Plan de Afacere

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Plan de Afacere.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 12 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Marketing

Extras din document

Raportul I

Descrierea afacerii

1. Descrierea activitatii

SC WarZone SRL ofera activităţi recreative şi distractive pentru cei care iubesc adrenalina ,vor să fie intotdeauna lideri şi învingători. Acest joc ajută la dezvoltarea personală , în înbunătăţirea relaţiilor cu colegii sau subordonaţii de la locul de muncă, si nu in ultimul rând ajută la crearea unor relaţii noi de prietenie.

Jocul presupune realizarea a două sau a mai multor echipe pe un teren deschis special amenajat cu obstacole ca un adevărat teatru de război, unde se simulează lupte strategice antitero.

Jocul de echipă necesita efort fizic si mental, coordonare , cooperare şi fără discuţie ceva calităţi acceptate de grup. Paintball-ul este un joc care reuşeşte 100% să te scoată din cotidian şi să te elibereze de stresul adunat intr-o săptămână de munca. Multe companii profită de procesul de formare al echipei pe astfel de terenuri de paintball şi obţin rezultate nemaipomenite in activitatea lor. La paintball trebuie să lupţi alături de echipa ta până la capăt , ajutând-o să câştige in faţa adversarilor din echipa adversară. Din această cauză paintball-ul te invaţă să imbunătăţeşti munca in echipa, să ai incredere in tine şi să iţi dezvolţi importante abilităţi de lider.

Acest joc este jucat cu arme omologate şi cu echipamente de protecţie speciale:

- Arme / Marker TIPPMAN 98 custom

- Căşti / măşti JT cu vizor termal antiaburire

- Suspensoare de protecţie pentru zonele intime

- Veste pentru protecţia pieptului şi a spatelui

- Mănuşi cu protecţie din plastic

- Combinezoane complete de diverse culori

- Bile cu vopsea biodegradabilă si lavabilă

Având in vedere, că din echipamentele de protecţie nu sunt toate obligatorii, SC WarZone SRL va oferii participanţilor toate cele necesare pentru protecţie. Renunţarea la anumite echipamente auxiliare se poate face doar prin semnarea unui act, ceea ce rezultă că in cazul unor accidente firma nu raspunde.

1.1 Datele de identificare a firmei

• Societatea comercială din punct de vedere a formei se doreşte a fi “ Societate cu raspundere limitata” - SRL

• Denumirea firmei : SC WarZone SRL

• Are ca obiect principal de activitate : -- cod CAEN 9329, - Alte activităţi recreative si distractive n.c.a, ( organizarea activităţilor recreative de paintball )

• Capital social : 200 RON

• Sediul social:

• Nr registrul comerţului: se va aloca

1.2 Motivaţia pentru afacere

Această afacere în România nu este foarte răspândită şi iţi dă ocazia de a te dezvolta pe o anumită zona teritorială. Concurenţa este foarte mică, ceea ce iţi oferă oportunitatea de a avea o afacere de succes.

1.3 Scopul , Oportunitatea , Soluţia afacerii

1.3.1 Scopul afacerii este să reziste o perioadă cât mai lungă pe zona geografică unde se desfasoară activitatea şi să fie o afacere stabilă si profitabilă .Fidelizarea participantilor (clientilor) este una foarte importantă pentru firmă, deoarece ea va asigura sursa cea mai importantă de venit. Un scop foarte important este largirea acestei afaceri, realizarea de noi obstacole, deschiderea altor unitaţi in diferite zone geografice.

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afacere.docx