Pachetul Cuplu - Cappy Tempo

Proiect
6/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 4 în total
Cuvinte : 781
Mărime: 8.96KB (arhivat)
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Adrian Monoranu
Facultatea De Economie Si Administrarea Afacerilor,Alexandru Ioan Cuza Iasi

Extras din proiect

Analiza pietei

Cappy Tempo se incadreaza in categoria bauturilor racoritoare necarbonatate cu suc de fructe, fiind introdus si lansat pe piata romaneasca in 1995; Cappy Tempo a intrat rapid in topul preferintelor consumatorilor de toate varstele

Piata bauturilor racoritoare este estimata la peste 500 mil. euro. Piata bauturilor racoritoare necarbonatate din Romania reprezinta 9% din totalul pietei bauturilor racoritoare (fara alcool) si ocupa locul trei ca volum, dupa bauturile racoritoare carbonatate si apa

Povestea sucurilor Cappy se inscrie in traditia Companiei Minute Maid, infiintata in orasul american Boston, in 1945, si recunoscuta in intreaga lume pentru ca a inventat procesul modern de fabricatie a sucurilor de fructe. Totul a inceput in anul 1940 cand cercetatorii au indentificat o modalitate de a conserva pe timp indelungat sucul de portocale. In anul 1960, Compania Minute Maid a devenit divizie a Companiei Coca-Cola. Astfel, expertizei Minute Maid i s-a adaugat si expertiza de peste 100 de ani a puternicei The Coca-Cola Company.

Cappy Tempo este o bautura racoritoare necarbonatata, cu continut de suc de fructe, cu arome de fructe portocale, grapefruit, piersici, kiwi & lemon, ananas si mai nou pepene rosu si galben . Toate reprezinta combinatii de suc de fructe, cu adaos de vitamine si fara conservanti. Brandul Cappy este lider de piata, conform raportului Membr din 2006. Vanzarile Cappy au cunoscut o evolutie spectaculoasa de la an la an, cresterea anuala compusa fiind de 37%.

Consumatorii sunt din ce in ce mai interesati de un stil de viata echilibrat, activ si mereu in cautare de produse noi. Sucurile Cappy Tempo nu contin conservanti, ele fiind obtinute din fructe culese si alese cu grija. Astfel, aceste sucurile ofera sanatatea si savoarea pe care o au fructele proaspat culese, fiind potrivite in orice moment al zilei, pentru intreaga familie.

Obiective

Se urmăreşte o creşterea a vanzarilor bauturilor Cappy Tempo cu 30 % în perioada 1Aprilie -1 Mai, prin realizarea unei promoţii. Pe lângă creşterea în volumul vânzărilor, promoţia vizează fidelizarea clienţilor loiali brandului dar şi atragerea unui procent de 10% din clienţii care în mod normal sunt loiali concurenţei sau sunt non-consumatori relativi.

Preview document

Pachetul Cuplu - Cappy Tempo - Pagina 1
Pachetul Cuplu - Cappy Tempo - Pagina 2
Pachetul Cuplu - Cappy Tempo - Pagina 3
Pachetul Cuplu - Cappy Tempo - Pagina 4

Conținut arhivă zip

  • Pachetul Cuplu - Cappy Tempo.doc

Ai nevoie de altceva?