Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa

Proiect
9/10 (2 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 25 în total
Cuvinte : 7592
Mărime: 390.75KB (arhivat)
Publicat de: Leonid Suciu
Puncte necesare: 10
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: F. Foltean

Cuprins

  1. 1. Prezentarea de marketing a firmei . 4
  2. 1.1. Denumirea firmei/ statutul juridic . 4
  3. 1.2. Scurt istoric . 4
  4. 1.3. Prezentarea gamei de produse şi servicii . 5
  5. 1.4. Lorenza Beauty SPA şi oncurenţa . 8
  6. 2. Obiectivele misiunii de marketing . 9
  7. 3. Prezentarea metodologiei utilizate în auditul de marketing . 10
  8. 3.1. Metodele utilizate: (studiul documentar, observarea, interviul) . .10
  9. 3.2. Sursele de date .10
  10. 4. Echipa de auditare .11
  11. 4.1. Echipa de audit . 11
  12. 4.2. Sarcini .11
  13. 4.3. Programul de desfăşurare a activităţilor în procesul de auditare .12
  14. 4.4. Reguli de conduită .12
  15. 5. Programul misiunii de audit .14
  16. 5.1. Şedinţa de deschidere .14
  17. 5.2. Colectarea dovezilor de audit .14
  18. 5.3. Elaborarea raportului de audit .20
  19. 5.4. Prezentarea raportului de audit în şedinţa de închidere a misiunii . 21
  20. 6. Raportul de audit .22
  21. 6.1. Fişe de raport de audit . 22
  22. 6.2. Concluzii ale misiunii de audit .22
  23. 6.3. Plan de măsuri .24

Extras din proiect

CAPITOLUL 1: PREZENTAREA DE MARKETING A FIRMEI

1. 1. Denumirea firmei/ statutul juridic

Firma asupra căreia voi realiza auditarea de marketing se numeşte S.C. LORENZA BEAUTY SPA S.R.L., având statutul de societate cu răspundere limitată.

1.2. Scurt istoric

În toamna anului 2005, mai exact la data de 22 octombrie 2005, are loc marea deschidere a marelui centru comercial Iulius Mall Timişoara, care s-a dovedit a fi cel mai benefic lucru ce i se putea întâmpla Timişoarei. Astfel prin deschiderea unicului centru comercial, de tip mall, din regiune, IuliusMall urma să devină cel mai mare „templu” în care agenţi economici de toate tipurile înceracă să atragă un număr cât mai mare de clienţi.

Odată cu deschiderea centrului comercial, IuliusMall Timişoara, printre multitudinea de agenţi economici care încearcă să te ademenească cu cele mai tentante oferte vestimetare, decorative, alimentare sau chiar de enterteinment, avea să se deschidă şi unicul spaţiu, salonul Lorenza Beauty SPA, care să-ţi aducă acel sentiment de detaşare faţă de rutina zilnică şi de ce nu, o relaxare bine meritată după o partidă încinsă de shopping.

Localizat în incinta IuliusMall Timişoara la demisol, salonul Lorenza Beauty SPA s-a născut din dorinţa de a transmite şi de a vedea femeile mereu încrezătoare în frumuseţea şi în puterea lor, de a reuşi în tot ceea ce acestea îşi propun.

Concurenţa e factorul determinant, esenţial în succesul sau eşecul unui salon de tip spa, sau oricare altul. Concurenţa determină oportunitatea acelor activităţi ale unui salon care pot contribui la performanţa acestuia, cum ar fi inovaţiile, o cultură unitară sau atragerea clienţilor cu ajutorul preţurilor atractive.

Lorenza Beauty SPA este un centru wellness, beauty şi spa, care a adus în Timişoara rafinamentul produselor şi tratamentului Bruno Vassari. Tratamentele facile şi corporale Bruno Vassari, alături de o gamă completă de tratamente şi împachetări corporale, asigură relaxarea şi tonifierea organismului, rejuvenarea feţei, tonifierea şi liftingul sânilor prin metode naturale, slăbirea intensivă şi eliminarea rapidă a celulitei, totul fără efort din partea clientelor într-o atmosferă de confort şi relaxare completată de aromaterapie (terapie prin arome şi mirosuri) şi meloterapie (terapie prin muzică) personalizată la nevoile personale individuale.

