Exstar

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 19 în total
Cuvinte : 3346
Mărime: 21.23KB (arhivat)
Puncte necesare: 0
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Ion Gheorghiu, Andrei Florin

Cuprins

  1. Sumarul planului de afaceri
  2. Capitolul 1 AFACEREA
  3. 1.1 Firma
  4. 1.2 Afacerea propusa si domeniul de activitate
  5. 1.3 Obiective
  6. Capitolul 2 PIATA
  7. 2.1 Clientii
  8. 2.2 Produsele si serviciile
  9. 2.3 Segmentul de piata
  10. 2.4 Concurenta
  11. Capitolul 3 ORGANIZARE SI CONDUCERE
  12. 3.1 Procesul de conducere
  13. 3.2 Conducerea
  14. 3.3 Personalul
  15. Capitolul 4 PREVIZIUNI FINANCIARE
  16. 4.1 Necesarul de finantare
  17. 4.2 Venituri previzionate
  18. 4.3 Cheltuieli de productie anuale

Extras din proiect

Domnule Director,

Numele meu este Janina Popescu si sunt director comercial al societatii FARM S.R.L., producator si distribuitor unic de produse farmaceutice obtinute in laboratoare galenice.

Doresc o colaborare cu dumneavoastra in distribuirea catorva din produsele noastre, deoarece cred ca ar fi benefica atat pentru noi, fiind la inceput pe piata romaneasca, cat si pentru dumneavoastra, venind in acest mod si mai mult in sprijinirea si protejarea clientilor dumneavoastra.

S.C. FARM S.R.L este o societate relativ noua, infiintata in urma cu doi ani, avand ca obiect principal de activitate producerea si distribuirea a 12 produse galenice.

In vederea perfectarii unei aliante strategice intre cele doua societati pentru valorificarea superioara a unei oportunitati economice, va prezint un plan de afaceri, elaborat in scopul de a diminua resursele si cheltuielile, amplificand profitabilitatea aliantei de ansamblu si pentru fiecare partener.

In speranta unei viitoare colaborari fructuoase, va multumesc anticipat.

JANINA POPESCU

Sumarul planului de afaceri

Acest plan de afaceri este întocmit de S.C. FARM S.R.L, în vederea realizarii unei colaborari pe termen lung cu S.C. EXTSTAR S.R.L.

EXTSTAR este o firma specializata in echipament sportiv de schi clasic, schi extrem, dar si alte tipuri de material sportiv specific zonelor montane, vara si iarna oferind si servicii post-vanzare pentru toate acestea.

FARM produce 12 preparate galenice, pe baza substantelor farmaceutice achizitionate de societatea comerciala si ofera aceste preparate farmaciei proprii din Bucuresti, altor farmacii din Bucuresti si farmaciilor din judetul Arges. Fiind binecunoscuta legatura dintre sporturile montane si accidentele iminente, FARM va oferi produsele galenice si magazinului EXTSTAR.

In ceea ce priveste FARM S.R.L., valoarea totala a investitiei pentru achizitionarea utilajelor necesare laboratorului galenic este de 300000 euro, din care 100000 euro vor fi asigurate din surse proprii, iar 200000 euro vor fi asigurate prin credit bancar. Întreaga suma este destinata achizitionarii utilajelor, spatiul fiind deja amenajat si autorizat, iar substantele urmând a fi achizitionate pe baza de plata dupa vânzare.

Activitatea proiectata va asigura un grad bun de lichiditate, care va creste in cel de-al doilea an, iar capacitatea de acoperire a dobânzii este foarte buna, estimata in jurul valorii de 4.

Investitia totala va putea fi acoperita integral în primele sase luni din profitul net. Acest lucru este înlesnit de faptul ca laboratorul galenic va fi situat într-o zona defavorizata, deci va beneficia de facilitati fiscale.

Rata de recuperare a investitiei va fi de 100%, ceea ce demonstreaza ca proiectul este perfect viabil. Activitatea prevazuta va duce la un profit de 30% în primul an.

Preview document

Exstar - Pagina 1
Exstar - Pagina 2
Exstar - Pagina 3
Exstar - Pagina 4
Exstar - Pagina 5
Exstar - Pagina 6
Exstar - Pagina 7
Exstar - Pagina 8
Exstar - Pagina 9
Exstar - Pagina 10
Exstar - Pagina 11
Exstar - Pagina 12
Exstar - Pagina 13
Exstar - Pagina 14
Exstar - Pagina 15
Exstar - Pagina 16
Exstar - Pagina 17
Exstar - Pagina 18
Exstar - Pagina 19

Conținut arhivă zip

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Plan de Afaceri SC Kinetomedica SRL

I. Prezentarea organizaţiei 1. Istoricul organizaţiei S.C. Kinetomedica S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1991, în Bucureşti, numărându-se...

Ai nevoie de altceva?