Proiect de Marketing

Imagine preview
(8/10 din 22 de voturi)

Acest proiect trateaza Proiect de Marketing.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 15 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Marketing

Extras din document

Firma AQUAMAGIC isi declara procuparea pentru sanatatea consumatorului, incercand sa-i ofere acestuia cantitatea zilnica da saruri minerale atat de necesara mentinerii unui organism sanatos. Apa minerala plata cu efecte curative este obtinuta prin exploatarea , in cele mai bune conditii, a unor izvoare de apa minerala naturala din Romania.

In zilele noastre se impune tot mai mult un mod de viata sanatos, ecologic, de aceea AQUAMAGIC promoveaza acest produs natural, atat de necesar pentru un organism sanatos.

AQUAVIVA este printre putinele ape medicinale autentice fara adaosuri si imbunatatiri care prezinta urmatoarele proprietati:

1. este bogata in fier

2. calcica

3. magneziana (in concentratie de 95mg/l )

1.OBIECTIVELE FIRMEI

1. Satisfacerea cerintelor (nevoilor) clientilor prin asigurarea unor produse de calitate superioara.

2. Pentrul primul an, avand in vedere concurenta, dorim sa cucerim 1% din piata tarilor Uniunii Europene.

3. Informarea si educarea consumatorilor pentru a putea diferentia apa minerala plata, numita si apa medicinala, care contine saruri minerale naturale aduse de izvoare din adancul pamantului, de apa de masa cu adaos sintetic de bioxid de carbon.

4. Accentuarea in cadrul campaniilor publicitare a diferentei calitative si a calitatilor terapeutice ale apei AQUAVIVA fata de celelalte ape minerale plate de pe piata internationala

2. OBIECTIVE DE MARKETING

Cresterea in fiecare an a vanzarilor cantitative cu cel putin 10%, astfel incat in cel mult 3 ani marca AQUAVIVA sa devina cunoscuta pe doua din pietele Uniunii Europene, iar produsele sale sa fie apreciate pentru calitatile sale benefice.

3.DESCRIEREA PRODUSULUI

In Europa si in intreaga lume apele minerale devin pe zi ce trece o resursa tot mai apreciata, dobandind valoare strategica. Exista o diferenta foarte clara intre apele de masa cu adaos sintetic de bioxid de carbon si minerale, si adevarata apa minerala, numita si medicinala, care contine saruri minerale aduse de izvoare din adancul pamantului.

AQUAVIVA este printre putinele ape medicinale autentice cu o valoare care probabil o va impune, nu peste mult timp, pe piata internationala.

Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect de Marketing.doc