Marketingul Comertului

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Marketingul Comertului.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 15 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domenii: Marketing, Comert

Cuprins

1. Rezumat introductiv
2. Analiza potentialului destinatiei
3. Analiza pietei (în aria de origine aleasa)
4. Produsul turistic
5. Pretul
6. Promovarea
7. Distributia

Extras din document

Rezumat introductiv:

Am ales Sinaia pentru vizitare tinând seama de diversitatea atractiilor turistice pe care le ofera.

Sinaia, numita si "Perla Carpatilor", este una din cele mai importante statiuni de odihna si tratament din tara unde, in fiecare sezon al anului, oameni de toate vârstele, gasesc un minunat refugiu de recreere si de petrecere a timpului liber. Daca initial turismul, manifestat mai ales sub forma de drumetii, a fost stimulat de construirea majoritatii cabanelor din Bucegi, în timp, el s-a diversificat datorita constructiilor si amenajarilor ulterioare. În prezent Sinaia dispune de câteva hoteluri mari ("Holiday Inn", "Economat", "Palace", "International", "Sinaia" etc., Pârtiile de schi, sanie si bob; modernizarea soselei pana la hotelul Alpin, telecabina, telescaunul si teleschiul, terenurile de sport (tenis, fotbal) reprezinta tot atâtea facilitati care sporesc importanta turistica a statiunii. Dar Sinaia detine si unele obiective de interes turistic deosebit, legate de trecutul istoric al localitatii - Castelul Peles, Castelul Pelisor, Manastirea Sinaia - si de activitatea unor personalitati culturale ce au locuit si au creat aici - casele memoriale George Enescu, Nicolae Iorga.

Excelentii factori de cura - tonic-stimulativi, atmosfera puternic ionizata, aerul curat, bogat in ozon fac din Sinaia, una din cele mai vizitate statiuni climaterice pentru odihna si recuperare a potentialului de munca. Calitatile terapeutice ale numeroaselor izvoare minerale (din Valea Câinelui, Valea Rea) sulfuroase, calcice, bicarbonate, cu magneziu si cu oligominerale au facut din Sinaia o statiune balneara, recomandata unor game largi de afectiuni: neurologice, cardiovasculare, respiratorii, digestive si hepato-biliare, renale, endocrine, pentru convalescenta si anemii.

Pozitionare

Oras situat pe Râul Prahova (judetul Prahova), la poalele Muntilor Bucegi (Carpatii Meridionali) intr-un cadru deosebit de pitoresc, la o altitudine cuprinsa intre 800 - 1000 m, amplasat pe drumul European E60 la 123 km de Bucuresti (DN1) si la 62 Km spre NV de Ploiesti. Cea mai mare parte a localitatii este asezata pe malul drept al râului Prahova, in partea de S-E a muntilor Bucegi, unde masivele Vârful cu Dor si Furnica domina orasul de la 2 000 m. Pe partea stânga a apei se afla cartierul Cumpatu strajuit de versantii abrupti si bine împaduriti ai muntilor Baiului (1 900 m).

Fisiere in arhiva (1):

  • Marketingul Comertului.doc

Alte informatii

UNIVERSITATEA “Al. I. Cuza”, IASI FACULTATEA DE ECONOMIE SI ADMINISTRAREA AFACERILOR DISCIPLINA: MARKETINGUL COMERTULUI