Panasonic LCD în România - firme concurente pe piața din România

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 2 fișiere: doc
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 3410
Mărime: 40.71KB (arhivat)
Publicat de: Dacian Oros
Puncte necesare: 6
Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice

Extras din proiect

Company to advertise:

Panasonic şi Technics sunt mărci înregistrate ale Matsushita Electric Industrial Co Ltd. din Japonia (MEI), unul dintre cei mai mari producători din lume de echipamente electronice de larg consum şi de echipamente de comunicaţii digitale. Matsushita Electric Industrial Co Ltd. ocupă locul al treilea în indexul Fortune 500 Electronics&Electrical Equipment.

Compania a fost fondată în 1918, în Osaka, Japonia de către Konosuke Matsushita şi a cunoscut o creştere constantă de la doar 3 angajaţi la peste 260.000 de angajaţi, în întreaga lume.

Aducând în ţară una dintre cele mai puternice mărci din lume şi "răspandind sunetul peste tot" (în traducere - Panasonic = peste tot sunet) reprezentântul Matsushita în România, este din 1996, PANASONIC ROMÎNIA, succedându-i societatii ex-distribuitoare Electronica Internaţional, care şi-a început activitatea în anul 1991.

Numele Panasonic, sinonim cu inovaţia, calitatea, performanţa şi fiabilitatea, conţine produse audio-video, produse electrocasnice, produse de telecomunicaţii.

Gama de produse ce se fabrică sub mărcile Panasonic, Naţional sau Technics numără peste 15000 de tipuri de produse, destinate satisfacerii nevoilor de consum, afaceri şi industrie: electronice şi electrocasnice, echipamente electronice pentru dotarea avioanelor, echipamente medicale, componente, biciclete, echipamente electronice industriale.

Produsele distribuite sub populara marcă Technics acoperă toata gama de produse Hi-Fi cum sunt amplificatoarele, receiverele, DVD playerele, CD Playerele şi mini&micro sistemele Hi-Fi.

Cifra de afaceri a Panasonic România pentru anul financiar încheiat la 31 martie 2007 a depăşit cu 2,31%, estimările de 45 milioane de euro, ajungând la 46,043 milioane de euro. Reprezentanţii companiei estimau, la începutul anului financiar 2007-2008, o creştere a cifrei de afaceri pe fondul cererii crescute de echipamente electronice, în special a televizoarelor cu plasma şi LCD.

Product specifics:

Viera LCD display de înaltă definiţie

- Unghi ultra larg de vizionare : 178 Grade

- Rezoluţie 1366 x 768

- Uşor de folosit

- Q-Link

- Design cu sistem de difuzoare poziţionate sub ecran

- Viera Link

- 2 x HDMI

- 2 x SCART

Cel mai nou display cu plasmă din seria VIERA, TH-65DX300 beneficiază de PEAKS (Picture Enhancement Accelerator with Kinetic System), tehnologie proprietar Panasonic şi utilizează un un circuit de procesare a semnalelor video de înaltă calitate ce permite redarea celui mai mare număr de culori din industrie, şi anume a 3,62 miliarde de culori şi a 1.536 de gradaţii de nuanţe. În zonele de luminozitate scăzuta displayul poate reda până la 8,58 miliarde de culori şi 2.048 de gradaţii de nuanţe, fapt ce permite superba reproducere a detaliilor în scenele întunecate, de la reproducerea profundă a nuanţelor de negru până la gradaţii fine de nuanţe ale culorii gri.

Noul display cu plasmă de înaltă definiţie din gama VIERA încorporează cele mai avansate tehnologii Panasonic: ‘Real Black Creation’ ce permite reproducerea uimitorului contrast de 3000:1 şi asigură reproducerea mai profundă şi mai bogată a culorii negre; 'Motion Pattern Noise Reduction' ce reduce estompările ce pot apărea la imaginile în mişcare şi 'Vivid Color Creation', tehnologie ce produce culori, exacte, tridimensionale şi redă cu mare claritate tonurile naturale ale pielii umane.

TH-65DX300 utilizează panoul de înaltă definiţie, progresivă Panasonic cu 1.049.088 de pixeli (1.366 x 768). Panoul de înaltă definiţie asigură o durată de funcţionare de aproximativ 60.000 de ore.*

TH-65DX300, inclusiv standul cântăreşte 109 kg. Dimensiunile sale, incluzând standul sunt: 1.554 mm (lăţime) x 1.012 mm (înălţime) x 393 mm (adâncime). Grosimea ecranului cu plasmă este de 99 de mm.

