Marketing Turistic - Moscova

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 2833
Mărime: 749.41KB (arhivat)
Publicat de: Carol Adam Cornea
Puncte necesare: 7
UNIVERSITATEA “ALEXANDRU IOAN CUZA”, IASI FACULTATEA DE ECONOMIE SI ADMINISTRAREA AFACERILOR

Cuprins

  1. Capitolul 1 – Programul touristic individual
  2. 1.1 Titlul programului turistic
  3. 1.2 Tara in care se desfasoara programul turistic
  4. 1.3 Piata tinta
  5. 1.4 Perioada in care este valabil voiajul
  6. Capitolul 2 – Realizarea pachetului de vacanta
  7. 2.1 Descrierea programului
  8. 2.2 Transport
  9. 2.3 Cazarea
  10. 2.4 Agrementul
  11. Capitolul 3 – Analiza pretului

Extras din proiect

Capitolul I

Programul turistic individual

Pachetul turistic oferit este compus dintr-un sejur de 8 zile (7 nopti),la Hotel Katerina City****, Moscova. Transportul se face cu avionul – KLM Royal Dutch Airlines, plecarea fiind din Bucuresti.

Tot mai multi turisti aleg acest tip de sejur, datorita faptului ca acesta implica pe langa, vizitarea multor obiective turistice, si distractie si multa miscare.

1.1. Titlul programului turistic

Titlul programului turistic este: Capitala Rusiei invita la explorare.

1.2. Tara in care se desfasoara programul turistic

Programul turistic consta intr-un tur al orasului de 8 zile, unde se poate vizita cele mai frumoase biserici, metroul , muzee, teatre, palate, etc.

Moscova este unul dintre cele mai frumoase si aglomerate orase din Europa. Acesta nu este numai capitala Rusiei ci si port si cel mai mare oras al Federatiei Ruse.

Moscova reprezinta principalul centru economic, politic si cultural al Rusiei.

Cea mai importanta parte a orasului o reprezinta Kremlinul, simbol atat al puterii politice cat si al puterii religioase. Acesta este locul unde isi aveau in trecut resedinta tarii iar in prezent este sediul Guvernului si locul de resedinta a presedintilor.

Cea mai reprezentativa imagine a Moscovei este Piata Rosie, strajuita de Catedrala Sf. Basil cu celebrele sale turle.

Cladirea Senatului, este una dintre cele mai impunatoare cladiri, construita la cererea tarinei Catrina cea Mare. Aici aveau loc intalnirile consiliului de sfatuiori ai tarinei, iar dupa revolutie adapostea biroul lui Lenin. In prezent aceasta e resedinta presedintelui rus.

Arsenalul, a fost construit de Petru cel Mare ca depozit de armament, apoi a devenit muzeu in cinstea victoriei impotriva lui Napoleon, in prezent detinand foarte multe exponate, printre care oua Faberge sau coiful si armura lui Boris Godunov.

Cea mai noua constructie din Kremlin, o reprezinta Palatul de Stat, partea cea mai impresionanta a acesteia fiind auditoriul cu 6000 de locuri, aici avand loc spectacolele Companiei de Balet.

Turnul imperial si Clopotul Taurului, desi cele mai mari din lume nu au fost puse niciodata in functiune, insa reprezinta adevarate opere de arta, turnul infatisand un leu care invinge un sarpe.

Piata Catedralei, este primul loc public amenajat in sec al XIV. Aici se afla Catadrala construita de Ivan cel Groaznic. Inainte sa fie mutata capitala la Sankt Petersburg, in piata aveau loc intalnirile oficiale ale nobilimii, incoronarile si ceremonialele oficiale.

In prezent in piata se afla o statuie imensa a lui Lenin, iar in jur se gasesc biserici, turnuri si palate.

Catedrala Adormirii este cea mai veche si cea mai importanta catedrala din Moscova, construita in locul unei bisericute construite de Ivan, pentru a sarbatori devenirea Moscovei, centru al ortodoxiei ruse.

