Lansare produs nou - scrumieră

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 20 în total
Cuvinte : 4826
Mărime: 379.85KB (arhivat)
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Anca Ghitu
proiectul prezinta activitatile specifice lansarii unui nou produs - scrumiera, noutatile fiind usb si mp3 player

Extras din proiect

Rezumat introductiv

Productia de articole pentru fumatori ocupa un rol important în viata cotidiana având în vedere faptul ca în majoritatea tarilor europene peste 50% dintre barbatii adulti fumeaza în medie 15 tigari pe zi. Dintre articolele destinate fumatorilor cel mai utilizat este scrumiera. Aceasta nu lipseste din nici o locuinta, indiferent daca persoanele în cauza fumeaza sau nu.

Prin complexitatea pe care a dobândit-o în timp ( design, forma, culoare, dimensiuni) scrumiera a devenit un obiect “en vogue” capatând diverse întrebuintari, de la un cadou foarte stilat, personalizat, la un obiect de decor pentru locuinta.

Prin functia ei de baza scrumiera face parte, fara sa ne dam seama, din vietile noastre sociale; este alaturi de noi dimineata la cafea, în pauzele din timpul serviciului când socializam cu colegii, seara în cluburi, chiar si într-un cadru mai privat.

Prezentul proiect analizeaza obiectivele firmei S.C. SMOKERS PARADISE S.A. de producere accesorii pentru fumatori, privind lansarea unui nou produs, scrumiera MediaDream, pe piata româneasca.

Sortimentul productiei firmei noastre este format din:

- Scrumiere simple si de colectie

- Tabachere

- Brichete

- Accesorii trabucuri si pipe

- Produse personalizate la cererea clientilor

Lansarea noului produs, scrumiera MediaDream, este rodul unei munci sustinute a departamentului de cercetare-dezvoltare în colaborare cu departamentul de marketing.

Noul tip de scrumiera este un produs revolutionar adresat în special tinerilor fumatori, care nu se pot desparti de muzica preferata indiferent de locul unde se afla atunci când fumeaza. Deja exista pe piata produse din aceasta gama care au la baza idei interesante ( scrumiera cu indicator de umplere, scrumiera cu leduri colorate, scrumiera cu USB) dar având în vedere faptul ca muzica este privita ca un mod de viata de catre tineri, produsul nostru va revolutiona piata si va surclasa concurenta. Functiile sale speciale: integreaza radio FM si mp3 player cu memorie interna de 1GB cu slot USB pentru conectare PC sau diferite accesorii. Scrumiera dispune de un compartiment special de depozitare a scrumului de tigara, compartiment închis ermetic care stopeaza disconfortul produs de mirosul neplacut de tigara.

Principalul obiectiv urmarit este acela de a gasi un echilibru între ceea ce ne propunem noi si ceea ce cauta consumatorul. Pentru aceasta va fi nevoie de o cercetare riguroasa a pietii. Pentru a respecta blazonul firmei dorim sa oferim clientilor un produs de calitate care sa devina la rândul sau un brand la moda si prin acest lucru sa ne atragem cât mai multi clienti.

Prin utilizarea acestui produs în mediile frecventate de tineri dorim sa asociem brandul MediaDream cu libertatea de miscare, cu dinamismul, confortul si utilitatea.

Preview document

Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 1
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 2
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 3
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 4
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 5
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 6
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 7
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 8
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 9
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 10
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 11
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 12
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 13
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 14
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 15
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 16
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 17
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 18
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 19
Lansare produs nou - scrumieră - Pagina 20

Conținut arhivă zip

  • Lansare Produs Nou - Scrumiera.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de Marketing - Deschiderea unui Restaurant

SCURTA INTRODUCERE Motto : A mânca diferit este întotdeauna ceea ce cautam când împingem usa unui restaurant O conjunctura acceptabila, o reala...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?