Plan de tehnici promotionale

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Plan de tehnici promotionale.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 35 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Marketing

Extras din document

Partea I. Tehnici promotionale

1. Pachete speciale

Ness Romania este un furnizor în domeniul tehnologiei informaţiei care integrează computere, componente, periferice, software şi servicii în soluţii complete adaptate cerinţelor clientului. Are puterea şi capacitatea de a furniza o linie completă de produse structurate şi structurabile în soluţii la cheie.

Parteneriatele strategice cu Ness Romania oferă o poziţie extrem de competitivă şi puterea de a aborda chiar şi cele mai provocante cereri de pe piaţa IT din România.

Este studiata întotdeauna cea mai bună cale de a satisface necesităţile şi dorinţele partenerilor de afaceri chiar şi în condiţiile mai puţin obişnuite create de o piaţă în formare şi în continuă schimbare şi de necesitatile crescânde ale clienţilor.

Obiectiv:

Scopul companiei este acela de a creste cota de piata si volumul vanzarilor cu 10% prin mentinerea, fidelizarea consumatorilor si largirea ariei pietei tinta.

In acest scop a fost creata o oferta speciala: un pachet special compus din computer + windows OEM + antivirus gratis pe 3 luni, astfel sunt atrasi si clientii altor brand-uri acaparand o mai mare parte din piata industriei IT.

Se estimeaza o crestere cu 10% a cotei de piata ca urmare a cumularii tuturor actiunilor incluse in campania de promovare: pretul special, pachetul oferta.

Tinta primara este aceea de a creste volumul vanzarilor si de a deveni furnizori etalon in acest domeniu.

Tinta secundara este mentinerea, fidelizarea si atragerea de noi cumparatorii.

Justificarea:

La baza stabilirii acestui obiectiv stau rezultatele unui raport de cercetare si nevoia de a face cunoscut pachetul oferta.

Strategie : Prin inserarea unui mesaj publicitar in cadrul ziarului “Ziarul de Iasi” si prin panouri stradale

Detalierea strategiei: Se doreste a se insera in paginile unui cotidian local un mesaj publicitar timp de 2 luni de zile (iunie si iulie), in zilele de vineri si sambata, incepand cu data de 2 iunie, si in total vor fi 18 aparitii.

Acelasi mesaj publicat in paginile ziarului va aparea si pe patru panouri publicitare in urmatoarele zone ale orasului: Podu Ros, Tudor Vladimirescu, Fundatie, Hala Centrala. Durata de afisare va fi de 2 luni.

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de tehnici promotionale.doc