Plan de Marketing Pensiunea Gil

Proiect
8.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 34 în total
Cuvinte : 8257
Mărime: 69.15KB (arhivat)
Publicat de: Anghel Palade
Puncte necesare: 10

Cuprins

  1. CAPITOLUL 1. INTRODUCERE 1
  2. 1.1 PREZENTAREA AFACERII 1
  3. 1.2. OBIECTIVE STRATEGICE ALE AFACERII 3
  4. CAPITOLUL 2. ANALIZA MEDIULUI DE MARKETING 5
  5. 2.1. ANALIZA MEDIULUI INTERN DE MARKETING 5
  6. 2.2. ANALIZA MEDIULUI EXTERN DE MARKETING 8
  7. 2.2.1. ANALIZA MICROMEDIULUI DE MARKETING.8
  8. 2.2.2. ANALIZA MACROMEDIULUI DE MARKETING.11
  9. CAPITOLUL 3. ANALIZA S.W.O.T 20
  10. CAPITOLUL 4. FORMULAREA PLANULUI DE MARKETING 23
  11. 4.1. PRODUSUL 23
  12. 4.2. PRETUL 26
  13. 4.3. PLASARE SI DISTRIBUTIE 27
  14. 4.4. PROMOVARE 28
  15. CAPITOLUL 5. OBIECTIVELE PLANULUI DE MARKETING 29
  16. CAPITOLUL 6. STRATEGIILE DE MARKETING 32

Extras din proiect

CAPITOLUL 1. INTRODUCERE

1.1 PREZENTAREA AFACERII

Denumire, sediu si forma juridica

Societatea S.C. GILSIL COM S.R.L este o pensiune cu statutul de persoana juridica romana, avand forma de Societate cu Raspundere Limitata. Aceasta isi desfasoara activitatea in conformitate cu legea romana si prevederile prezentului Statut.

Societatea are sediul in Romania, judetul Brasov, localitatea Timisul de Sus, strada Soseaua Nationala DN1 Brasov-Bucuresti Nr. 25.si este constituita pe durata nelimitata, cu incepere de la data inmatricularii in Registrul Comertului.

Bazele afacerii s-au pus cu ajutorul programului de finantare SAPARD, beneficiarii acestui program contribuind cu 50 % din valoarea totala alocata investitiei. Valoarea totala eligibila a proiectului „Pensiunii Gil” care face obiectul finantarii de catre programul de finantare SAPARD este estimata la suma de 170000 EURO echivalentul a 731000 RON. Agentia acorda o finantare nerambursabila de maxim 85000 EURO (365500 RON) echivalentul a 50% din valoarea totala eligibila proiectului, restul fiind asigurat de veniturile proprii ale beneficiarilor.

Nr de identificare in Registrul Comertului : J23/718/15.12.2006

Codul CAEN: 5510 – hoteluri si alte facilitate de cazare similare

Cont bancar la BRD Agentia Predeal: RO90 BRDE080SV14532610800

Obiect de activitate

Obiectul de activitate al societatii se refera la realizarea serviciilor de turism in cadrul pensiunii incluzand: activitati de cazare , servicii de restaurant, bar, si sala de conferinte , precum si extraservicii: billiard, organizari de evenimente, excursii etc.

Descrierea Pensiunii GIL

Aspectul pensiunii este de o calitate remarcabila in categoria ei (trei margarete).

Se prezinta ca fiind o casa de lemn si zidarie cu etaj si mansarda: la parter se afla o masa de billiard care poate fi folosita de turisti pentru recreere si distractie dar si un scaun cu vibromasaj.

Tot la parter se afla restaurantul cu o capacitate de 50 de locuri iar in vecinatatea restaurantului se afla bucataria, utilata la cele mai moderne standarde, care deserveste restaurantul pensiunii.Turistii beneficiaza si de o terasa amenajata atat pentru deservirea mesei cat si pentru momente de relaxare.

La etaj sunt amenajate cinci camere atat duble cat si single, precum si 2 apartamente si 1 garsoniera, mobilate in stil modern, toate avand baie proprie. Mansarda are doua camere pentru 1 / 2 persoana, oaspetii bucurandu-se de privelistea deosebita a peisajului montan.

Mobilierul si materialele folosite pentru ridicarea si finisajele constructiei sunt noi si de cea mai buna calitate.

Curatenia desavarsita si mancarea cu specific local sunt asigurate de personalul pensiunii si a restaurantului: un bucatar, o menajera si un ospatar.

Alimentele folosite pentru prepararea produselor servite in restaurant si pe terasa sunt procurate de pe plan local, cat si prin aprovizionare periodica de la supermarketurile din oras.

