Planificarea Stategica de Marketing a Produsului Turtistic - Hotelul Rin

Imagine preview
(8/10 din 3 voturi)

Acest proiect trateaza Planificarea Stategica de Marketing a Produsului Turtistic - Hotelul Rin.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 55 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 8 puncte.

Domeniu: Marketing

Cuprins

1. Introducere .
2. Misiunea lantului hotelier RIN .
3. Obiective generale de Marketing .
4. Scurt istoric al lantului hotelier RIN .
5. Prezentarea municipiului Bucuresti .
6. Prezentarea noului hotel RIN Bucuresti .
7. Auditul de Marketing – Romania .
8. Auditul de Marketing – Danemarca .
9. Analiza SWOT.
10. Evaluari si ipoteze despre viziuni de Marketing.
11. Obiective de Marketing pe termen scurt .
12. Strategii de Marketing .
13. Estimarea rezultatelor.
14. Stabilirea bugetului .
15. Programul de Marketing .

Extras din document

1. INTRODUCERE

Ca urmare a cresterii eonomice ce s-a inregistrat in ultimii ani precum si a cresterii turismului de afaceri din Romania, am considerat oportuna lansarea unui hotel de lux in Bucuresti in zona aeroportului international Henri Coanda .

A fost aleasa zona Otopeni atat datorita importantei sale economice, pozitiei geografice dar si datorita pozitionarii intre Bucuresti si aeroportul international Henri Coanda .

Ca piata tinta straina am ales piata danezai, in primul rand datorita interesului aratat de oamenii de afaceri danezi in investitiile din domeniul ecologic, existand in prezent diferite proiecte comune care se deruleaza pe acest domeniu de activitate .

{n prezent Danemarca ocupa locul 35 in ceea ce priveste investitiile straine in Romania .

{n al doilea rand a fost aleasa acesta piata datorita interesului aratat de turistii danezi pentru zona montana din Romania, altitudinea maxima din Danemarca fiind 173 m .

2. MISIUNEA HOTELULUI RIN

Hotelul Rin **** este unul dintre cele mai noi si atractive hoteluri din Bucuresti. Sloganul hotelului este " Your Home Away From Home" . Prin acest slogan incearca sa transmita ideea conform careia oricat de departe se afla casa ta vei gasi la Hotel Rin satisfacerea tuturor nevoilor tale si confortul casei cu care esti obisnuit. Misiunea lantului hotelier declarata este " Meet Your Business Here " arata gradul de incredere in marca Rin pentru turismul de afaceri aici gasind atmosfera prielnica pentru ati intalni partenerii de afaceri din intreaga lume si a incheia aici cele mai bune afaceri .

3. OBIECTIVELE GENERALE DE MARKETING

Fidelizarea clientilor actuali ai hotelului .

Atragerea segmentelor de consumatori de pe piata internationala .

{n urmatorii ani Rin Romania isi propune sa ocupe pozitia de lider in randul hotelurilor de lux pentru turismul de afaceri si tranzit .

Atingerea indicelui de notoritate al marcii nivel mondial de 60 % .

HOTEL RIN **** BUCURE}TI

Hotelul RIN este locul unde ambianţa, luxul, stilul şi eleganţa vor contribui la starea de bine proprie încheierii oricărei afaceri, dar şi la relaxarea de care aveţi nevoie. Prin excelenţă un mediu creat cu atenţie pentru tine, adaptat nevoilor şi aşteptărilor cele mai exigente. Hotelul RIN este mai mult decât un centru pentru afaceri şi relaxare este un spaţiu dedicat ţie.

Situat la numai 2 minute de aeroportul internaţional "Henri Coandă" din Otopeni, Hotelul RIN este destinaţia dorită de persoanele care vin în Bucureşti în călătorii de afaceri sau vacanţe. Trimiteţi-ne data sosirii dumneavoastră şi veţi fi preluat de la aeroport de către o maşină care vă va conduce rapid şi confortabil către Hotelul RIN .

Hotel RIN vă pune la dispoziţie calitatea confortului oferit de camerele spaţioase, mobilate elegant, special pregătite pentru a va întampina cât mai plăcut.

Specificaţii: minibar, tv cablu/ antena satelit, aer condiţionat, acces internet wi-fi, jacuzzi, sală fitness, seif, parcare gratuită păzită 24 h / 24.

Fisiere in arhiva (1):

  • Planificarea Stategica de Marketing a Produsului Turtistic - Hotelul Rin.doc

Alte informatii

Academia de Studii Economice Marketing