Promovarea unui serviciu - Centrul Proestetica Sana Bali Spa

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 11 în total
Cuvinte : 1968
Mărime: 789.66KB (arhivat)
Publicat de: Edgar Grosu
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Olesea Rotaru
Proiectul a fost prezentat in cadrul facultatii "Business si Administrarea afacerilor", specialitatea "Marketing si Logistica".

Extras din proiect

1. “Centrul ProEstetica Sana Bali Spa”

2. Slogan:

- Primul centru holistic de slabire si wellness din Moldova

- Căldură umană, răsfăţ şi relaxare.

- A iubi frumusetea este bun gust. A crea frumusetea este o arta.

- Frumuseţe prin sănătate.

3. Logotip

4. Scurt istoric.

Centrul Medical ProEstetica este prima clinica privata de chirurgie estetica si chirurgie generala din Romania (1994).

Punand la dispozitia publicului larg din tara si strainatate intregul lor profesionalism si dragoste de semeni, doctorii Dana Jianu - medic primar chirurgie plastica estetica si Stefan Jianu - medic primar de chirurgie generala, au reusit sa asigure Centrului Medical PROESTETICA o reputatie solida, la standarde internationale.

Bali Spa

Aceasta noua realizare a doctorilor Dana si Stefan Jianu are la baza conceptul D.R.E.A.M. ("de vis"): un centru de slabire si/sau wellness cu cazare, departe de lumea aglomerata, unde sa puna laolalta, intr-o maniera holistica, cele mai importante elemente pentru sanatatea si frumusetea noastra. Dieta, Relaxare, Estetica, Activitate fizica si Medicina intr-o atmosfera care sa recreeze magia din Bali.

Aici puteti beneficia de o cura de detoxifiere, schimbare a metabolismului si refacere, precum si de programe de relaxare pentru cetăţenii Republicii Moldova si pentru turisti.

Calea cea mai simpla pe care v-o propunem este sa incepeti renuntand pentru un timp la mancarea grea, alcool si fumat, tinand un regim pe care noi vi-l propunem, adaptat la cerintele fiecaruia. Dupa un examen medical clinic si paraclinic amanuntit se vor da indicatiile de tratament, regimul de urmat si recomandarile insotitoare.

Pentru relaxare si refacere este nevoie nu numai de un anumit regim, ci si de odihna si de miscare: odihna in camere de lux, cu dotari de exceptie, mobilier si decoruri originale din Bali, insula zeilor si vedere asupra peisajului Codrilor din Moldova si miscare in superbul parc si pe aleile marginite de pomi fructiferi si brazi.

Exercitiul fizic este necesar pentru a pune muschii in miscare si pentru a scapa de grasimi accelerandu-le metabolismul. Gimnastica medicala si fitness-ul pentru supraponderali in sala pot alterna cu bai in jacuzzi si aqua-jogging sau inot in piscina acoperita; masajele balineze sau shiatsu pot fi urmate de sauna si dusuri racoroase, iar antrenamentele de tenis sau basket de lectii de golf; presopunctura si baile de plante pot alterna cu drumetii in Codri iar sedintele de mental training pot deschide serile dansante, in care valsul se impleteste cu samba braziliana.

Toate acestea se vor desfasura sub atenta supraveghere medicala si vor avea drept corolar imbunatatirea sanatatii dar si a frumusetii oaspetilor nostri care vor beneficia de ultimele aparate si tehnici de estetica corporala si reintinerire, precum si de experienta recunoscuta in domeniu a doctorilor Dana si Stefan Jianu, initiatorii acestui proiect

Preview document

Promovarea unui serviciu - Centrul Proestetica Sana Bali Spa - Pagina 1
Promovarea unui serviciu - Centrul Proestetica Sana Bali Spa - Pagina 2
Promovarea unui serviciu - Centrul Proestetica Sana Bali Spa - Pagina 3
Promovarea unui serviciu - Centrul Proestetica Sana Bali Spa - Pagina 4
Promovarea unui serviciu - Centrul Proestetica Sana Bali Spa - Pagina 5
Promovarea unui serviciu - Centrul Proestetica Sana Bali Spa - Pagina 6
Promovarea unui serviciu - Centrul Proestetica Sana Bali Spa - Pagina 7
Promovarea unui serviciu - Centrul Proestetica Sana Bali Spa - Pagina 8
Promovarea unui serviciu - Centrul Proestetica Sana Bali Spa - Pagina 9
Promovarea unui serviciu - Centrul Proestetica Sana Bali Spa - Pagina 10
Promovarea unui serviciu - Centrul Proestetica Sana Bali Spa - Pagina 11

Conținut arhivă zip

  • Promovarea unui Serviciu - Centrul ProEstetica Sana Bali Spa.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de Afaceri al SC Medservice Center SRL

I Sinteza planului Societatea comerciala MEDSERVICE CENTER S.R.L. desfasoara o activitate in cadrul sectorului tertiar,al serviciilor. DOMENIUL...

Proiect marketing turistic - Băile Herculane

1.1 Destinatie Turistica Statiunea Baile Herculane se gaseste la o altitudine absoluta de 168 m , fiind asezata pe ambele maluri ale Cernei ,...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?