Tot amplasamentul se afla pe o suprafata de 1000 metri, imprejmuita cu un gard de fier si beton, oferind astfel posibilitatea de parcare pentru 10 masini. In afara de terasa amenajata cu 2 mese mari, oaspetii se pot bucura de gratarul amplasat in curte.

Pe langa serviciile de baza prestam si servicii suplimentare cum ar fi: organizarea de excursii si drumetii cu microbuzul din dotarea pensiunii, precum si organizarea de evenimente speciale: nunti, botezuri, tabere de copiii.

Capital social

Natura capitalului social este privat avand ca valoare subscrisa suma de 20.000 lei in numerar, impartit in 2.000 de parti sociale indivizibile si nominative a cate 10 lei fiecare, detinute de asociati astfel:

• Popescu Alina – 1.200 parti sociale, in valoare nominala de cate 10 lei fiecare, in valoare totala de 12.000 lei, reprezentand 60 % din capitalul social;

• Popescu Florin – 800 parti sociale, in valoare nominala de cate 10 lei fiecare, in valoare totala de 8.000 lei , reprezentand 40% din capitalul social.

Partile sociale , indivizibile si nominative sunt reprezentate prin certificate eliberate de societate, pe masura depunerii capitalului, numerotate, stampilate si semnate de asociati. Evidenta certificatelor de parti sociale se tine intr-un registru de parti sociale, numerotat si sigilat. Partile sociale se transmit prin mostenire legala sau testamentara, dupa caz, mostenitorilor asociatilor.

Conducerea si administrarea societatii

Conducerea si administrarea societatii este asigurata de catre Popescu Virgil, cetatean roman cu domiciliul stabil in Brasov, avand puteri depline de a reprezenta societatea si de a actiona in numele ei, de a autoriza toate operatiile legate de obiectul de activitate.

Gestiunea societatii si intreaga activitate este controlata de catre asociati si administrator direct sau prin imputernicitii acestora.

Preview document

Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 1
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 2
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 3
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 4
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 5
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 6
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 7
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 8
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 9
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 10
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 11
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 12
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 13
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 14
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 15
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 16
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 17
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 18
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 19
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 20
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 21
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 22
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 23
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 24
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 25
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 26
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 27
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 28
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 29
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 30
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 31
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 32
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 33
Plan de Marketing Pensiunea Gil - Pagina 34

Conținut arhivă zip

  • Plan de Marketing Pensiunea Gil.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de marketing pensiunea Căprioara

1. Prezentarea afacerii Judetţul Harghita este situat in partea centrala a Romaniei, in zona Carpatilor Orientali, avand o suprafata de 6610 km2,...

Plan de marketing pentru Hotelul Arca lui Noe

1. Rezumatul planului de marketing Arca lui Noe, hotelul de 4 stele din staţiunea montană Sinaia, a fost proiectat în 2005 în stilul marilor...

Plan de marketing - colț de rai

INFIINTAREA PENSIUNII „COLT DE RAI” Familia Muresan s-a constituit in anul 2007 intr-o asociatie familiala in baza legii 300/2004 la initiative...

Program de Marketing și Cercetare de Marketing - Napolact

1.1 Istoricul firmei În inima Transilvaniei de mai mult de un secol, Napolact continuă tradiţia în procesarea laptelui începuta în atelierul Vlad,...

Analiza Sistemului de Distribuție la Nivelul Firmei General Motors

Capitolul I. Caracterizarea firmei I.1. Date de identificare: Sediul central al General Motors este situat în Detroit, SUA. General Motors a...

Strategia de Marketing pentru Dezvoltarea Pensiunii Bradu

1. Ideea de afacere Dezvoltării unei pensiuni turistice reprezintă o afacere de dimensiuni mici în turism. Tendinţa în această industrie este ca...

Plan de Marketing Pensiunea Km61

1. PREZENTAREA SOCIETĂŢII Istoricul societăţii SC Dragalex SRL este infiinţată din anul 1998, având ca obiect de activitate principal la momentul...

Lansarea apei minerale Borsec pe piața franceză

Leau de vie  bucura-te de sanatate! 1. ISTORICUL ORGANIZATIEI In anul 2006 renumita apa minerala BORSEC sarbatoreste doua secole de...

Te-ar putea interesa și

Plan de Afaceri - SC Gilsil Com SRL

CAPITOLUL 1. INTRODUCERE 1.1 PREZENTAREA AFACERII Denumire, sediu şi forma juridică Societatea S.C. GILSIL COM S.R.L este o pensiune cu statutul...

Ai nevoie de altceva?