Plan de Afaceri al Hotelului Riviere

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Plan de Afaceri al Hotelului Riviere.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 11 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Marketing

Cuprins

Viziunea proprie asupra afacerii 3
Modul de organizare 4
Informatii despre piata tinta 5
Necesarul de resurse 7
Personalul cheie 8
Calificari relevante pentru afacere 8
Echipamente si materiale disponibile 9
Pozitia in raport cu concurenta 10
Modalitati de promovare si previziunea fluxurilor economice 11
Sistemele de monitorizare si control a activitatii 11

Extras din document

Viziunea proprie asupra afacerii

Hotelul Riviere 3 * pozitionat in zona Bucium,la doar 300 de metri de strada principala, la marginea padurii, va aduce linistea naturii in capitala moldovei.Bucurate de panorama orasului de la fereastra camerei tale sau de o doza de adrenalina cu ajutorul ATV-urilor , montenbike sau alpinism.aduna-ti prietenii la o partida de paintball sau relaxeaza-te printr-o plimbare, pe aleile naturii , la piscina termala sau la spa. Redescopera savoarea bucatariei romanesti si celei internationale in restarurantul amplasat la ultimul etaj,ce ofera o panorama de poveste asupra orasului Iasi.

Hotelul are avantajul unui amplasament intr-o zona linistita, aerisita si plina de verdeata,fiind preferat de catre participantii la targuri si expozitii,la conferinte si simpozioane,persoanele care se deplaseaza in interes de serviciu,loturile sportive,grupurile de turisti aflate in tranzit. Hotelul cuprinde 10 apartamente, 60 camere standard cu pat matrimonial si 30 camere twin cu toate dotarile (telefon,aer-conditionat,frigider, internet gratuit si nelimitat de mare viteza, birou, demi-fotolii,uscator de par,accesorii baie).

Hotelul este usor accesibil datorita apropierii de Aeroport si Sosea de Centura.

Hotelul Riviere se pune la dispozitia clientului prin multitudinea de facilitate si servicii care ii permitsa se autonumeasca hotelul perfect pentru a face fata si celor mai exigente cerinte. Acesta are in component Sali de conferinte dotate cu aparatura pentru sustinere prezentari de ultima generatie dar dispune si de locuri de relaxare precum central Spa sau piscine.

TARIFELE DE CAZARE

TIP CAMERA TARIF

Camera single standard 230 lei

Camera double standard 289 lei

Apartament 390 lei

Camera single business class 250 lei

Camera double business class 310 lei

Modul de organizare

Resurse umane sunt foarte importante pentru Hotel Riviere fiind unul din lucrurile celel mai importante in socetate intrucat contactul cu clientul este considerat ca fiind unul din factorii determinanti in stabilirea cotei de piata. Astfel politica Hotelului Riviere în domeniul recrutării a avut în vedere atât experienţa, cât şi motivarea noilor angajaţi. În selectare s-a ţinut seama de nivelul studiilor absolvite, de competenţa, dar şi de aspecte legate de onestitate, seriozitate, conştiinciozitate. De asemenea toti angajatii sunt trimiti prin rotatie la curs de perfectionare sii training-uri.

Personalul este compus din:

- receptionieri 4

- soferi 2

- personal bucatarie 8

- barmani 5

- personal servire mese 10

- cameriste 8

- paza 4

- personal piscina, centru spa si alte metode de recreere 15

- personal adiacent 10

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afaceri al Hotelului Riviere.docx