Plan de Afaceri - SC Rovin SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 29 în total
Cuvinte : 7223
Mărime: 312.09KB (arhivat)
Publicat de: Romi Rus
Puncte necesare: 8

Extras din proiect

1. Descrierea generala a afacerii

1.1. Descrierea afacerii in care se doreste sa se intre

Societatea comerciala S.C. ROVIN S.R.L Mehedinti ,infiintata in urma reorganizarii fostei intreprinderi AgroRovin ,produce si comercializeaza o gama variata de vinuri.

Firma noastra este infiintata la data de 15.02.2007 de trei persoane fizice (cetateni romani)si inregistrata la Camera de Comert si Industrie,inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului nr. J09/1145/2007.

Societatea isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia romana in vigoare in baza contractului.

Capitalul social al afacerii este de 50000 de euro apartinanad celor trei fondatori si un credit de 10000euro obtinut de la o banca.Fiecare asociat si-a adus si contributia in natura la capitalul social ,astlfel la infiintare firma dispunea de 2dube si un credit.

Misiunea companiei: Dorim sa satisfacem cele mai sofisticate si fine gusturi ale cumparatorilor nostri ,reflectand in vinurile noastre traditiile vechi, arta si experienta seculara a vinificatorilor.

Speram ca prin activitatea noastra sa intarim imaginea industriei de vinuri si sa expunem pe piata un produs de calitate .

Obiective de viitor: compania noastra urmareste sa obtina o organizare si structurare a relatiilor dintre viticultori si vinificatori, crearea unui sistem de cooperare dintre producatorii de struguri , vinificatori si cei care comercializeaza vinuri pe piata Romaniei ;stabilirea bazei materiei prime ,sadirea soiurilor europene pretioase de struguri si obtinerea unor recolte la nivel de 80-100 chent/ha. Aceasta va permite comercializarea strugurilor si a vinului la preturi convenabile pe piata.

S.C ROVIN S.R.L produce vinul incepend cu culegerea de pe podgoriile ,turnarea vinului in sticle si comercializarea lui.

Firma noastra colaboreaza cu o alta societate pentru crearea la comanda a etichetelor si a sticlelor ,iar cu ajutorul tehnologiilor pe care le detine,obtine produse de o calitate deosebita.

1.2. Descrierea generala a produselor/serviciilor care se vor vinde

S.C ROVIN S.R.L vrea sa aduca pe piata orasului Mehedinti ,si bineinteles pe intreaga piata a Romaniei,o gama cat mai larga de vinuri ROVIN la un pret pe care si-l permit romanii si de o foarte buna calitate.Firma noastra ofera clientilor vinuri albe dispuse in mai multe sortimente de produse finite ,producem vinuri naturale si speciale,in functie de tehnologia de productie aplicata. Din gama vinurilor naturale producem vinuri seci ,demiseci ,demidulci ,dulci. Aceste vinuri atrag prin armonia si complexitatea de care dau dovada ,au o textura fina si bine structurata si fac parte din clasa superioara de pret .Iar din gama vinurilor speciale producem vinuri tari ,de consum curent ,care fac parte tot dintr-o categorie superioara de pret si sunt de o calitate foarte buna.

Am ales sa producem si sa comercializam acest tip de vin deoarece detine o poziţie dominantă pe piata romaneasca si este preferat de peste 63% dintre consumatorii români.

Motivele pentru care clientii vor apela la produsele noastre sunt: increderea in calitatea si gustul lor ,calificarea angajatilor ,amabilitatea servirii s.a.m.d. .

Vinul nostru este o trecere excelenta de la struguri la ROVIN ,bautura romantica fina ,care lasa o senzatie placuta si de durata.

Fabricarea vinului este facuta dupa retete alcatuite cu foarte mare atentie de specialisti in domeniu.

S.C ROVIN S.R.L vrea sa ofere clientilor nu doar un vin bun ci si unul competitiv din punct de vedere al calitatii si pretului.

Odata cu realizarea studiului de fezabilitate am realizat si un chestionar aplicat la un esantion de 20 de persoane din judetul Mehedinti ,cu ajutorul caruia am vrut sa aflam parerea eventualilor clienti cu privire la produsele firmei noastre(Anexa 1).

Am observat ca cele mai multe persoane chestionate au varsta cuprinsa intre 20-60 ani.In decursul unei luni o pondere de 60% din persoanele adulte consuma cel putin o sticla de vin,iar pentru cei mai multi venitul este o problema in consumul acestuia.

Preview document

Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 1
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 2
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 3
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 4
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 5
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 6
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 7
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 8
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 9
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 10
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 11
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 12
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 13
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 14
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 15
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 16
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 17
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 18
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 19
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 20
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 21
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 22
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 23
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 24
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 25
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 26
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 27
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 28
Plan de Afaceri - SC Rovin SRL - Pagina 29

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri - SC Rovin SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?