cu condiţia ca produsele să respecte anumite caracteristici. În primul rând, acestea trebuie să fie confecţionate din materiale de calitate, pentru că în momentul de faţă, există o delimitare clară a produselor de mobilier de calitate, confecţionate din materiale naturale şi cele care imita lemnul, mult mai ieftine şi cu o calitate ce lasă de dorit.

Statisticile arată, în mod surprinzător, că oamenii au devenit din ce în ce mai preocupaţi în achiziţionarea de mobilă online, lucru îmbucurător pentru cei care doresc să iniţieze o afacere în acest domeniu.

Preview document

Comparație site-uri de comerț electronic din domeniul mobilei - Pagina 1
Comparație site-uri de comerț electronic din domeniul mobilei - Pagina 2
Comparație site-uri de comerț electronic din domeniul mobilei - Pagina 3
Comparație site-uri de comerț electronic din domeniul mobilei - Pagina 4
Comparație site-uri de comerț electronic din domeniul mobilei - Pagina 5
Comparație site-uri de comerț electronic din domeniul mobilei - Pagina 6
Comparație site-uri de comerț electronic din domeniul mobilei - Pagina 7
Comparație site-uri de comerț electronic din domeniul mobilei - Pagina 8
Comparație site-uri de comerț electronic din domeniul mobilei - Pagina 9
Comparație site-uri de comerț electronic din domeniul mobilei - Pagina 10
Comparație site-uri de comerț electronic din domeniul mobilei - Pagina 11
Comparație site-uri de comerț electronic din domeniul mobilei - Pagina 12
Comparație site-uri de comerț electronic din domeniul mobilei - Pagina 13
Comparație site-uri de comerț electronic din domeniul mobilei - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Comparatie Site-uri de Comert Electronic din Domeniul Mobilei.docx

Alții au mai descărcat și

Comparație site-uri de turism

Capitolul I Aspecte generale cu privire la realizarea site-urilor de turism 1.1. Necesitatea unui site de turism In prima parte a acestui capitol...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?