Gamma Press Consulting - Analiza SWOT

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 2740
Mărime: 75.48KB (arhivat)
Publicat de: Iacob Nițu
Puncte necesare: 6

Cuprins

  1. CAP I PREZENTAREA PROFILULUI FIRMEI
  2. • SCURT ISTORIC
  3. CAP II ANALIZA MEDIULUI INTERN
  4. CAP III ANALIZA MEDIULUI EXTERN
  5. • MICROMEDIU
  6. • MACROMEDIU
  7. CAP IV ANALIZA SOWT
  8. CAP V ELEMENTE GENERALE PRIVIND MANAGEMENTUL SI MARKETINGUL
  9. CAP VI CONCLUZII

Extras din proiect

CAP I

PREZENTAREA PROFILULUI

FIRMEI

Societatea comerciala „GAMMA PRESS CONSULTING SRL ” a fost inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/12402/2005 (conform Certificatului de Inmatriculare emis de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Oficiul Registrului Comertului ).

Ea a fost inregistrata la Ministerul Finantelor cu nr. 303572 la data de 21/06/2005, avand codul de inregistrare fiscala RO 17782165 (conform Certificatului de Inregistrare Fiscala emis de Ministerul Finantelor ).

Societatea functioneaza conform statutului sau, autentificat la data de 21.06.2005. Firma are ca unic asociat si administrator pe Dl. VASILESCU GABRIEL -ION, cetatean roman, domiciliat in Bucuresti, sector 6 . Sediul social al firmei este in Bucuresti, str Chilia Veche , Nr 7 , bl 710, sc A ,et 6 , ap 22 ,sector 6 .

Societatea comerciala „GAMMA PRESS CONSULTING ” S.R.L. este o persoana juridica romana, constituita sub forma de societate cu raspundere limitata cu asociat unic , pe o durata nelimitata si isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile statutului, ale Legii nr. 31/1990, Codului Comercial roman si al altor reglementari legale aplicabile.Societatea raspunde pentru obligatiile sale sociale fata de terti cu intreg patrimoniu iar asociatul unic este obligat numai la plata partilor sociale si raspunde in limita capitalului varsat .

Obiectul de activitate al societatii reprezinta : „Comertul cu amanuntul al cartilor” , ziarelor si articolelor de papetarie . Obiectul de ativitate al societatii nu este limitativ , el putand fi extins prin decizia asociatului unic si cu obtinerea avizelor legale , in realizarea obiectului de ativitate , societatea va putea sa incheie contracte cu paretneri romani cat si straini , persoane fizice si juridice , sa infiinteze societati comerciale cu participare de capital romanesc sau strain , pe baza principiului libertatii contractuale in conditiile legi in vigoare .

La formarea societatii, capitalul social total subscris al acesteia a fost de 10 lei, divizat in 20 de parti sociale egale in valoare totatla de 200 lei care apartin d-lui. Vasilescu Gabriel-Ion , reprezentand 100% capitalul social .

Organul de conducere al societatii este asociatul unic, care are atributiile si obligatiile prevazute in legea privind societatile comerciale si in statut. Asociatul unic este obligat ca cel mai tarziu in 3 luni de la incheierea exercitiului financiar sa analizeze si sa aprobe bilantul si contul de profit si cheltuieli-pierderi, sa desemneze cenzorul (daca va fi cazul) si, dupa cum este cazul sa-l descarce de activitate, sa-l revoce si sa hotarasca urmarirea cenzorului pentru daunele pricinuite societatii, desemnand si persoana insarcinata sa o execute.

Asociatul unic poate lua hotari privind stabilirea programului de activitate al societatii pentru exercitiul financiar viitor, aprobarea bugetului pe exercitiului financiar urmator, remuneratia administratorului, salariile personalului angajat, competentele si raspunderile acestora.

