Proiect practică - SC Skysoft SRL

Proiect
7.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 19 în total
Cuvinte : 7895
Mărime: 33.44KB (arhivat)
Publicat de: Octav Enache
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: D.Tanasescu
Proiectul contine: Agentul economic, piata SC SKYSOFT SRL, sortimentul produselor si serviciilor, Concluzii si propuneri

Cuprins

  1. I. Agentul economic 3
  2. - Pozitionarea in ramura 3
  3. - Scurt istoric al SC „SKYSOFT” SRL 3
  4. - Organizarea SC „SKYSOFT” SRL 4
  5. II.Piata SC „SKYSOFT” SRL 5
  6. - Furnizori 5
  7. - Clienti 5
  8. - Evolutia cifrei de afaceri pe ultimii 2 ani 5
  9. - Principalii concurenti 5
  10. III. Sostimentul produselor si serviciilor oferite de SC „SKYSOFT” SRL si modul de distribuire al acestora 6
  11. - Gama de produse si servicii 6
  12. - Caracterizare a principalelor produse ale firmei 6
  13. - Modalitatiile de distribuire a produselor 21
  14. IV. Concluzii si propuneri 22
  15. - Concluziile cu privire la activitatea desfasurata de SC „SKYSOFT” SRL 22
  16. - Propuneri 22

Extras din proiect

I. Agentul economic

Pozitionarea in ramura de activitate

SC „SKYSOFT” SRL, are ca domeniu de activitate dezvoltarea si furnizarea de solutii software integrate, precum si consultanta in privinta utilizarii acestor solutii software. Programele dezvoltate de SC „SKYSOFT” SRL se adreseaza societatiilor mici si mijlocii, societatea dezvoltand software de natura contabila si gestiune a stocurilor.

Scurt istoric al SC „SKYSOFT” SRL

Skysoft S.R.L., companie privata infiintata in anul 2002 este un important dezvoltator de solutii software economice realizate pe tehnologia "1C:Enterprise 8.0". In mai putin de 4 ani a reusit sa formeze o echipa de oameni cu o foarte buna pregatire in dezvoltarea de software, consultanta, training si cunostinte generale de management IT. Skysoft investeste in dezvoltarea profesionala continua a personalului sau si este intotdeauna pregatita sa ofere cele mai noi tehnologii sub forma solutiilor inovative si rentabile.

Cui se adreseaza ?

Solutiile propuse se adreseaza IMM-urilor (Intreprinderi Mici si Mijlocii) din toate sectoarele de activitate: industriale, comerciale (cu retea de distributie si cu vanzare directa) si servicii.

Misiunea SKYSOFT

Sunt preocupati in permanenta in dezvoltarea de solutii noi si perfectionarea celor existente, fiind constienti ca satisfactia maxima a clientilor si partenerilor Skysoft reprezinta garantia calitatii si a continuitatii muncii echipei.

Incepand cu Februarie 2005 lucreaza intens la o noua generatie de program de contabilitate denumit "SkyConta", program ce va fi in masura sa satisfaca cerintele clinetilor pentru un sistem integrat, usurinta in utilizare, calitatea si fiabilitatea specifice tehnolgiei "1C:Enterprise 8.0", va asigura o integritate ridicata cu solutiile existente si internet.

Asistenta tehnica

In viziunea Skysoft, un program poate fi complet numai insotit de un serviciu de asistenta tehnica. Serviciul de asistenta tehnica va ofera raspunsuri si solutii la orice nelamurire pe care o puteti avea legata de utilizarea sau gama completa de functionalitati a programelor Skysoft, raspunsuri si solutii oferite atat prin intermediul asistentei telefonice cat si prin asistenta on-line prin intermediul site-ului www.skyit.ro.

Organizarea SC „SKYSOFT” SRL

Societatea comerciala Skysoft SRL este organizata pe departamente, pe mai multe nivele ierarhice. Desi are un numar redus de angajati, numai 11, din care 9 in Romania, acestia sunt organizati in functie de specializare, fiecare dintre ei raspunzand de o anumita parte a activitatii desfasurata de firma.

Skysoft SRL are urmatoarele departamente:

Dep. Programare si Testare – se ocupa cu dezvoltarea, modificarea si actualizarea programelor integrate dezvoltate de Skysoft. De asemenea el raspunde si de testarea produselor software inainte de vanzarea catre clienti.

Dep. Vanzari si Relatii cu clientii – se ocupa atat de promovarea si vanzarea produselor Skysoft, cat si de gestionarea relatiilor cu clientii (incheierea contractelor, elaborarea unor proiecte comune client-furnizor).

Dep. Asistenta si Implementare – ajuta la implementarea solutiilor elaborate de Skysoft, raspunde la intrebarile clientilor si le rezolva eventualele erori aparute in timpul lucrului cu produsele Skysoft.

Dep. Tehnic – ajuta clientii cu raspunsuri in prinvinta configurarii si upgradarii sistemelor informatice de tip PC. Deasemenea se ocupa de eventualele erori aparute in programele software si de recuperarea unor date, pierdute din cauza sistemelor informaice defecte sau cu probleme ale clientilor.

Dep. Administrativ si Contabiltate – raspunde de buna desfasurare a a cititatii firmei, ofera consultanta in domeniu contabil, se informeaza cu privire la modificarile aparute in legislatie care influenteaza direct activitatea desfasurata de Skysoft.

Dep. Resurse Umane – se ocupa cu recrutarea de personal, de instruirea personalului nou, stabilirea unui calendar de dezvoltare si instruire a vechilor angajati in alte departamente decat cele in care lucreaza.

II. Piata SC „SKYSOFT” SRL

Furnizori

Skysoft SRL nu are foarte multi furnizori, principalul furnizor fiind compania „1C” cu sediul central in Rusia; de la „1C” firma Skysoft achizitionand atat platforma de programere 1C Enterprise 8., cat si licentele pentru programele software vandute de Skysoft.

Preview document

Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 1
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 2
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 3
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 4
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 5
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 6
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 7
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 8
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 9
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 10
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 11
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 12
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 13
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 14
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 15
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 16
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 17
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 18
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 19
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 20
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 21
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 22
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 23
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 24
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 25
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 26
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 27
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 28
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 29
Proiect practică - SC Skysoft SRL - Pagina 30

Conținut arhivă zip

  • Proiect Practica - SC Skysoft SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?