Plan de Afaceri - Firma de Curatenie

Imagine preview
(7/10 din 2 voturi)

Acest proiect trateaza Plan de Afaceri - Firma de Curatenie.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 11 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Marketing

Extras din document

Firma ofera o gama zilnica/saptamanala de servicii de intretinere pentru locuinte, sedii comerciale, spatii hoteliere/pensiuni, evenimente. Se doreste ca aceasta firma sa reprezinte o noutate datorita serviciilor personalizate in functie de nevoile clientului, asigurarea personalului cu experienta, terminarea serviciul de curatenie in timpul stabilit, garantia calitatii, veti castiga timp pentru alte activitati. Desi avem materialele necesare pentru indeplinirea oricarei sarcini de curatenie, se accepta orice instrument pus la dispozitie de client, preferat pentru curatenia in anumite zone din locuinta.

Principalele activităţi desfăşurate in cadrul firmei sunt:

• - servicii de intretinere pentru locuinte, sedii comerciale, spatii hoteliere/pensiuni, evenimente

• - servicii de curatenie dupa constructor

• - servicii de curatenie si intretinere tesase ,

• - servicii de curatenie si intretinere baruri ,

• - servicii de curatenie si intretinere restaurante,

• - servicii de curatenie si intretinere canapele din stofa si piele

• - servicii de curatenie si consultanta spitale

• - servicii de curatenie si consultanta cabinete medicale

• - servicii de curatenie si intretinere spatii de productie destinata consumului alimentar

Clienti potentiali

Clientela unui asemenea serviciu este foarte variata. Intr-un oras mai mic majoritatea clientilor sunt formati din locatarii blocurilor de locuinte (in fiecare gospodarie exista cel putin un covor, care necesita o curatare completa o data la trei ani), intr-un oras mai mare suportul afacerii il constituie marile restaurante si hoteluri, banciile, sediile diferitelor institutii, orice interior unde exista mochete lipite. Ambasadele si reprezentantele firmelor straine, de asemenea, agreeaza acest serviciu, fiind obisnuite cu el de pe pietele occidentale.

Afacerea poate functiona fara un sediu aratos, deoarece contactarea tuturor clientilor mentionati anterior se poate face telefonic, urmand ca discutia propriu-zisa privind prestatia sa se desfasoare la fata locului. Asadar, pentru sediul firmei este suficient apartamentul propriu.

De la cele mai mici birouri si pana la sediile marilor corporatii, se estimeaza ca pe aceasta piata potentiala mai mult de 50% din serviciile de curatenie sunt „instrainate” catre terti. Practica afacerilor demonstreaza ca aceste activitati sunt din ce in ce mai mult concesionate partenerilor specializati. Tendinta pietei este asadar urcatoare. In aceste conditii, infiintarea unei firme care sa ofere servicii de curatenie devine o oportunitate de afaceri in adevaratul sens al cuvantului.

Concurenţi potentiali

SC. TOP CLEAN SERVICES S.R.L. - firma de curatenie, presteaza servicii de curatenie,igienizare si dezinfectie, intretinere si asistenta tehnica instalatii sanitare, electrice, termice si de tamplarie pentru cladiri,comercializare,instalare, curatenie interioara si exterioara. In acest domeniu ofera servicii pentru: institutii centrale, sedii de firme, ambasade, banci, hoteluri, hale industriale, centre comerciale, spitale, cabinete medicale, resedinte,vile apartamente etc.

SC. Best Clean S.R.L. – firma de curatenie, ofera servicii de curatenie in apartamente, garsoniere, case si vile, dar si companii, firme, birouri si orice alt spatiu la cerere. Au o gama variata de servicii de curatenie la domiciliu si companii.

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afaceri - Firma de Curatenie.doc