Tehnici promoționale - brânza topită Hochland

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 5 în total
Cuvinte : 912
Mărime: 338.52KB (arhivat)
Publicat de: Avram Banu
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

1. ANALIZA

Hochland AG este o companie de familie având sediul la Heimenkirch în Allgäu.

De la început compania s-a concentrat exclusiv asupra productiei, prelucrarii si comercializarii de brânzeturi. De asemenea, o parte a utilajelor de productie sunt concepute si construite aici.

Având 3.700 angajati în doisprezece unitati de productie, Hochland realizeaza o cifra de afaceri de ca. 780 mil. Euro. Astfel Hochland este unul din cei mai mari producatori si prelucratori de brânzeturi din Europa. Hochland este reprezentata pe plan national si international în toate segmentele semnificative de brânzeturi. Brânza Hochland este vânduta în peste 50 de tari de pe toate cele cinci continente, numele fiind sinonim cu calitatea si permanenta inovatie de produse.

În România Hochland produce brânza topita din februarie 1999 pentru piata locala.

Fabrica Hochland Romania se afla la Sighisoara (regiunea Transilvania), în centrul unei zone marcata traditional de productia de lapte.

Din noiembrie 1999 exista a doua fabrica Hochland în România. La Sovata, la cca. 80 de kilometri de fabrica de brânza topita din Sighisoara, Hochland a preluat o fabrica producatoare de brânzeturi.

Scopul este de a produce în aceasta unitate atât specialitati românesti, de exemplu cascaval, si de a asigura materia prima pentru Sighisoara.

2. STABILIREA OBIECTIVULUI

Promovarea pe piata a unui nou produs si stimulare vânzarilor acestuia în vederea atingerii unui numar de 60000 bucati vândute în perioada 1 martie – 31 mai.

3. STRATEGII

Firma HOCHLAND a desfasurat mai multe concursuri cu premii, printre care se numara si cel la smântâna Almette:

Pret promotional: 3.90 RON

Promotie încheiata la 31 Dec 2006

Descriere: Trimite o poza care sa inspire ceva pufos din viata ta împreuna cu 2 folii de aluminiu de la oricare produs Almette si poti câstiga un Audi A3 Sportback sau o excursie pentru întreaga familie într-o statiune din Alpi! Primii 10.000 de participanti validati primesc automat un cutit Almette.

“Savureaza si câstiga” cu Almette

Celelalte promotii constau în reduceri de pret sau pachete-bonus.

La sfârsitul lunii februarie Hochland România a lansat un produs cu totul nou: Cheese Snack cu Maasdamer si Cheese Snack cu Alune.

Cheese Snack este un produs inovativ, dezvoltat si produs de catre colegii de la Hochland Polonia. Productia a început în ianuarie, luna în care a si fost lansat Cheese Snack în Polonia.

Acest produs este adresat persoanelor tinere, dinamice, din zona urbana, cu o educatie medie si înalta si cu venituri medii si mari. Aceste persoane petrec foarte mult timp în afara casei si obisnuiesc sa consume gustari reci, în orice moment al zilei.

Lansarea a avut loc la sfârsitul lunii februarie în toate marile magazine din România si a fost sustinuta prin materiale publicitare tot atat de inovative ca si produsul: postere ovale, wobbler si mici cosuri de basket. Aceste cosuri vor fi plasate pe vitrinele frgiorifice si vor fi umplute cu ambele sortimente de Cheese Snack.

Regulamentul concursului propus:

Participantii trebuie sa trimita oricare doua ambalaje de Cheese Snack pe adresa OP 1, CP 60, Bucuresti, si vor putea câstiga:

Preview document

Tehnici promoționale - brânza topită Hochland - Pagina 1
Tehnici promoționale - brânza topită Hochland - Pagina 2
Tehnici promoționale - brânza topită Hochland - Pagina 3
Tehnici promoționale - brânza topită Hochland - Pagina 4
Tehnici promoționale - brânza topită Hochland - Pagina 5

Conținut arhivă zip

  • Proiect Tehnici Promotionale - Branza Topita Hochland.doc

Alții au mai descărcat și

Tehnici de promovare - brânza topită Hochland

Brânza topita Hochland Analiza Hochland este o companie de familie având sediul la Heimenkirch în Allgäu. De la început compania s-a concentrat...

Hochland - tehnici promoționale și strategii de promovare

1.Analiza preliminara a brand-ului Hochland AG este o companie germana,de familie, cu importanta traditie specializata in din 1927 in...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Te-ar putea interesa și

Tehnici de promovare - brânza topită Hochland

Brânza topita Hochland Analiza Hochland este o companie de familie având sediul la Heimenkirch în Allgäu. De la început compania s-a concentrat...

Merchandising - Supermarket RPD

Denumire: RPD - REPEDE Slogan: Timpul tau conteaza… Logo: Ideea, a aparut in urma unui proces de intrebari cu privire la calitatea serviciilor...

Tehnici promoționale - Hochland

1. Analiza preliminara a produsului/brandului Cu o vechime de 80 de ani, Hochland este unul dintre cei mai mari producatori si prelucratori de...

Analiza Pieței Pâinii

• Scurt istoric Pâinea este un aliment popular in aproape toate societățile lumii cu excepția Asiei care prefera orezul. Pâinea este un aliment...

Ai nevoie de altceva?