Plan de Afaceri la SC Troianul SA

Proiect
8.7/10 (3 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 3150
Mărime: 39.06KB (arhivat)
Publicat de: Dorian Păun
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: GROSU MADALINA

Extras din proiect

1. Istoric al activitãtii întreprinderii si aspecte legale:

TROIANUL SA este o firma de marime medie avand 90 de angajati dintre care 20 cu studii superioare tehnice si economice. Detinem o experienta de peste 10 in domeniul nostru de activitate.

Productia noastra este aproape in intregime orientata spre export, principalele destinatii fiind Belgia, Franta, Germania, Turcia, Austria si Italia.

Firma a fost infiintata ca firma de transport de marfuri si persoane in anul 1980 prin divizarea firmei judetene de transport ITA Arges.

In anul 1997 SC TROIANUL a intrat in programul de privativare prin licitatie de actiuni, un prim pachet de actiuni de 40% fiind achizitionat in 1998, privatizarea completa avand loc la 15 iulie 1999, actionarul majoritar fiind SC ALFA MOTOR TEHNOLOGY SRL Pitesti. Actionarul majoritar este o firma cunoscuta pe plan national, specializata in productia de piese metalice obtinute prin presaj din tabla.

Intreprinderea SC TROIANUL SA este o intreprindere de productie, activitatea intreprinderii fiind specializata in productia de articole semicomplexe obtinute prin presaj din metale-table subtiri sau medii, profile etc. din otel, materiale neferoase, cu elemente componente din material plastic sau cauciuc.

O a doua parte a activitatii firmei noastre este reprezentata de productia de stante si matrite pentru metal, cauciuc, materiale plastice.

Pentru realizarea in bune conditii a productiei , firma noastra detine capacitati de prelucrare prin presaj greu si usor, mecano-sudura, sudura in puncte, sudura in CO2 si oxiacetilena, vopsire prin imersie cat si cu vopsea pulbere in camp electrostatic, acoperiri galvanice de suprafata.

Pregatirea fabricatiei se face de asemenea in cadrul firmei, desenele, matritele, dispozitivele si echipamentele necesare realizarii oricarui produs nou, fiind realizate in atelierul propriu de proiectare si in sectia de matriterie.

Firma noastra foloseste sisteme riguroase de receptie calitativa a materialelor si materiilor prime, control al consumurilor, control al calitatii atat pe fiecare operatie cat si final, capacitati de depozitare si transport proprii. Astfel, produsele noastre pot fi livrate in cele mai bune conditii de calitate si cu promptitudine clientilor nostri. Aceste sisteme s-au perfectionat mai ales ca urmare a experientei dobandite in fabricatia de produse destinate pietelor din Uniunea Europeana.

2. Produsele si serviciile oferite de întreprindere

TROIANUL SA certificata ISO 9001:2000 este specializata in productia de confectii metalice diversificate, materializandu-se in urmatoarele produse de baza :

1. containere metalice pentru depozitare si transport marfuri;

2. piese auto stantate din tabla si accesorii (omologate RAR pentru Dacia) ;

3. matrite si accesorii industriale ;

4. aceesorii camping (paturi, mese camping pliante, alte aceesorii specifice) ;

5. aceesorii pentru mobilier (cuiere, balamale mobilier, manere stantate, coltari, mecanisme pentru mobilier extensibil, alte accesorii) ;

6. popi extensibili constructii – pentru sustinere cofrage ;

7. distribuitori / colector bara folositi in constructii si instalatii pentru ramificatiile conductelor de apa si agent termic ;

8. piese si asccesorii industriale realizate prin prelucrari aschiere, cadmiere, zincare, vopsire in camp electrostatic.

Intrucat specialitatea firmei noastre ca producator este prelucrarea metalelor, suntem interesati in:

- asimilarea in fabricatie ( inclusiv proiectare si pregatire daca este cazul) a oricaror repere, articole, subansamble metalice auxiliare produselor;

- asamblari de repere metalice prin diverse metode ;

- vopsire in camp electrostatic sau prin imersie ;

- zincare electrochimica;

- executia de stante si matrite pentru metale, cauciuc sau plastice;

- reconditionarea de stante si matrite ;

- reparatii capitale si reconditionari de masini unelte si utilaje.

Preview document

Plan de Afaceri la SC Troianul SA - Pagina 1
Plan de Afaceri la SC Troianul SA - Pagina 2
Plan de Afaceri la SC Troianul SA - Pagina 3
Plan de Afaceri la SC Troianul SA - Pagina 4
Plan de Afaceri la SC Troianul SA - Pagina 5
Plan de Afaceri la SC Troianul SA - Pagina 6
Plan de Afaceri la SC Troianul SA - Pagina 7
Plan de Afaceri la SC Troianul SA - Pagina 8
Plan de Afaceri la SC Troianul SA - Pagina 9
Plan de Afaceri la SC Troianul SA - Pagina 10
Plan de Afaceri la SC Troianul SA - Pagina 11
Plan de Afaceri la SC Troianul SA - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri la SC Troianul SA.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Câștigarea pieței prin extinderea sectorului productiv al societății

A. DATE DE IDENTIFICARE A ÎNTREPRINDERII 1. Numele complet al întreprinderii: S.C. TROIANUL S.A. 2. Numele prescurtat al întreprinderii:NU 3....

Impactul aderării României la Uniunea Europeană asupra activității din domeniul bancar

Uniunea Europeană este rezultatul unui proces de cooperare şi integrare care a fost iniţiat pe considerente preponderent economice în anul 1951,...

Ai nevoie de altceva?