Marketingul Micilor Afaceri

Imagine preview
(8/10 din 2 voturi)

Acest proiect trateaza Marketingul Micilor Afaceri.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 16 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Marketing

Extras din document

FIRMA: SC.ROLIM.SRL

TIP FIRMA: PRODUCATOR

PERSOANE DE CONTACT: MELNIC MARIA

GHEORGHISTEAN VALERIA

ANTONOAE IONUT

NR INREGISTRARE: J13/2471/2005

COD CAEN: 12353

COD FISCAL: RO 45210847

TEL: 0745874589

TEL FIX: 0234/548876

FAX: 0234/548876

E-MAIL: info@rolim.ro

WEB: www.rolim.ro

JUDETUL: BACAU

LOCALITATEA: BACAU

STRADA: STEFAN CEL MARE, NR 24

COD POSTAL: 900300

SCURT ISTORIC

Ciocolata este un un produs alimentar obţinut dintr-un amestec de cacao, zahăr,uneori lapte şi unele arome specifice. Ciocolata este servită de obicei sub forma de tabletă, baton, praline, îngheţată sau alte produse de cofetărie.

Piaţa românească a ciocolatei se împarte între tablete, batoane, praline, drajeuri, figurine, miniciocolate sau asortate.

Tabletele reprezintă peste jumătate dintre vânzările totale de ciocolată.

Prin urmare, atât valoric, cât şi volumic,vânzările de tablete înregistrează aproximativ 60% din piaţa, potrivit studiului MEMRB.

1.DESCRIEREA AFACERII.

1.1 DESCRIEREA PROPRIU-ZISA A AFACERII.

Societatea comerciala Rolim S.R.L. Bacau sub actuala denumire s-a infiintat in anul 2005 şi are ca prim obiectiv satisfacerea pe deplin a cerinţelor clienţilor, oferind o gamă largă de produse.

Conform statutului, obiectul de activitate al societatii este fabricarea ciocolatei si comercializarea produselor de cofetarie-patiserie si a altor produse alimentare de acest gen.

In prezent, ciocolata Rolim este produsa in mii de forme si sortimente. Ingredientele ciocolatei par sa influenteze intr-o mare masura preferintele de consum,optiunile fiind mai numeroase, atat la nivel de brand, cat si la nivel de segment de piata:ciocolata alba,ciocolata cu lapte sau amaruie,ciocolata cu diferite ingrediente (alune, stafide,arahide) sau creme (cappuccino, caramel , rom,).

Mesajul pe care il transmite ROLIM tuturor romanilor pentru care ciocolata este un mic deliciu ocazional, un pretext de a trai un moment placut in fiecare zi, o auto recompensa, un dar pentru cei dragi sau, pur si simplu ceva bun, este acela ca trebuie sa existe ceva in comun, si anume:“Gustul pe care nu il poti uita”.

1.2 DESCRIEREA PRODUSULUI.

• Ciocolata alba.

este ciocolata produsa din unt de cacao, zahar, lapte, vanilie si altearome. Nu contine alte ingrediente pe baza de cacao si de aceea are o culoare apropiata de alb. Are o aroma usoara si placuta.

• Ciocolata cu lapte.

contine intre 20 si 35% substanta uscata de cacao (masa de cacaosi unt de cacao) si peste 12% substanta uscata de lapte.

• Ciocolata amaruie.

este o ciocolata dulce cu un continut ridicat de substanta de cacaosi fara sau maxim 10% coninut de lapte.

• Ciocolata cu lapte.

contine 29% substanta uscata de cacao (masa de cacao si unt de cacao) si peste 12% substanta uscata de lapte.

• Ciocolata cu arahide.

Ciocolata cu arahide contine 17% arahide si 30% masa uscata de cacao.

• Ciocolata mixta.

Ciocolata mixta este 33%ciocolata cu lapte, 42% ciocolata alba si 25% ciocolata semi-amara. Ciocolata cu lapte contine 30% cacao, cea amara 43% cacao.

• Ciocolata extra amaruie.

contine intre 55 si 85% substanta uscata de cacao. Cu cateste mai ridicat continutul de cacao, cu atat cantitatea de zahar este mai mica, ceea ce ii confera un gust intens si foarte amarui. Este cea mai pura ciocolata si de aceea este tot mai preferata de iubitorii de ciocolata.Reportajele sau articolele cu privire la beneficile ciocolatei negre cu un continut ridicat de cacao joaca un rol foarte important in alegerile clientilor

Fisiere in arhiva (1):

  • Marketingul Micilor Afaceri.doc