Franta, magiun de topoloveni

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 1972
Mărime: 575.74KB (arhivat)
Publicat de: Doru S.
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

1. ALEGEREA PRODUSULUI

Magiunul de prune Topoloveni este certificat de către Institutul de Cercetări Alimentare drept aliment funcțional, care consumat în mod curent contribuie la menținerea stării optime de sănătate, prin aportul de macroelemente, microelemente, macronutrienți, micronutrienți (fitonutrienți, în special antioxidanți, vitamine, fibre alimetare). Poate fi consumat de persoane de toate vârstele (de la 6 luni, când începe diversificarea alimentației bebelușilor, până la persoanele diagnosticate cu diabet - cu acordul medicului curant, întrucât are indice glicemic scăzut: 39/100 gr). Prunele atent selecționate (din cel puțin patru soiuri) sunt fierte în vase speciale cu pereți dubli, fără foc direct, în așa fel încât sunt păstrate aproape integral calitățile sanogene ale prunelor proaspete.

2. Piata tinta: FRANTA

A. DATE GEOGRAFICE

Franța metropolitană se află la una dintre extremitățile vestice ale Europei. Are ieșire la Marea Nordului către nord, la Canalul Mânecii către nord-vest, la Oceanul Atlantic către vest și la Marea Mediterană către sud-est. Se învecinează cu Belgia și Luxemburg la nord-est, cu Germania și Elveția la est, cu Italia și cu Monaco la sud-est, cu Spania și cu Andorra la sud-vest. Dacă frontierele sudice ale țării corespund unor creste montane, frontierele nord-estice nu corespund, aproape deloc, vreunor limite geografice fizice sau lingvistice.

B. DEMOGRAFIE

Conform INSEE, la 1 ianuarie 2014, 66 milioane de oameni trăiau în Franța (cu excepția comunităților de peste mări și Noii Caledonii), dintre care 63,7 de milioane în metropolă și 2,1 milioane în departamentele de peste mări (inclusiv Mayotte). Dacă sunt incluși și cei 600.000 de locuitori din comunitățile de peste mări (Polinezia Franceză, Saint-Pierre-et-Miquelon, Wallis și Futuna, Saint-Martin și Saint-Barthélemy) și din Noua Caledonie, populația întregului teritoriu francez atinge 66,6 milioane de locuitori, adică circa 1% din populația mondială.

C. FACTORI SOCIO-CULTURALI

Franța a fost de-a lungul timpului un loc pentru dezvoltarea artelor și a culturii. Mulți artiști, imigranți francezi, au găsit sprijin în țară printre cei mai importanți [stil de revizuit]; recunoscut în Occident și în întreaga lume pentru bogata tradiție culturală. Crearea Ministerului Culturii în 1959 a contribuit la păstrarea moștenirii culturale a țării și la a face accesibilă publicului. Ministerul Culturii a fost foarte activ în acordarea de subvenții artiștilor, promovarea culturii franceze în întreaga lume, susținerea festivalurilor și evenimentelor culturale, protejarea monumentelor istorice. De asemenea, guvernul a reușit să mențină o excepție culturală pentru apărarea cinematografiei franceze.

Cu aproape 90 de milioane de vizitatori în 2018, Franța este principala destinație turistică din lume, datorită în mare parte numeroaselor unități culturale și clădiri istorice situate în întreaga țară. Are 1.200 de muzee care găzduiesc peste 50 de milioane de oameni în fiecare an. Cele mai importante site-uri culturale sunt gestionate de Guvern, de exemplu prin Centrul Național al Monumentelor, care este responsabil pentru aproximativ 85 de monumente istorice naționale.

D. FACTORI ECONOMICI

În 2018, potrivit FMI, PIB-ul nominal al Franței a fost de 2.775,25 miliarde USD; conform acestui criteriu, Franța este a 7-a economie mondială. Potrivit Credit Suisse, în 2018 Franța avea o bogăție totală estimată la 13 883 miliarde de dolari, ceea ce face din Franța a 6-a țară cea mai bogată din lume și a 3-a cea mai bogată din Europa conform acestui criteriu.

Conform Raportului global al competitivității 2018 publicat de Forumul Economic Mondial, Franța este a 17-a (din 140) cea mai competitivă economie din lume (câștigând un loc în 2017). Raportul laudă calitatea infrastructurii franceze și nivelul ridicat al sănătății publice, dar critică Franța pentru numărul excesiv de reglementări, abilitățile numerice scăzute ale forței de muncă, numărul redus de profesori la universitate. școala, numărul excesiv de bariere netarifare, lipsa de flexibilitate a pieței sale de muncă și nivelul ridicat de impozitare285. În Indexul Libertății Economice din 2019 al Fundației Patrimoniului, care măsoară gradul de libertate economică a fiecărei țări din lume, Franța primește doar 71 de locuri (din 186 de țări clasificate) din cauza nivelului ridicat al cheltuielilor sale reglementări rigide ale pieței muncii și cota sa mare de impozitare

Preview document

Franta, magiun de topoloveni - Pagina 1
Franta, magiun de topoloveni - Pagina 2
Franta, magiun de topoloveni - Pagina 3
Franta, magiun de topoloveni - Pagina 4
Franta, magiun de topoloveni - Pagina 5
Franta, magiun de topoloveni - Pagina 6
Franta, magiun de topoloveni - Pagina 7
Franta, magiun de topoloveni - Pagina 8
Franta, magiun de topoloveni - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Franta, magiun de topoloveni.docx

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?