Plan de afaceri

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Plan de afaceri.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 7 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Marketing

Extras din document

1. Prezentarea membrilor echipei

Echipa antreprenoriala “Urban Alchemy” este compusa din trei membri :

• Farmason Mihai – Director General - Studii profesionale in domeniul economic specializat in Marketing si Management, experienta in domeniul imobiliar pe piata din Romania; calitati de lider precum : intelegere, profesionalism, lucru bun in echipa, ambitie, daruire.

• Lungu Andrei Mihaita – Director Creatie - studii economice specializate in Marketing, spirit creativ si deschis catre noutate, experienta relevanta in domeniul design-ului in cadrul companiei “eLiberare Design”.

• Tindeche Claudiu Iulian – Director Productie - studii economice specializate in Marketing, pasionat de mecanismul de productie si distributie, experienta relevanta in domeniul imobiliar ce va reprezenta un avantaj in gasirea unui spatiu comercial.

2. Clienții țintă

Segmentul de piata caruia ne adresam este incadrat in categoria de varsta 15-30 ani, reprezentata de persoane active din mediu urban.

Clientii carora Urban Alchemy se adreseaza sunt producatori de articole vestimentare, persoane extravagante pasionate de moda sau design, alte boutique-uri de creatie, respectiv alte agentii care doresc promovare.

3. Propunerea de valoare

Afacerea “Urban Alchemy” se ocupa cu activati de productie si de promovare.

In ceea ce priveste productia ne axam pe cerneala fotocromatica care se poate folosi pe mai multe materiale.

Promovarea este realizata cu ajutorul tricourilor inscriptionate cu vopseaua care are proprietatea de a-si schimba culoarea in functie de lumina, urmand o dezvoltare ulterioara pe mai multe produse vestimentare, carcase, panouri publicitare, incercand focusarea pe cererile clientilor.

Factorii de succes sunt reprezentati de unicitatea serviciului oferit si de calitatea vopselei produse.

Dorim sa oferim o promovare inedita prin intermediul cernelii fotocromatice aplicate pe diferite suprafete si materiale.

Prin promovarea de acest tip, vizibilitatea clientului creste considerabil, aceasta reprezentand principalul avantaj.

Un prim avantaj fata de concurenta, este ca actorii competitori se afla doar in mediul online, pe cand Urban Alchemy va avea un sediu fizic.

Un alt avantaj este ca se imbina in acest cadru productia cu publicitatea.

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de afaceri.docx