Administrarea societatii se exercita de dl. Vasilescu Gabriel Ion , desemnat unic administrator. Administratorul este obligat sa intocmeasca raportul sau de activitate pe exercitiul financiar incheiat. Schema de organizare si de personal (organigrama) a societatii se stabilesc de catre asociatul unic, care are dreptul de a o modifica ulterior .

SCURT ISTORIC AL FIRMEI

GAMMA PRESS CONSULTING SRL

Societatea comerciala SC Gamma Press Consulting Srl. a fost infiintata in 2005 . Are ca principal obiect de activitate comercializarea cu amanuntul a cartilor , ziarelor si articolelor de papetarie . In 2006 obiectul sau de activitate a fost extins pentru a putea comercializa bauturi racoritoare , tigari , cafea si cartele telefonice (orange , vodafone , cosmote, romtelecom).

Aceasta societate a avut in vedere infiintarea unei retele de distributie in Bucuresti . Initial s-au deschis trei puncte de lucru situate strategic in statiile de R.A.T.B. : Lujerului , Drumul Taberei 34 si Piata Gorjului . Ulterior in urma rezultatelor obtinute in urmatoarele sase luni aceasta s-a extins , incheind contracte cu doua dintre spitalele bucurestene : Spitalul Militar Central si Spitalul Universitar , pentru a putea plasa puncte de lucru in incinta acestora . Dupa inca patru luni avand in vedere profitul firmei si in urma unui imprumut bancar in valoare de 6000 € sau mai plasat inca trei puncte de lucru in zonele : Stirbei , Orizont si Piata Bucur Obor.

In momentul de fata firma are opt

puncte de lucru in Bucuresti : Lujerului ,

DrumulTaberei 34 ,Piata Gorjului , Spitalul

Militar Central ,Spitalul Universitar , Stirbei ,

Orizont si Piata Bucur Obor .

Aceasta societate se confrunta cu un mediu in permanenta schimbare , intrucat componentele sale nu evolueaza in acelasi ritm . Modul in care se modifica aceste componente , natura oranduirii economice, raportul dintre ele si efectele generate ,societatea se caracterizeaza printr-un mediu stabil , trecand printr-o perioada linistita in care evolutia fenomenelor este lenta si usor previzibila.

Preview document

Gamma Press Consulting - Analiza SWOT - Pagina 1
Gamma Press Consulting - Analiza SWOT - Pagina 2
Gamma Press Consulting - Analiza SWOT - Pagina 3
Gamma Press Consulting - Analiza SWOT - Pagina 4
Gamma Press Consulting - Analiza SWOT - Pagina 5
Gamma Press Consulting - Analiza SWOT - Pagina 6
Gamma Press Consulting - Analiza SWOT - Pagina 7
Gamma Press Consulting - Analiza SWOT - Pagina 8
Gamma Press Consulting - Analiza SWOT - Pagina 9
Gamma Press Consulting - Analiza SWOT - Pagina 10
Gamma Press Consulting - Analiza SWOT - Pagina 11
Gamma Press Consulting - Analiza SWOT - Pagina 12
Gamma Press Consulting - Analiza SWOT - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Gamma Press Consulting - Analiza SWOT.doc

Alții au mai descărcat și

Prețuri și concurență - concurența în sectorul farmaceutic - Sensiblu

Sectorul farmaceutic, puternic reglementat, pune probleme speciale de concurenţă. Reglementările trebuie să afecteze cât mai puţin concurenţa pe...

Mixul de Marketing - Cei 7 P

Introducere Ce este Marketingul? Multi oameni cred ca stiu ce este marketingul si cu ce se ocupa specialistii in marketing. In conceptiunea lor,...

Analiza concurenței - SC Cobra Security SRL

1.Concurenta. Strategii de piata Ansamblul raporturilor de interactiune in care intra agentii economici in lupta pentru asigurarea surselor de...

Elvila - analiză, tehnici promoționale

1) Analiza preliminara a)Despre Elvila Grupul Elvila, care isi desfasoara activitatea inca din 1990, este in prezent unul din cei mai mari...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?