Piata Rosie, gazduieste unul dintre cele mai impresionante atractii ale Moscovei, anume Mausoleul lui Lenin, placat cu granit rosu si cu piatra neagra, in interiorul caruia se afla trupul imbalasamat al liderului. Muzeul de Arta Puskin, detine cea mai bogata colectie de arta europeana, detinanad opere ale pictorilor Monet, Van Gogh si Gauguin.

Mosia Kuskovo, a fost construit pentru a gazdui festivitatiile si receptiile nobililor, reprezentand o copie a resedintelor suburbane din sec XVIII. Cele mai reprezentative monumente aflate pe aceasta proprietate sunt Palatul Rezidential, Grotto, Sera, Palatul Italian si un muzeul ce detine o impresionanta colectie de obiecte de ceramica si sticla datand din antichitate.

Metroul din Moscova, reprezinta mai degraba un muzeu subteran decat un mijloc de transport, multe dintre statii reprezentand adevarate capodopere ale arhitecturii.

Teatrul Balshoi, a fost asociat inca de la inceputurile sale cu baletul Lacul Lebedelor, Spargatorul de nuci, Romeo si Julieta.

Cei care doresc sa viziteze Moscova trebuie sa stie ca acesta este considerat cel mai scump oras din Europa si al doilea din lume dupa New York. Iernile sunt foarte friguroase, asa ca daca alegeti sa va petreceti vacanta in Moscova, in aceasta perioada trebuie sa luati in bagaje cele mai groase haine din dulap.

Cazarea, nu este o problema deoarece hotelurile se gasesc la fiecare pas iar restaurantele ofera atat mancaruri traditionale rusesti cati si mancaruri din bucataria internationala.

1.3. Piata tinta

Acest circuit se adreseaza persoanelor cu venituri mijlocii si mari, iubitori ai calatoriilor, care isi doresc sa petreaca vacanta in capitala Rusiei, sa invete despre cultura si traditia unei tari interesante din acest punct de vedere. Pe langa acestea turistii nostri au ocazia sa viziteze cele mai interesante locuri, monumente istorice, catedrale, palate,etc. In circuit sunt incluse vizitarea unor mueze, edificii religioase si constructii de mare valoare istorica fiind astfel adresat persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca cultura generala.

Preview document

Marketing Turistic - Moscova - Pagina 1
Marketing Turistic - Moscova - Pagina 2
Marketing Turistic - Moscova - Pagina 3
Marketing Turistic - Moscova - Pagina 4
Marketing Turistic - Moscova - Pagina 5
Marketing Turistic - Moscova - Pagina 6
Marketing Turistic - Moscova - Pagina 7
Marketing Turistic - Moscova - Pagina 8
Marketing Turistic - Moscova - Pagina 9
Marketing Turistic - Moscova - Pagina 10
Marketing Turistic - Moscova - Pagina 11
Marketing Turistic - Moscova - Pagina 12
Marketing Turistic - Moscova - Pagina 13
Marketing Turistic - Moscova - Pagina 14
Marketing Turistic - Moscova - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Marketing Turistic - Moscova.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Utilizarea marketingului în agențiile de turism

INTRODUCERE Actualitatea temei. Profunzimea și dinamismul din toate sectoarele vieții ecomice și sociale se manifestă prin schimbări majore în...

Evoluția Turismului în România

CAPITOLUL I DEZVOLTAREA TURISMUL ÎN ROMÂNIA Conform determinărilor turismul1 este „activitatea cu caracter recreativ sau sportiv, constând din...

Marketing turistic - destinații sacre pentru ortodocșii din Europa

- Catedrala Uspenski, Helsinki Catedrala Uspenski este o catedrala ortodoxă rusă din peninsula Katajanokka în Helsinki Aceasta este cea mai mare...

Analiza agenților economici

Domeniul de activitate Denumirea agentului economic, organizatiei sau a institutiei Principalele tipuri de activităţi Amplasamentul, localizarea...

Ai nevoie de altceva?