Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 17 în total
Cuvinte : 3461
Mărime: 271.16KB (arhivat)
Publicat de: Daria Adam
Puncte necesare: 8
UNIVERSITATEA ROMANO-AMERICANA Facultatea Management-Marketing Specializarea Marketing Anul III

Extras din proiect

Prezenta în peste 120 de tari, semnatura L’Oréal Paris se dezvolta în jurul aceleiasi filozofii: sa inoveze si sa ofere cât mai multor consumatori cele mai performante produse, la cel mai bun pret. O filozofie ce presupune cercetarea în laboratoarele sale si vointa de a democratiza o expertiza profesionala.

Într-o cautate permanenta a excelentei, L’Oréal Paris construieste viitorul frumusetii. Angajamentul nostru si valorile noastre de autenticitate, de respect si de proximitate fata de femeile si barbatii din lumea întreaga ne-au permis sa ajungem liderul mondial al universului frumusetii.

Diversitate si multi-etnicitat

Simboluri ale lumii artelor, al modei si al frumusetii, purtatorii nostri de cuvânt sunt persoane pasionate si talentate. Femei si barbati de orice vârsta si origine; viziunea, angajamentul si talentul lor sunt surse de inspiratie pentru epoca noastra.

O lume mai buna

Hotarâti sa aduca o contributie pozitiva în lume, cu ajutorul L’Oréal Paris, purtatorii nostri de cuvânt sustin cercetarea si cauzele umanitare. De renume mondial, ei sunt ambasadorii cercetarii noastre pentru o lume mai buna si pentru confortul femeilor si barbatilor din lumea întreaga.

Asigurare si încredere în sine

Filozofia L’Oréal Paris este ca fiecare, indiferent de vârsta, sex sau origine, "merita". Marca îsi propune sa însoteasca femeile si barbatii din toata lumea în toate etapele vietii lor.

L’Oréal Paris apara dreptul la frumusete; dreptul la toate tipurile de frumusete; dreptul fiecaruia de a se dezvolta cu gratie si siguranta.

Acum 100 de ani, L'Oréal a inceput aventura frumusetii. Mica afacere de familie, pornita in 1909, a devenit astazi lider mondial in randul companiilor de cosmetice, cu peste 67 500 de angajati, in 62 de tari si produse distribuite in 130 de tari.

Pe langa succesul inregistrat pe plan financiar, istoria L'Oréal reflecta o cautare continua:

O cautare a inovatiei, ce a fost inceputa acum un secol de catre omul de stiinta si inventatorul Eugene Schueller, manat de dorinta neobosita de a cerceta si de spiritul de pionier. O cautare a excelentei, prin produse din ce in ce mai sigure, mai pline de imaginatie si mai eficiente O cautare a diversitatii si multitudinii de culturi, pentru a raspunde nevoilor barbatilor si femeilor din toata lumea si pentru a crea produse de infrumusetare disponibile pentru cat mai multe persoane. O cautare a unui drum prin care sa uneasca strans cresterea economica, etica, responsabilitatea sociala si cu privire la mediu.

Cu o abordare stiintifica riguroasa si dorinta de a cuceri, la care se adauga aspiratia continua spre inovatie si calitate si o viziune strategica puternica, Grupul L'Oréal a raspuns unei provocari majore: sa faca frumusetea accesibila pentru cat mai multi oameni posibil, in toata lumea.

L'Oréal a fost una dintre primele companii din domeniul cosmetic care a extins conceptul de frumusete printr-un portofoliu de branduri dedicat unor culturi diverse, cu nevoi specifice. Potrivit lui Sir Lindsay Owen-Jones, Presedintele L'Oréal: Nu exista un model ideal de frumusete. Frumusetea imbraca diverse forme si se exprima in multiple moduri"

Diversitatea echipelor multinationale, care a devenit mai vizibila cu fiecare an care a trecut, a contribuit la deschiderea companiei si la bogatia culturala a acesteia. Activitatile Grupului L'Oréal au la baza ambitia de a fi un lider demn de urmat, cu standarde etice ridicate. Si determinarea de a fi o companie responsabila, cu obiective ce nu sunt tin strict de afaceri, ci vizeaza si o componenta de responsabilitate sociala.

Firma L’Oréal din Romania reprezinta o filiala a firmei L’Oréal Paris.Capitalul firmei este format din 51% actiuni private si 49% actiuni la bursa. Capitalul alocat cercetarii reprezinta 30% din profitul brut.

Firma furnizeaza sfaturi consumatorilor, instructiuni de folosire a produselor descriind adaptarea acestora pentru orice tip de piele, sfaturile si instructiunile fiind date pe orice ambalaj si in pliantele publicitare pentru o utilizare mai usoara si mai eficienta a produselor.

Ca investitor strain, L’Oréal Paris a ales Romania ca piata de desfacere datorita faptului ca este prima piata cu potential dupa Polonia si Ungaria. Piata romaneasca este o piata in devenire stabila, ce creste constant cu aproximativ 4,8% pe an (crescand cu 4,6% in 2002).

Firma este ideal pozitionata pe segmentele ce cresc rapid pe piata cosmeticelor si a avut un real succes datorita produselor sale de calitate. A penetrat piata romaneasca prin produsele publice deoarece acestea erau cele mai accesibile si consumatorii si le puteau permite.

Grupul L’Oréal, avand 50.000 de angajati in intreaga lume, 3.000 de cercetatori si un buget de cercetare de 480 de milioane de Euro si peste 8 ani de activitate pe piata romaneasca si reprezentand in Romania marcile L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline, Laboratoires Vichy, L’Oréal Professionnel, Kerastase si Matrix, va ofera sansa de a va alatura unei echipe tinere si talentate, in cadrul unei societati multinationale, cu o experienta de peste 90 de ani de succes in pozitia de lider mondial in domeniul produselor cosmetice.

Preview document

Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal - Pagina 1
Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal - Pagina 2
Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal - Pagina 3
Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal - Pagina 4
Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal - Pagina 5
Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal - Pagina 6
Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal - Pagina 7
Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal - Pagina 8
Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal - Pagina 9
Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal - Pagina 10
Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal - Pagina 11
Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal - Pagina 12
Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal - Pagina 13
Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal - Pagina 14
Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal - Pagina 15
Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal - Pagina 16
Comportamentul de achiziție organizațională al companiei L'Oreal - Pagina 17

Conținut arhivă zip

  • Comportamentul de Achizitie Organizationala al Companiei L'Oreal.doc

Ai nevoie de altceva?