Din dorinţa de a realaţiona/comunica cât mai bine cu segmentul de clienţi avut în vizor şi din dorinţa de a le induce acestora acel sentiment de mulţumire faţă de sine, astfel încât aceştia să daruiască zâmbete cu generozitate, Lorenza Beauty SPA este acel salon care ţine seama şi este receptiv la opiniile şi nevoile clienţilor pentru a reuşi să-i satisfacă pe deplin.

1.3. Prezentarea gamei de produse şi servicii

Centrul wellness Lorenza Beauty Spa oferă o gamă cuprinzătoare de masaje şi tratamente faciale şi corporale care se pot face în şedinţe individuale sau pe bază de abonament (10 şedinte+ 2 gratis).

Tratamente faciale Bruno Vassari

• “Kianty BOTOX”- tratament natural revoluţionar de estompare şi reducere a ridurilor, efect similar Botoxului însă fără injecţii sau intervenţii chirurgicale, cu rezultate de lungă durată vizibile încă de la prima şedinţă de tratament. Linia de tratament Kianty Botox pentru acasă: Vita-Vite, Serum-Vite, Enox, Eye Lift-Ox.

• “Kianty experience”- vinoterapie recomandat pentru pielea matură lipsită de elasticitate şi cu nevoie de regenerare, este cel mai avansat tratament anti-îmbătrânire pentru ten cu rezultate notabile încă din primele şedinte de tratament. Datorită acţiunii puternice a polifenolilor (extraşi din struguri) în combinaţie cu algele marine vom reuşi să încetinim efectele îmbătrânirii dând pielii tinereţe şi strălucire. (demachiere, saună facială, peeling, dezîncrustare, extracţi, curăţare, tonifiere, masaj cu fiole în funcţie de ten, mască pentru fermitate/anti-îmbătrânire, revitalizare, masaj relaxant umeri-gât-decolteu-faţă-scalp, ultrasunete faciale pentru o pătrundere profundă).

• “Brilliant facial treatment” tratament revitalizant (demachiere, curăţare, exfoliere, tonifiere, masaj relaxant – umeri, gât, decolteu, faţă – hidratare finală).

• “Radiance facial treatment” un efort minim pentru un efect maxim. Tratamentul de bază de care are nevoie tenul tău în fiecare săptămână (demachiere, curăţare spumantă, peeling, tonifiere, mască în funcţie de tipul tenului, revitalizare, masaj relaxant, hidratare finală).

• “Purifying facial treatment” tratament dedicat tenului mixt, acneic, îmbunătăţeşte micro-circulaţia, favorizează eliminarea toxinelor, calmează inflamaţia şi reduce secreţia de sebum. Tenul capată un aspect proaspăt, luminos şi curat (demachiere, saună facială, dezîncrustare, extracţi, curăţare, peeling, tonifiere, mască purifiantă/calmantă, revitalizare profundă, masaj calmant).

Tratamente corporale Bruno Vassari

• Kianty spa – vinoterapie Vitis Treatment – tratament corporal pentru celulită cu retenţie de apă.

• Toscana Treatment – tratament corporal pentru celulită dură şi compactă.

• Draining Basilicata Treatment – tratament pentru drenaj limfatic (retenţie de apă, circulaţie, vascularizarea picioarelor, oboseală, greutate, picioare umflate).

• Mouse di Mare all ‘Uva – cataplasmă pentru durerile de spate, lombare, cervicale (efectul termal şi micromasajul lasă o senzaţie plăcută de relaxare, îndepărtează stresul, durerea, lăsând o senzaţie de confort).

• Body Energy – algoterapie.

• Cellu Slim – elminarea rapidă a celulitei: tratament corporal şoc împotriva celulitei şi de slăbire intensivă (masajul profound de peeling pentru eliminarea celulelor moarte, pregătirea termică a zonelor prin masaj pentru activarea circulaţiei sanguine, împachetarea zonelor de tratat cu masca de alge şi introducerea în termocuvertă, aplicarea fiolei de concentrat activ lipolitic/anticelulitic).

Preview document

Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 1
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 2
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 3
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 4
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 5
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 6
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 7
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 8
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 9
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 10
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 11
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 12
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 13
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 14
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 15
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 16
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 17
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 18
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 19
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 20
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 21
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 22
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 23
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 24
Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa - Pagina 25

Conținut arhivă zip

  • Raport de Audit de Marketing - Lorenza Beauty Spa.doc

Alții au mai descărcat și

SIVECO - Mixul de Marketing

INTRODUCERE Conceptia de marketing a întreprinderii moderne ridica la rangul de necesitate orientarea ei spre exterior, deoarece ea trebuie sa...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?