Producătorul recomandă preţul de vânzare de 2.079.000 yeni japonezi, incluzând taxele.

Numele VIERA ce defineşte noua serie de ecrane cu plasmă are drept sursă sloganul ‘new visual era’ (o nouă eră a vizualului). Compania Panasonic depune toate forturile pentru a continua seria de imbunătăţiri aduse ecranelor cu plasmă de mari dimensiuni, astfel încât imaginile redate să fie de cea mai bună calitate.

*Timpul estimat până când luminozitatea panoului se reduce la jumatate comparativ cu funcţionarea iniţială, la redarea de imagini standard, în mişcare. Afişarea unei imagini fixe pentru perioade lungi de timp poate conduce la ‘arderea’ imaginii pe panou, având ca urmare o imagine umbră ce va fi afişată permanent.

Target audience:

Profilul posibilului client:

-slujbă stabilă

-apartament personal

-singur

- vărsta cuprinsă între 25 şi 30 de ani

- hobby-uri:

+ filmele de acţiune

+ sportul: fotbal şi NBA, sporturile de iarnă

+ călătoriile

+ maşinile

Desired brand positioning:

Consumatorii români încep să se orienteze din ce în ce mai mult către televizoare LCD datorită caracteristicilor pe care le prezintă.

Message:

PANASONIC LCD- imaginea unei noi vieti.

Tone of voice:

Mesajul fiind transmis unui grup restrâns de persoane va avea un mesaj complex. O parte amuzantă, pentru cei pasionaţi de filmele de comedie, dar şi o parte dedicată persoanelor atrase de filmele de acţiune sau groază.

Preview document

Panasonic LCD în România - firme concurente pe piața din România - Pagina 1
Panasonic LCD în România - firme concurente pe piața din România - Pagina 2
Panasonic LCD în România - firme concurente pe piața din România - Pagina 3
Panasonic LCD în România - firme concurente pe piața din România - Pagina 4
Panasonic LCD în România - firme concurente pe piața din România - Pagina 5
Panasonic LCD în România - firme concurente pe piața din România - Pagina 6
Panasonic LCD în România - firme concurente pe piața din România - Pagina 7
Panasonic LCD în România - firme concurente pe piața din România - Pagina 8
Panasonic LCD în România - firme concurente pe piața din România - Pagina 9
Panasonic LCD în România - firme concurente pe piața din România - Pagina 10
Panasonic LCD în România - firme concurente pe piața din România - Pagina 11
Panasonic LCD în România - firme concurente pe piața din România - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Panasonic LCD in Romania - Firme Concurente pe Piata din Romania
    • Panasonic si Technics sunt marci inregistrate ale Matsushita Electric Industrial Co Ltd.doc
    • PLIANT.doc

Te-ar putea interesa și

Cercetarea comportamentului de cumpărare pentru televizoarele Liquid Crystal Display și cu plasmă - studiu de caz - Media Galaxy Bricostore

CAPITOLUL 1 Rolul şi locul consumatorului în optica de marketing a firmei 1.1. Consumatorul şi comportamentul consumatorului în optica de...

Cercetare de Marketing

STUDIUL PIEŢEI 1. DESCRIEREA FIRMEI ŞI A PRODUSULUI Tehnologia avansează într-un ritm alert prin apariţia noilor gadgeturi de pe piaţă, care sunt...

Falsificarea Receptoarelor TV

Produse contrafacute pe rafturile magazinelor din Romania Romanii trebuie sa fie extrem de vigilenti atunci cand aleg sa-si cumpere un produs "de...

Procesul Decizional de Cumpărare al unui Televizor LCD

Capitolul I 1. Apariţia nevoii nesatisfăcute Anul trecut mi-am renovat camera şi odată cu aceasta am decis şi achiziţionarea unui nou televizor....

Management - LG Electronics

Planificarea strategica de marketing reprezinta un proces complex de stabilire si mentinere a celei mai bune relatii între obiectivele, pregatirea...

Tehnici promoționale - marca Betty Ice

1. Brandul Betty Ice Fondatorii companiei Betty Ice au visat la realizarea celui mai special desert. In 1994 a luat fiinta un vis. Betty Ice....

Ai nevoie de altceva?