Promovarea vanzarilor

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Promovarea vanzarilor.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 20 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Marketing

Extras din document

Scurt istoric

Cramele Recaș este o companie producătoare de vinuri din România. Compania are sediul la Recaș, județul Timiș.

In anul 1319, nobilul maghiar Dominik de Saar este amintit într-o cronică a vremii ca proprietar al moșiei Rygachtelkue (Recaș). În diplomele regelui Ludovic cel Mare din 1359 este menționată donația către fiii săi a proprietății Rykas din apropierea Timișului. În listele de dijmă de la Vatican ale bisericii catolice, așezarea Rykas nu este amintită, de unde prezumția că populația era de religie ortodoxă; Tot în 1359, sunt colonizate, cu aprobarea regelui Ludovic cel Mare, mai multe familii de români ortodocși care primesc loturi de pământ și alte privilegii. Cea mai veche mențiune despre existența viilor din Recaș datează din 11 noiembrie 1447 într-un act care arată că Mihail de Ciorna, Banul Severinului, cumpăra viile de la Ioan și Ecaterina Magyar pentru 32 florini ungurești de aur.

Compania Cramele Recaș S.A. a fost ȋnființată ȋn 1991 și cuprinde D.O.C.-ul Recaș și I.G.-ul Dealurile Timișului. Sediul central al companiei este situat ȋn localitatea Recaș, județul Timiș. Crama din cărămidă cu săli boltite a fost construită în 1945 și cuprinde: sala de degustare, aflată la 9 m sub pământ, vinoteca și sala de baricuri - cu aproximativ 250 de butoaie de 225 L din lemn de stejar.

Gama de produse

Sub marca RECAS sunt mai multe produse:

• Vinuri

• Spumante

• Vinuri de import

• Vinuri de export

Vinurile sunt de asemenea împărţite pe mai multe categorii:

• Vinuri seci care au un continut de zahar de pana la 4,0 g/l

• Vinuri demiseci cu zahar intre 4,0 g/l - 12 g/l

• Vinuri demidulci cu un continut de zahar intre 12,0 g/l - 50 g/l

Soiuri de struguri albi

Sauvignon blanc este un vin demisec, cu o culoare galbenă-canar cu reflexe verzui strălucitoare. Are aromă destul de intensă, amintind-o pe cea de iasomie sau de mirosul florilor de viță-de-vie

Chardonnay sec este un vin elegant, cu o aromă florală distinctă și se recomandă a fi servit rece alături de preparate din pește, crustacee sau specialități din fructe de mare. Vinul este catifelat, suav, tandru, cu aromă ce o amintește pe cea a fânului de curând cosit.

Muscat Ottonel este un soi de struguri de origine franceză care s-a extins în diverse podgorii din România, pe o suprafață totală de circa 8.000 hectare. Vinurile obținute din această varietate sunt albe, seci, dulci sau demidulci. Au o tărie alcoolică de circa 11,5-12%. Vinul Muscat Ottonel se caracterizează printr-o culoare galben-pai, cu o aromă tipică de muscat care evoluează prin învechire de scurtă durată într-un buchet foarte complex, prin gust fin și delicat.

Soiuri de struguri rosii

Cabernet Sauvignon este soiul de vin ideal când vine vorba de îmbunătățirea calităților prin îmbătrânire. Cu trecerea timpului, aroma sa distinctă de stafidă neagră poate dezvolta un buchet cu nuanțe de cedru, violete, piele sau tabac și aroma puternică de tanin se va înmuia astfel considerabil.

Merlot La fel ca și Cabernet Sauvignon, este unul din cele mai răspândite și populare soiuri de struguri și se cultivă în majoritatea regiunilor viticole din lume

Feteasca Neagră este un vechi soi autohton de struguri din România, din care se obține tipul de vin cu același nume. Este cultivată în diverse podgorii din Moldova și din Muntenia.

Fisiere in arhiva (1):

  • Promovarea vanzarilor.docx