Prezentarea Serviciului SC PAPAS KIDS SRL

Proiect
6/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 2130
Mărime: 17.15KB (arhivat)
Publicat de: Antonela Chiriță
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Emil Ferent
Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Iasi, specializarea Economia Comertului, Turismului si Serviciilor

Extras din proiect

1. Prezentarea serviciului:

Despre SC. PAPAS KIDS . SRL:

Este cel mai complex loc de joaca din Iasi, exclusiv al celor mici, cu "cartierul general" amplasat intr-o lume a povestilor si a surprizelor, a cantecelor si a bunei dispozitii, iata principala mare atractie pe care copiii o pot gasi la KidsLand, la demisolul Iulius Mall, Iasi. Programe de divertisment special concepute, spectacole si piese de teatru specifice varstei, personal calificat si cu experienta, actori-colaboratori, camera cu jucarii dotata cu:piscine cu bile, jucarii gonflabile,masinute, casute, leagane si balansoare, tobogan, panou de baschet, videocorner (play station, eye toy, televizor), teatru de papusi, toate aceste elemente vin în sprijinul ambitiosului proiect KidsLand Club.

Pe langa aceste distractii ale copiilor clubul mai are si programul educational cuprinzand cursuri de muzica, dans, engleza, abilitati practice si bune maniere.

Acest loc de petrecerea timpului liber al copiilor vine mai ales in ajutorul parintilor, care vor avea cumparaturi fara griji , lasand copiii in seama unui personal calificat- intr-un decor deosebit, special pentru copii.

KidsLand este un univers al copiilor,cu locuri de joaca, buna dispozitie, muzica si multe dulciuri, la cofetaria din cadrul clubului.Aici se pot face si comenzi de torturi si prajituri pentru ocazii speciale ale copiilor.

Avantaje oferite de statutul de membru al KidsLand:

- acordarea de legitimatii gratuite fiecarui copil care devine membru al clubului, legitimatii care confera acestuia dreptul de a beneficia de reduceri permanente la cumparaturi în 16 magazine din Iulius Mall;

- posibilitatea participarii gratuite la numeroasele concursuri si tombole cu premii organizate lunar la KidsLand;

- participarea copiilor la spectacolele saptamanale care au loc la KidsLand si antrenarea acestora în toate manifestarile desfasurate aici;

- inscrierea membrilor clubului într-o baza de date actualizata in permanenta.

Concursuri:

Daca ai niste poze haioase participa la concurs! Trimite-ne o poza care ti se pare amuzanta, si poti cistiga in fiecare luna un bon valoric de 50 Ron cu care sa-ti cumperi ce dulciuri vrei de la cofetaria KIDSLAND. Nu rata ocazia! Trimite-ne un e-mail cu poza ta haioasa la kidsland@xnet.ro, si poti cistiga bonul de 50 Ron. In plus poza ta va aparea pe site-ul KidsLand, si prietenii tai vor vedea cit de artist/artista esti !!!

Un alt serviciu oferit de KidsLandClub reprezinta organizarea de aniversari, zile onomastice si orice alte ocazii, intr-un spatiu special amenajat doat pentru copilasul tau si invitatii sai.

Ca ofera: Meniu variat conceput special pentru copii, sucuri si sampanie, torturi personalizate, face-painting, costumatii si accesorii pentru petrecere, muzica adecvata, filmare video profesionala pe supert DVD, entertaining cu clown-ul Kiddy, vraji, Zana Buna, sau Niky si Miky.De asemenea se fac invitatii pentru oaspeti.

In timp ce copilul petrece clipe de neuitat in KidsLandClub, parintii pot opta sa -si petreaca timpul in minibarul pentru parinti , unde vor avea un ambient placut si relaxant, cu vedere spre locul de joaca, savoarea unei cafele de cea mai buna calitate, bere, bauturi racoritoare, ceaiuri calde , reviste si ziare gratuite.

2.Audienta:

Segmentul tinta spre care se orienteaza firma l-am ales dupa trei criterii de segmentare: sex, varsta si venit.

Putem spune ca ne adresam parintilor care au copii cu varstele cuprinse intre 2 si 10 ani.

Copii pot fi de ambele sexe.

Venitul, referitor la parinti, este unul mediu , minim 500-600 Ron/luna.

3.Obiectivul companiei:

Se adreseaza in special parintilor, de a-si aminti ca fiecare copil are nevoie sa petreaca macar o mica parte din timpul sau intr-o lume creata special pentru el si a-si serba ziua de nastere asa cum si-a visat dintotdeauna. Perioada campaniei este pentru lunile decembrie-ianuarie, deoarece in aceasta perioada majoritatea copiilor sunt in vacanta, iar parintii cauta sa-i bucure din plin.

4.Axul publicitar:

Deoarece se refera la faptul ca orice copil merita un moment de joaca intr-un loc special pentru el, ca parintii au nevoie de momente de relaxare in timpul cumparaturilor, si faptul ca orice copil poate primi onomastica ideala, toate acestea fac axul publicitar unul rational.

Preview document

Prezentarea Serviciului SC PAPAS KIDS SRL - Pagina 1
Prezentarea Serviciului SC PAPAS KIDS SRL - Pagina 2
Prezentarea Serviciului SC PAPAS KIDS SRL - Pagina 3
Prezentarea Serviciului SC PAPAS KIDS SRL - Pagina 4
Prezentarea Serviciului SC PAPAS KIDS SRL - Pagina 5
Prezentarea Serviciului SC PAPAS KIDS SRL - Pagina 6
Prezentarea Serviciului SC PAPAS KIDS SRL - Pagina 7
Prezentarea Serviciului SC PAPAS KIDS SRL - Pagina 8
Prezentarea Serviciului SC PAPAS KIDS SRL - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Prezentarea Serviciului SC PAPAS KIDS SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza mixului de marketing al companiei McDonald's

1. Prezentarea companiei McDonald's Corporation (listată la Bursa de valori din New York sub codul MCD) este cel mai mare lanț de restaurante de...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?