Proiect marketing firmă IT Cognizant SoftVision

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 3436
Mărime: 332.64KB (arhivat)
Publicat de: Adriana S.
Puncte necesare: 5

Extras din proiect

Cognizant este o companie multinațională americană de consultanță și servicii de tehnologie a informației. Are sediul în Teaneck, New Jersey, Statele Unite. A fost fondată ca unitate tehnologică internă a Dun & Bradstreet în 1994 și a început să deservească clienții externi în 1996. După o serie de reorganizari corporative a existat o ofertă publică inițială în 1998. Cognizant a avut o perioadă de creștere rapidă în anii 2000 și a devenit o companie Fortune 500 în 2011; din 2021, este pe locul 185.

Softvision este o companie de outsourcing în domeniul dezvoltării software din România. Compania a fost înființată în anul 1998 de Laurențiu Russo și Cristian Motioc. Compania deține birouri în Cluj-Napoca, Baia Mare, Iași, Timișoara, București, dar și în Statele Unite.

In prezent, Softvision este divizia premium Software Product Engineering din ecosistemul mai larg Cognizant, la care s-au alăturat în 2018

Cognizant Softvision creează produse și soluții digitale de impact end-to-end care au ca rezultat interacțiuni relevante, memorabile și pline de satisfacții între mărci și consumatori. Cu o abordare unică, ofera inovare durabilă și transformare de afaceri pentru mărcile de top din lume, îmbunătățindu-și maturitatea digitală.

Compania lucreaza la intersecția dintre inginerie, design și strategie și ajută clienții să creeze noi experiențe digitale pentru milioane de utilizatori, folosind în mod continuu unele dintre cele mai recente tehnologii pe front-end și backend web: mobil, Java, .NET, cloud, AI, ML, BigData și DevOps, întotdeauna cu o gândire de produs. , un accent puternic pe calitate și o evoluție constantă a metodologiilor de livrare a proiectelor.

Aceasta este lider in domeniul solutiilor software, dezvoltand solutii si produse digitale complete care conecteaza marile branduri ale lumii cu consumatorii finali. Cognizant Softvision colaboreaza cu unele dintre cele mai mari branduri din lume, oferind inovatie sustenabila, agilitate si conexiune care inspira angajament si transformarea business-ului. Cognizant Softvision are o echipa de peste 3.000 de profesionisti in domeniul dezvoltarii de produse software: product, design si engineering, intr-o retea de studiouri globale din noua tari de pe cinci continente.

Organigrama organizatiei.

Organigrama este structura unei organizații, ce poate fi reprezentată grafic, utilizând o schemă. În acest format al organigramei, nodurile sunt relațiile (de ordonare sau subordonare) dintre membri. Relațiile dintre posturi apar și în fișa postului.

Această diagramă are o valoare semnificativă, este utilă, deoarece permite vizualizarea întregii organizații printr-o singură imagine.

Structura organizatorică a societății Cognizant Softvision poate fi urmărită pe organigrama de mai jos. Este o structură ierarhic- liniară, care are avantajul simplității și al clarității în definirea responsabilităților.

Preview document

Proiect marketing firmă IT Cognizant SoftVision - Pagina 1
Proiect marketing firmă IT Cognizant SoftVision - Pagina 2
Proiect marketing firmă IT Cognizant SoftVision - Pagina 3
Proiect marketing firmă IT Cognizant SoftVision - Pagina 4
Proiect marketing firmă IT Cognizant SoftVision - Pagina 5
Proiect marketing firmă IT Cognizant SoftVision - Pagina 6
Proiect marketing firmă IT Cognizant SoftVision - Pagina 7
Proiect marketing firmă IT Cognizant SoftVision - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Proiect marketing firma IT Cognizant SoftVision.docx

Ai nevoie de altceva?