Plan de Afacere - Proiect SPA

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Plan de Afacere - Proiect SPA.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 31 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Marketing

Extras din document

- Sinteza planului

- Propunerea si oportunitatea afacerii

- Descrierea afacerii

- Analiza pietei

- Mixul de marketing

- Productia si procesele

- Finantele afacerii

- Riscurile afacerii si sansele de succes

- Concluzie

- Bibliografie

- Anexe

Sinteza planului

Acest plan de afaceri a fost realizat pentru a propune o idee de afacere profitabila. Pentru realizarea acestui plan de afaceri s-a inchiriat un spatiu pentru sediul firmei intr-o zona foarte buna din oras, de asemenea s-au incheiat contracte cu diferite companii (de transport,de distributie alimente,de distributie de ornamente si aranjamente interioare si cu o florarie) care sa asigure aceasta firma cu toata materia prima necesara desfasurarii activitatii si s-a angajat personalul calificat.

Resursele necesare pentru demararea afacerii (inchirierea spatiului, amenajarea spatiului, reclame publicitare in ziarele locale,tv si pliante, intocmirea unui catalog de produse, aprovizionare etc) au fost estimate in jurul cifrei de 30 000 euro. Aceasta investitie a fost acoperita in totalitate de un credit bancar si se urmareste recuperea sumei pe parcursul a doi ani de activitate. Ca aport la capitalul social al intreprinderii Nicolae Dan Cosmin a adus o cladire in valoare de 15 000 euro, care reprezinta sediul firmei, iar asociatul sau, Nicolae Catalin a adaugat mobilierul si aparatura electronica si electrocasnica in valoare de 15 000 euro.

Unul din punctele forte ale acestei firme este chiar echipa tanara din personal care da dovada de constinciozitate,profesionalism si idei noi care vor transforma un eveniment obisnuit intr-unul de neuitat.

Se estimeaza faptul ca aceasta afacere este una profitabila cu mari sanse de reusita.

Propunerea si oportunitatea afacerii

Firma “S.C. EVENTS SRL “ are ca obiect de activitate organizarea de evenimente sociale precum nunti,botezuri,petreceri private,aniversari,petreceri cu tematica,cocktailuri etc oferind servicii de catering,transport,ornamentare,foto-video,muzica.

Firma este organizata si condusa de cei doi asociati, Nicolae Dan Cosmin, Nicolae Catalin si are un numar de 17 angajati printre care amintim doi soferi , un DJ,doi bucatari,patru chelneri , doi fotografi,doi cameramani,doi animatori,doua persoane care se ocupa cu realizarea decoratiunilor si aranjamentelor florale, o persoana care se ocupa de organizarea evenimentelor,un contabil.

Aceasta firma are un sediu localizat in orasul Arad,pe strada Mihai Eminescu,nr 24 , loc in care putem gasi birourile persoanelor de contact pentru a stabili orice fel de eveniment am dori sa organizam.De asemenea,aici se prepara mancarea,se realizeaza si se depoziteaza aranjamentele florale si decoratiunile Tot aici putem vedea si alege din catalogul firmei accesorile pentru eveniment si putem afla preturile si discounturile oferite de firma.

Firma colaboreaza cu o alta companie care inchiriaza cele mai variate masini si limuzine iar acestea sunt puse la dispozitia clientilor avand o gama variata de preturi ca sa acopere cerintele tuturor clientilor.

De asemenea firma pune la dispozitia clientilor autocare pentru transportul invitatilor din alte localitati, avand contract de colaborare cu firma de transport Transdara.

Analiza mediului :

Oportunitatile firmei SC EVENTS SRL :

- Colaborarea cu alte firme prestigioase care ii pot aduce multi clienti

- Promovarea firmei in intreg judetul Arad , sau chiar in judetele vecine ,de ex judetul Timis

- Dezvoltarea economica a firmei

Amenintarile firmei SC EVENTS SRL :

- Scaderea puterii economice in judetul Arad

- Aparitia unei firme de acest gen care ofera servicii asemenatoare

- Publicitatea negativa din partea unor clienti rau intentionati

Descrierea afacerii

Asociatii Nicolae doresc sa infinteze aceasta firma in judetul Arad, care sa aibe ca obiect de activitate organizarea de evenimente sociale. Misiunea acestei firme este de a transforma orice eveniment obisnuit intr-unul spectaculos , de buna calitate si bun gust si de a multumii clientii prin serviciille oferite.

Firma are urmatoarele obiective:

- de a fideliza clientii sai

- de a fi recunoscuta pe piata asemenatoare ca fiind cea mai complexa si mai avantajoasa.

- de a face posibil in orasul Arad organizarea de evenimente corporatiste pentru ca acestea sa nu mai fie organizate in alte orase precum Timisoara,Oradea,etc

- de a promova divertismentul prin petrecerile de tematica si karaoke

- de a recupera investitia facuta initial si chiar a spori veniturile

- de a satisface chiar si cele mai exigente dorinte ale clientilor

- cresterea profitabilitatii firmei

- promovarea firmei in judetele vecine

- deschiderea unui restaurant propriu pentru a organiza in localul propriu evenimentele

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afacere - Proiect SPA.doc