Piata Pateului in Romania

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Piata Pateului in Romania.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier ppt de 13 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Brandabur

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Marketing

Extras din document

Brandul de pate Bucegi, parte a portofoliului Scandia Română din Sibiu, cel mai mare producător local de pateuri, a câştigat 5% din piaţa de pate cu ficat în perioada februarie-martie a acestui an faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, potrivit datelor companiei de cercetare a pieţei MEMRB, citate de reprezentanţii Scandia.

http://www.zf.ro/companii/pateul-bucegi-a-castigat-5-din-piata-in-ultimul-an-6773154/

Pate Bucegi este conducător al categoriei de pate cu ficat, având o cotă de piaţă în volum de 41,1%, conform datelor MEMRB, din februarie-martie 2010", a declarat Alexandra Bucur, brand manager al Scandia Română, producătorul brandurilor Pate Sibiu şi a gamei de mâncăruri tradiţionale Tradiţii. Scandia Română este controlată de compania elveţiană Elga Suisse Alimentari. Ea a adăugat că această creştere a fost determinată de lansările de noi produse care au avut loc în ultimul an.

Începând din luna iulie a acestui an, gama de produse Bucegi (pate cu ficat, pate vegetal şi carne la conservă) a trecut printr-o schimbare a ambalajului, dar şi a segmentului de preţ pe care este comercializat.

"Bucegi a început migrarea spre mainstream în 2007, iar în prezent este situat pe acest segment", au mai declarat reprezentanţii companiei, fără a oferi însă mai multe detalii despre această repoziţionare.

Fisiere in arhiva (1):

  • Piata Pateului in Romania.ppt