Pachet Cuplu French Toast

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Pachet Cuplu French Toast.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 11 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Adrian Monoranu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Marketing

Cuprins

1.Analiza preliminară a produsului 3
1.1. Analiza conjuncturii de piața a produsului respectiv 3
1.1.1.Macromediu 3
1.1.2.Micromediul 3
1.1.3.Consumatori 3
1.1.4.Nonconsumatori 3
1.2.Analiza concurentei 3
1.2.1.Concurența directă 3
1.2.2.Concurența indirectă 3
1.2.3.Concurența de soluție 3
1.3.Analiza comunicarii actuale a brandului 3
1.3.1..Startegia de poziționare 3
1.3.2.Concepte creative 3
1.4. Analiza activitatii promotionale anterioare a brandului 3
1.4.1.Tombolă cu premii și premii instant 3
1.4.2.Tombolă cu premii 3
2 Stabilirea obiectivelor 3
2.1. Obiective promotionale directe 3
2.2. Obiective promotionale adiacente 3
3.Definirea strategiei promoționale 3
3.1.Alegerea celei mai potrivite tehnici 3
3.2.Descrierea tehnicii 3
4.Expunerea planului operațional 3

Extras din document

Scurt istoric

Grupul Vel Pitar este liderul pieţei româneşti a produselor de panificaţie şi un jucător important în domeniul producţiei şi distribuţiei de biscuiţi, napolitane, specialităţi de cofetărie şi patiserie.

Povestea grupului începe în momentul în care fondul de investiţii Broadhurst Investments Limited, administrat în România de către New Century Holdings (NCH), achiziţionează două mari companii de morărit şi panificaţie, Mopariv Râmnicu Vâlcea şi Berceni Bucureşti. În decembrie 2001 se formează S.C. Vel Pitar S.A., prin fuziunea a patru fabrici din industria de morărit şi panificaţie: Mopariv Râmnicu Vâlcea, Berceni Bucureşti, Mopariv Cluj Napoca şi Granpan Tecuci. Sediul noii companii este stabilit la Râmnicu Vâlcea.

Piața de pâine feliată a evoluat timid dupa anii 90. Ca urmare a trendului crescător al pieței de paine feliată și ambalată, Vel Pitar a demarat în 2003 un program de investiții pe aceasta direcție.

În prezent Vel Pitar deține centre de producție în 10 județe ale țării (Valcea, București, Argeș, Brașov, Cluj, Galați, Iași, Giurgiu, Gorj și Olt) și un partener de grup în București (" Libertatea ") - acesta având același acționar majoritar ca și Vel Pitar SA.

Dispunând de o tehnologie modernă, complet automatizată, Vel Pitar a lansat pe piață o gama de produse de panificație de o calitate superioară, foarte gustoase și obținute în condiții stricte de igiena și siguranță: French Toast

1.Analiza preliminară a produsului

1.1. Analiza conjuncturii de piața a produsului respectiv

1.1.1.Macromediu

Vel Pitar este lider absolut din toate punctele de vedere: dimensiune, acoperire geografică, cifră de afaceri, nivel de profit, număr de clienţi, nivelul de implementare a tehnologiilor moderne şi respectarea normelor legislaţiei europene.

a)Mediul social-cultural

Acesta fiind sectorul “oamenilor”, include dorintele, actiunile, convingerile si interesele acestora. Este stiut faptul, ca cel mai dificil este sa lucrezi cu oamenii fiecare avand un comportament unic, nevoi si idei proprii, aceasta implicând o personalizare a ofertei. Grupul țintă al pâinii feliate se diferențiaza puternic de cel al pâinii clasice aceștia fiind mai ales tineri activi, moderni, deschisi catre nou.

b)Mediul economic

Veniturile populației reprezintă un factor important în cadrul companiei, deoarece creșterea sau scăderea veniturilor consumatorilor este direct proporționala cu creșterea sau scăderea vânzărilor produsului.

Fisiere in arhiva (1):

  • Pachet Cuplu French Toast.doc